14 iul. 2014

Integrarea Conștiinței




Transmis de Regatul Spiritelor Naturii prin Natalie Glasson

9 Iulie 2014

Cu dulceața iubirii Regatului Spiritelor Naturii venim pentru a vă saluta și a împărtăși cu voi această perioadă sacră de transformare și conștientizare accelerată a Creatorului care are loc acum pe Pământ. Am dori ca voi să cunoașteți și să înțelegeți că noi, Regatul Spiritelor Naturii, vă susținem și pe voi și Pământul în acest moment. La fel ca toate ființele vă oferim mesajul, conștiința și semințele Creatorului, însămânțând în special tot ceea ce este Creatorul în Pământ, Mama Pământ și Regatele Naturii.

Dorim să vă atragem atenția asupra capacității voastre naturale și a instinctului vostru de a însămânța conștiința Creatorului în orice loc asupra căruia vă plasați concentrarea. Voi sunteți capabili să emiteți, ancorați și împărtășiți conștiința, lumina, iubirea și vibrația Creatorului cu orice ființă, fie că aceasta este deschisă sau închisă convingerilor voastre. Aceasta este o afirmație foarte puternică, dar este adevărată, ea vă dă puterea, o putere iubitoare pentru a iniția schimbări pozitive și iubitoare pe Pământ. Asta nu înseamnă că o persoană sau un suflet trebuie să-și schimbe gradul de conștientizare pentru a fi asemeni vouă, ci că voi aveți capacitatea de a-l împărtăși pe Creator cu ceilalți în scopul de a iniția o nouă trezire a înțelepciunii și conștientizării sacre în mințile și ființa lor. Chiar și noi ca spirite ale naturii lucrând cu Pământul și cu umanitatea întâlnim ceea ce ați putea numi energii îndărătnice și stagnante în interiorul Pământului și al umanității, și acordăm mai multă atenție acestor zone intensificându-ne lumina pentru a o încorpora cât mai adânc în speranța unei reacții de conștientizare a luminii și iubirii. Acest lucru nu este întotdeauna posibil deoarece unele energii se vor schimba numai în conformitate cu sincronizarea divină sau cu disponbilitatea lor, dar am dori ca voi să știți că și voi cu lumina voastră aveți posibilitatea de a iniția schimbări prin încorporarea semințelor de lumină. Acest lucru nu este menit să manipuleze sau supună energii, oameni sau situații ci pentru a ști că prin generozitatea voastră voi puteți pregăti scena pentru ca frumusețea Creatorului să se poată manifesta și forma din nou.   

Știm că puteți da peste energii dificile în realitatea voastră; acestea sunt oportunități pentru ca voi să vă împărtășiți generozitatea de a face schimbările puternice și atât de necesare pe Pământ. Dacă în toate energiile îndărătnice pe care le întâlniți voi încorporați o sămânță a Creatorului, atunci vom fi eliberați din strânsoarea energiilor negative, nemulțumite și inconștiente, mutându-le în lumina Creatorului pentru a fi transformate cu ușurință. Aceste energii ar putea fi frici, negativitate, abuz, control, iluzie, lipsă, de fapt orice energie pe care nu o puteți recunoaște drept adevărul iubitor și împuternicitor al Creatorului. Puteți recunoaște aceste energii în oameni, în voi înșivă, în mass-media, în Pământ, în comunități și situații, sunt multe domenii în care voi puteți recunoaște energiile îndărătnice care par să împiedice, dar de fapt să inițieze marea trezire a tuturor ca și Creator. Am dori să știți că există ample oportunități de a împărtăși lumina și conștiința Creatorului mai ales în tărâmurile naturii și ale Pământului pentru că acolo există unele zone care se confruntă cu un stres imens în special datorită influenței oamenilor, a dorințelor lor inutile și egoiste care cauzează durere și dezechilibru în interiorul Pământului.

A sosit timpul să înțelegeți în interiorul fiecărui aspect și simț al ființei voastre semnificația cuvântului generozitate. Creatorul este generos și curge liber și abundent în mod continuu, completându-și în mod constant energiile. A sosit timpul ca voi să umblați pe Pământ exprimând aceeași natură generoasă, instinctul și esența Creatorului. În acest fel nu numai că vom trezi energiile îndărătnice, ci vom dizolva vibrația, existența și amprenta lipsei care îi împiedică pe mulți de la experimentarea Creatorului pe Pământ și îl vom și manifesta pe Creator mai deplin în interiorul și în jurul nostru.

Generozitatea voastră nu trebuie să vină din împărtășirea a ceea ce fizic aveți, nici măcar a ceea ce aveți în interiorul vostru, ci din împărtășirea adevăratei voastre existențe, a adevărului, iubirii și prezenței Creatorului pe care în mod constant îl recunoașteți în interiorul vostru. Aceasta este o afirmație foarte puternică pentru că nu împărtășiți ceea ce aveți ci ceea ce sunteți și aceasta presupune și disponibilitatea voastră de a vă recunoaște adevărul, lucru care la rândul lui, încurajează ca generozitatea voastră să-și facă apariția. Generozitatea este asemeni unui val de energie pură din interiorul ființei voastre care este atât de potentă și de plină de energia forței de viață a Creatorului, și care emană din ființa voastră și este încorporată ca și sămânță oriunde este nevoie de ea. Această exprimare are loc liberă de orice așteptări în ceea ce privește rezultatul și liberă de orice recompensă. Această exprimare a generozității este cea pe care dorim să o încurajăm și susținem în ființa voastră, am dori ca voi să susțineți perspectiva și să recunoașteți că sunteți ființe generoase și expresii ale luminii și conștiinței Creatorului, și astfel vă veți menține pe voi înșivă conectați la fluxul etern al Creatorului permițându-vă să fiți în serviciu divin în această perioadă de transformare extraordinară. Veți observa cum propriile voastre energii vor dobândi un mai mare sentiment de ușurință în întruchiparea Creatorului pe Pământ ca și cum toate restricțiile și temerile ar dispărea.

”Regat al Spiritelor Naturii, cu iubire și cu inima deschisă vă chem să vă împărtășiți cu mine susținerea, iubirea, energia divină și conștiința. Ajutați-mă în activarea și experimentarea generozității naturale a Creatorului care există în ființa mea. Știu și mă recunosc a fi o expresie generoasă a Creatorului; cu această exprimare eu dizolv toate energiile stagnante și îndărătnice precum și prezența lipsei din mine însumi, din ceilalți, din situații și din Pământ. Eu sunt o expresie generoasă a Creatorului și-i permit Creatorului să curgă prin mine iluminând cu generozitate și transformând toate energiile ne-necesare în lumină. Regat al Spiritelor Naturii, învață-mă să lucrez în armonie cu generozitatea mea naturală de Creator astfel încât să pot încorpora semințele Creatorului în toate zonele potrivite atunci când simt această inspirație. Știu că pur și simplu voi simți cum inima mea se activează și un val profund de iubire care va crește în mine va fi revărsat prin chakra inimii mele acolo unde este nevoie. Energia pe care o împărtășesc va fi însămânțată cu conștiință, coduri, tipare energetice și lumina transformării pentru a trezi lumina activă și abundentă a Creatorului. Vă mulțumesc pentru această binecuvântare.”  

După ce repetați această invocație de trei ori, stați pur și simplu și permiteți-ne nouă, Regatului Spiritelor Naturii, să vă învăluim lucrând cu energiile voastre și susținând această manifestare.

Tot așa cum dețineți capacitatea de a exprima generozitatea Creatorului, voi sunteți, de asemenea, și asemeni unui pântece, în interiorul ființei voastre voi aveți vibrații de lumină atât de puternice încât atunci când o sămânță a transformării sau a inspirației este plasată de către Creator în ființa voastră, voi sunteți capabili să alimentați și să hrăniți acea energie pentru a o aduce la fructificare. Având în vedere această capacitate a voastră am dori să vă solicităm ajutorul în hrănirea și reformarea pântecelui Mamei Pământ; acel spațiu sacru din ființa ei în care Creatorul este incubat și adus în manifestare pe Pământ prin intermediul esenței Mamei Pământ. Mama Pământ se transformă în aspectele și sinele ei mai înalt, energiile ei așa ca și ale voastre proprii sunt în continuă schimbare, lucru care poate face dificilă împământarea. Împământarea este necesară în procesul de hrănire și manifestare din pântecele sau camera creației Mamei Pământ. Ca ființă fizică voi aveți același pântece în sufletul vostru, un spațiu în care Creatorul poate fi incubat și adus la fructificare. Dorim să vă încurajăm să vă trimiteți și să împărtășiți cu Mama Pământ generozitatea voastră în scopul de a reforma și ridica vibrația pântecelui ei și de a-i împământa energiile în timp ce ea se transformă în frumusețea Creatorului. Dacă mai mulți oameni își trimit energia și iubirea lor generoasă către Mama Pământ și se conectează cu aspectul pântecelui ei, fiecare persoană va integra de fapt semințele conștiinței Creatorului  în pântecele Mamei Pământ.  Deși este posibil să nu fiți conștienți de conștiința din semințele Creatorului, ele vor conține noua conștiință pentru Noua Eră a Iubirii care se va naște prin Mama Pământ, prin Pământ și Regatul Naturii, și chiar și în umanitate pentru o manifestare celulară profundă.

Stați pur și simplu în meditație invocând Regatul Spiritelor Naturii pentru a vă susține și ghida, chemați-ne să vă susținem în manifestarea generozității Creatorului din ființa voastră.

”Eu sunt acum expresia generoasă a Creatorului , din mărețul spațiu de adevăr și iubire din ființa mea eu exprim ca sămânță a conștiinței Creatorului energia, conștiința, iubirea și vibrația necesară pentru a susține pântecele Mamei Pământ și manifestarea conștiinței Creatorului pentru Noua Eră a Iubirii profund în nivelul Celular al tuturor ființelor și a Pământului. Vă rog să mă susțineți să fiu în serviciu acum. Mulțumesc.”

Simțiți pur și simplu conexiunea voastră constantă cu Mama Pământ, știind că împărtășiți cu ea tot ceea ce este nevoie ca o expresie generoasă a Creatorului.  

Suntem aici pentru a sprijini fiecare aspect al ascensiunii Pământului,

Regatul Spiritelor Naturii



Traducere Monica Poka
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2014/07/integrarea-constiintei.html?spref=fb

Niciun comentariu: