13 iul. 2014

Energii negative: Personalități și modul de a acționa al vampirilor energetici

Vibrând energie, unii oameni aduc confort şi linişte în jurul nostru, aceştia fiind ori “donatori” de energie ori aproximativ egali din punct de vedere energetic cu noi. Alţii, ne stresează, ne epuizează de energie, decapitându-ne fizic şi psihic, ei fiind de fapt “vampiri” bioenergetici sau psihici.
Aceştia sunt persoane sărace în resurse energetice care tind să absoarbă energia celorlalţi pentru a se echilibra energetic, cauzând extenuarea fizică şi psihică sau chiar îmbolnăvirea inexplicabilă a victimelor. Chiar dacă interacţiunea cu ei durează doar câteva minute, efectele acesteia pot fi resimţite câteva zile.
Cum acţionează aceşti “vampiri”
Aţi fost vreodată la vreo conferinţă şi aţi rămas fascinaţi de orator? Această persoană care se adresează unei mulţimi care nu face altceva decât să o asculte şi să creadă tot ceea ce spune este un vampir bioenergetic şi psihic. În aceeaşi măsură, acelaşi orator poate cădea victimă “vampirismului” aceleiaşi mulţimi sau a altor “vampiri” în alte circumstanţe; nimeni nu este invincibil.
Dacă aţi mers în vizită la cineva, sau o persoană v-a vizitat, aţi simţit că sunteţi obosiţi brusc, fără motiv, că aveţi ameţeli, tensiuni musculare, greţuri, dureri instantanee de cap sau migrene deşi nu aţi consumat nici o picătură de alcool?
Transferul de energie poate fi şi indirect, de la distanţă, printr-o simplă convorbire telefonică. De câte ori v-aţi simţit extenuaţi după o discuţie cu o persoană insistenta, care nu spune nimic interesant ?
Personalităţile “vampirilor”
1. Agresivul: intimidant, domina prin forţă fizică, autoritar, cu voce deranjantă, puternică, constant nervos, furios şi recalcitrant, veşnic nemulţumit. În momentul când reuşeşte să genereze frică şi anxietate în jurul său, va absorbi energia victimelor.
2. Victima sau “firavul”: pesimist, întotdeauna cu o expresie facială îngrijorată, suspină, tremura şi plânge frecvent, dramatic, vulnerabil, atrage persoanele care-l compătimesc. Are un comportament convingător, vorbeşte mult, se scuză des şi explică repetat acelaşi subiect, încercând întotdeauna să rezolve probleme cu care nu are nici o conexiune.
3. Anchetatorul: Critic, ostil, sceptic, sarcastic, manipulator, enervant, perfecţionist, vigilent, subminează moral orice activitate sau intenţie, punându-le întotdeauna sub semnul întrebării. Cu cât se fac mai multe eforturi de a-i demonstra contrariul, cu atât i se trimite mai multă energie.
4. Acuzatorul profesionist: Are întotdeauna o atitudine de atac, reacţionează exagerat, şi începe adevărate cruciade în căutarea vinovaţilor pentru acţiunile pe care el însuşi le generează. Tinde să fie agresiv verbal şi abuziv, familia sa fiind principală victima.
5. Regele dramei: începe fiecare discuţie cu “ Nu ştii ce mi s-a întâmplat acum!”. Trăirile sale sunt întotdeauna la extreme, pozitive sau negative, alimentându-se din emoţiile intense generate de experienţele sale.
6. Distantul: este captiv în lupta să interioară, între temeri şi îndoieli fără rezolvare. Solitar, păstrează distanţa de frică celor care ar vrea să se impună, nu căuta niciodată ajutor, crede că problemele trebuie să şi le rezolve sigur. În general, problema sa este generată de o carenţă (bani, prieteni, contacte sociale, familie). Nu este niciodată disponibil, nu cooperează, respinge orice apropiere. Atrage prin personalitatea misterioasă şi inaccesibilă.
7. “Moara-stricată” sau vorbareţul: cu voce puternică, deseori ”ascuţită”, egocentric, incapabil de a asculta şi pe altcineva, folosindu-şi apropiaţii ca spectatori ai monologurilor sale interminabile.
Metode de evitare a “vampirismului” bioenergetic şi psihic
Ideal ar fi să evităm pe cât posibil persoanele care ne afectează la nivel psihic şi bioenergetic. Dacă suntem în imposibilitate de a face acest lucru, atât cristalele de cuarţ purificate şi programate, cât şi cristalele de turmalina sunt la fel de eficiente pentru a preîntâmpina această situaţie.
vampir bioenergetic Energii negative: Personalități și modul de a acționa al vampirilor energetici


Mai există o metodă care se poate aplica în momentul în care simţim că suntem atacaţi: se unesc vârfurile degetelor mare şi mijlociu de la fiecare mână, întrepătrunzându-se, la fel ca în imaginea alăturată.

Niciun comentariu: