21 iul. 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 20 Iulie 2014

                                                 
Primit prin Marilyn Raffaelle
Astăzi vă vom vorbi despre ascensiune. Începeți să vedeți acum rezultatele energiilor mai înalt dimensionale care se revarsă în conștiința lumii provocând dizolvarea multor paradigme vechi și aducând o mai mare receptivitate pentru adevăr și mai sunt multe încă de venit. Până în prezent, ascensiunea a fost obiectivul îndepărtat a sute de vieți individuale de experiență și învățare ca la final ele să fie înțelese numai după moarte cu ajutorul Ghizilor. Cu toate acestea, în acest moment – ACUM – energia planetară se schimbă și crește în frecvență prin prezența a atât de multor ființe iluminate pe Pământ în acest moment. Sunt mulți aici de pe alte planete aflați în corp uman pentru ca pur și simplu să-și aducă lumina lor în acest proces. Lumina mai înalt dimensională a atât de multor iluminați servește la dizolvarea falsului și determină ascensiunea personală a multora în timp ce se află în corpul fizic. Aceia dintre voi care citesc și rezonează cu mesajele Arcturiene puteți fi siguri că voi ați ales să fiți aici în acest moment puternic și să participați la el.

Ascensiunea este motivul pentru care atât de mulți se confruntă cu experiențe atât de dificile. În scopul de a face trecerea într-o energie mai înalt dimensională, trebuie ca mai întâi să aibă loc o curățare a energiilor de o rezonanță mai joasă care mai sunt încă păstrate în memoria celulară – aceste energii nu pot fi luate cu voi în nivelele mai înalte. De obicei aceste energii rămân în stare latentă atâta timp cât un individ pare a se simți confortabil și totul pare să meargă bine – în acest caz ar putea fi nevoie de un puternic ”apel de trezire” pentru a-l zdruncina și a-l scoate din starea de complacere. Experiențele ”negative” nu sunt semnul unor eșecuri pentru un student spiritual, ci mai degrabă sunt semne pentru o pregătire spirituală de a intra și mai profund. Cu toate acestea nu toate energiile care este necesar să fie eliberate sunt negative, uneori aceasta poate fi o conexiune intensă cu cineva și care a devenit atât de interdependentă de-a lungul timpului încât îl trage pe student înapoi. Pentru că acest moment este atât de important pe Pământ, mulți dintre voi au ales familii biologice care să servească la activarea acestor probleme adânc îngropate, aducându-le la nivel conștient unde ele să poată fi în sfârșit rezolvate și eliberate.

Printr-o examinare sinceră a tuturor experiențelor, atât bune cât și rele, veți ajunge să înțelegeți că o mare parte din ceea ce voi ați acceptat ca moduri de gândire ”trebuie făcut, trebuie să se manifeste, trebuie să funcționeze” în scopul ca ele să fie corecte, sunt pur și simplu concepte, dintre care multe au fost acceptate în alte vieți și aduse în aceasta. Fiecare a avut experiențe de viață diferite așa că pentru fiecare curățarea experiențelor va fi diferită.

Conștiința umană impersonală universală conține toate gândurile și credințele trei dimensionale. Credințele și ideile acestei conștiințe umane impersonale nu sunt niciodată ale voastre până când voi personal nu le acceptați ca fiind adevărate, moment în care ele devin starea voastră de conștiință și pot începe să se manifeste în exterior. Ați putea spune ”Dar eu nu cred acest lucru” sau ”Sunt conștient din punct de vedere spiritual, atunci cum se poate manifesta acest lucru în viața mea?” Aceasta se întâmplă din cauza faptului că energiile dualității și ale separării mai rezonează încă în memoria celulară și orice acceptare generală a sistemului de credință trei dimensional se va manifesta în exterior. Nu există nici o conștiință ne-manifestă. Mulți dintre voi re-experimentați aceste energii impersonale în timp ce ele se curăță, mai ales pe cele ale corpului emoțional, dar nu le acceptați înapoi personalizându-le din nou.

Dacă vi se pare că, din punct de vedere spiritual, bateți pasul pe loc, să știți că această sugestie apare din conceptele voastre umane a felului în care trebuie să arate experiențele spirituale. Filme, cărți și chiar unii învățători spirituali vă prezintă imagini și idei despre ascensiune și evoluția spirituală în funcție de experiențele lor personale și de starea lor de conștiință. Fiecare individ este diferit și nu există o singură experiență pentru toți – a crede că voi trebuie să aveți o anumită experiență este tipic uman.

Unii sunt atrași de învățăturile Orientului pentru că ei au învățat și au trăit aceste învățături în alte vieți și rezonează cu ele. Alții se pot simți atrași de învățăturile pe care le oferă calea naturii ... cei care fac parte din grupurile Nativilor Americani sau alte grupuri aborigene. Mulți se simt atrași de mănăstiri fără nici un motiv aparent.  Și asta din cauza faptului că voi ați trăit aceste experiențe în alte vieți și toate cu care rezonați, fie în mod pozitiv fie în mod negativ, își fac acum apariția în conștientizarea voastră.

Să vă amintiți întotdeauna că la un moment dat, voi nu veți mai avea nevoie de modalități, căi, ritualuri și învățături. Instrumentele pot ghida și susține în fazele incipiente ale trezirii, dar ele nu mai sunt necesare după ce vă dați seama că voi deja sunteți ceea ce căutați și că unitatea voastră cu Sursa constituie unitatea voastră cu tot ceea ce Sursa este. Instrumentele îl pot ajuta pe un individ să se deschidă către o conștientizare mai profundă, dar vine un moment în care orice dependență pe care ar putea-o avea trebuie să înceteze în scopul ca acea învățătură să vină din interior. Ținându-vă strâns de o anumită cale, tradiție sau învățătură după ce aceasta a fost depășită nu face altceva decât să vă țină într-o energie veche și încheiată. Asta însă nu înseamnă că voi nu puteți lucra ocazional cu un cititor sau învățător evoluat, sau să vă programați o sesiune de energizare, sau să urmați anumite cursuri pe care sunteți ghidați să le urmați. Acest lucru înseamnă să nu mai credeți că aveți NEVOIE de aceste lucruri.  

Este important să nu vă judecați pentru nici o credință sau gând uman care pot curge către voi chiar și atunci când le acceptați în mod temporar. Ideile impersonale sunt de multe ori acceptate din greșeală pentru că voi mai rezonați încă cu energia lor. De exemplu, dacă o persoană care a vut multe vieți anterioare în care a experimentat boala, aceasta va fi mult mai sensibilă la conceptele legate de sănătate și boală care plutesc în conștiința universală.

Rezistați oricărei tentații de învinuire, regret sau dezgust de sine pentru gândurile sau acțiunile pe care le-ați putea îmbrățișa, folosiți mai degrabă aceste realizări ca memento-uri pentru a intra mai în profunzime. Dacă vă dați seama că ați acceptat din ignoranță o credință sau alta pe care acum o recunoașteți a fi falsă, să știți că cerul nu se va prăbuși și nici nu veți fi ”trăzniți de sus” ca și pedeapsă. Aceste experiențe sunt pur și simplu oportunități pentru creștere și investirea lor cu o putere pe care ele nu o au, este dualitate și separare. Amintiți-vă întotdeauna că nimic, nici un cuvânt, gând, experiență sau aparență nu v-ar putea vreodată separa de cine și ceea sunteți voi cu adevărat. Învățarea devine mult mai blândă cu timpul pentru că nevoia de a învăța prin confruntare și durere este încheiată. Cei mai mulți dintre voi sunt acum în acest punct.

Aveți încredere în simțul vostru intuitiv în ceea ce privește lucrurile. Dacă unele lucruri din viața voastră (mâncare, cărți, distracție, viziune asupra lumii etc.) nu mai rezonează cu voi, să știți că ați depășit energia acelui lucru și încercați să nu o mai reînviați așa cum a fost în trecut indiferent de cât de plăcută sau de perfectă a putut fi în acele vremuri. Încercați din greu să nu adăugați energie aparențelor exterioare negative, ci mai degrabă reinterpretați-le. De exemplu, puteți deveni conștienți de o anumită activitate umană negativă sau violentă, dar realitatea spirituală este că toate activitățile dintre lucrurile vii este o activitate de interconectare (Iubire – mulți în Unul). În acest caz interconectarea spirituală este reflectată prin conștiința trei dimensională a separării – aceasta este tot o interacțiune în Unul, dar colorată de o credință falsă.

Aveți încredere că odată ce ați ales să evoluați, voi într-adevăr evoluați indiferent de orice aparențe exterioare. Nu este necesar să săriți în sus și-n jos, să aprindeți lumânări, să cântați anumite cântări, să mergeți la biserică în fiecare săptămână, sau să stați cu fața într-o anumită direcție spunând anumite cuvinte pentru a face ca procesul să înainteze. Voi toți ați evoluat dincolo de aceste activități de începători, altfel nu ați fi citit aceste mesaje. Nu este nevoie de nimic decât de intenția de a evolua. Acest lucru nu înseamnă că nu puteți vizita o biserică și să vă bucurați de frumusețea unei slujbe și nici nu înseamnă că nu puteți semna o petiție sau să vă spuneți adevărul. Aceasta înseamnă că voi nu mai dați acestor lucruri puterea pe care ele nu o au, ci mai degrabă, rămâneți în realizarea că există o singură putere și și acea putere este în interiorul vostru.

Există cei care cred că ei știu deja toate răspunsurile și că pentru ei nu mai este nimic de învățat sau de înțeles. Din păcate, această atitudine egotică acționează ca o cutie închizându-i cu propriile lor creații, împiedicându-i de la orice creștere spirituală reală până în momentul în care sunt pregătiți să se deschidă la mai mult.  

Evoluția este o călătorie progresivă într-o energie dimensională mai înaltă. Ascensiunea este dobândirea acelei stări de conștientizare care vă va permite să treceți în frecvențele mai înalte. Cu cât sunt mai înalte și mai rapide frecvențele, cu atât mai apropiate de Lumina pură devin. Lumea trei dimensională este în imposibilitatea de a vedea aceste frecvențe mai înalte cu ochii umani, așa că le neagă; dar acest lucru se schimbă pe măsură ce ajungeți într-o aliniere din ce în ce mai mare cu ele. Ca ființe de lumină, voi ați permis ca energia voastră să încetinească și să devină densă pentru a experimenta dimensiunea  a treia cu scopul de a vă reaminti adevărul în timp ce sunteți aparent separat de acesta. În acest moment cei mai mulți dintre voi sunt pregătiți pentru finalizare și sunt pe Pământ pentru ca odată pentru totdeauna să curețe orice energii remanente din aceste vieți.

Aveți încredere că sunteți pe drumul cel bun indiferent de lipsa așa-numitelor experiențe spirituale. Deschideți-vă inimile către adevărul din spatele a ceea ce ați putea vedea în exterior știind că toți, chiar și cei aparent ne-treziți, eliberează vechea energie. Sunt unii care nu sunt încă pregătiți pentru ascensiune, onorați-i și preocupați-vă de propria voastră muncă interioară. Nu este înțelept să încercați să convertiți pe un altul care nu este încă pregătit pentru nivelul vostru de conștientizare. Păstrați adevărul în mod tăcut și secret în inima voastră și cei care sunt pregătiți pentru ceea ce voi aveți de oferit vă vor găsi, pentru că energia își caută propiul său nivel.

Relaxați-vă, odihniți-vă, și faceți-vă timp să mergeți cât mai des în interiorul vostru, chiar dacă va trebui să vă treziți în miezul nopții pentru a găsi liniștea. Fiți prezenți în fiecare moment indiferent de cât de banal sau de înfricoșător ar putea fi – aceasta este călătoria spirituală care arareori vine ca o explozie de lumină cerească așa cum este descrisă în filme, cu excepția acelora care și-au obținut deja propria ascensiune într-o viață anterioară.

Aveți încredere, aveți încredere, aveți încredere în ceea ce aveți în interior. A sosit timpul să vă revendicați propria voastră Putere Divină.

Noi suntem Grupul Arcturian 20 Iulie 2014

Niciun comentariu: