27 iul. 2014

Limbajul Sufletului 2

                       

Limbajul Sufletului (2) - dr. Zhi Gang Sha

Mantrele Sufletului

Poate cele mai puternice şi mai eficiente mantre vindecătoare şi înzestrate cu puteri de binecuvântare sunt cele exprimate în Limbajul Sufletului. De altfel, Limbajul Sufletului trebuie considerat în sine o mantra extrem de puternică şi de eficientă. El reprezintă o formă de comunicare extrem de pură, care provine direct din Centrul Mesajelor (cunoscut şi sub numele de „chakra inimii”), un centru de forţă subtil situat în partea de mijloc a pieptului. Puritatea Limbajului Sufletului se datorează faptului că el se naşte din partea cea mai pură şi mai esenţială a fiinţei umane.

Mai concret, Limbajul Sufletului exprimă tot ce este mai pur şi mai clar în Centrul Mesajelor (după cum este numit în învăţătura mea acest centru energetic şi spiritual extrem de important). Mesajele conţinute în Centrul Mesajelor sunt adeseori atât de profunde şi au făcut parte din călătoria sufletului atât de mult timp, încât cu greu pot fi articulate în limbajul convenţional.

Limbajul Sufletului permite aşadar conectarea cu învăţătura şi cu înţelepciunea cele mai profunde şi mai străvechi pe care le conţine sufletul tău, dar şi cu învăţătura şi cu înţelepciunea cele mai profunde şi mai străvechi care există înmagazinate în univers, în pământul-mamă, în cei din jurul tău, şi practic în toate sufletele din Lumea Sufletelor. Limbajul Sufletului este vehiculul care îţi permite să te conectezi cu toate sufletele într-o manieră directă şi autentică, nefiltrată de minte, astfel încât să poţi asculta mesajele lor.

Există câteva diferenţe fundamentale între limbajul convenţional şi cel al sufletului. Una dintre cele mai importante este aceea că limbajul convenţional este receptat şi procesat de emisfera cerebrală stângă, în timp ce Limbajul Sufletului este receptat şi procesat de emisfera cerebrală dreaptă. Această diferenţă este într-adevăr semnificativă. Cine cunoaşte cât de cât puţină anatomie şi fiziologie ştie cât de diferit funcţionează cele două emisfere cerebrale. Vorbirea convenţională presupune folosirea instrumentului logicii, deci şi a capacităţilor şi funcţiilor acelei părţi a creierului care este asociată cu logica.

Limbajul Sufletului presupune un cu totul alt tip de asociere. Percepţia sa este „directă” şi neafectată de cunoaşterea acumulată în trecut, de atitudinile şi de convingerile pe care ţi le-ai dezvoltat de-a lungul vieţii. Acest lucru este foarte important pentru înţelegerea şi aprecierea definiţiei Limbajului Sufletului. „Ce este Limbajul Sufletului?” Răspunsul la această întrebare simplă este la fel de simplu, dar, aşa cum se întâmplă în cazul foarte multor aspecte legate de călătoria sufletului, nu tot ceea ce este exprimat în cuvinte simple poate fi înţeles pe nivelele cele mai profunde ale conştiinţei. Altfel spus, astfel de afirmaţii simple nu îşi dezvăluie instantaneu toate secretele înţelepciunii lor.

În cazul întrebării: „Ce este Limbajul Sufletului?”, noi putem răspunde foarte simplu că: „Limbajul Sufletului este limbajul practicat în Lumea Sufletelor”. La o primă analiză, ne dăm seama că acest limbaj este vorbit deopotrivă de sfinţi, de buddha-şi şi de Divin, dar şi de sufletele aflate la extrema opusă a ierarhiei spirituale, precum şi de toate sufletele care locuiesc pe planeta pământ. Atunci când vorbim de toate sufletele care locuiesc pe planeta pământ, ne referim de bună seamă şi la celelalte suflete, nu doar la cele umane. Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte toate sufletele din univers. Practic, toate fiinţele şi obiectele care există în univers sunt incluse în această afirmaţie, întrucât toate dispun de un suflet. Afirmaţia include de asemenea sufletele din trecut şi din viitor, nu doar cele din prezent.

Astfel, Limbajul Sufletului conţine un număr infinit de posibilităţi, adică de suflete cu care putem comunica prin intermediul acestui limbaj. Pare de necrezut. Nu are niciun rost să încercăm să oferim numere sau cuantificări cantitative ale tuturor sufletelor cu care putem comunica prin intermediul Limbajul Sufletului. Şi mai uimitor este faptul că toate aceste suflete chiar îşi doresc să comunice în acest fel cu noi, întrucât Limbajul Sufletului este maniera lor preferată de comunicare.

În plus, Limbajul Sufletului reprezintă o mantra. O mantra este un sunet special, care include un anumit mesaj spiritual. Atunci când spunem „mesaj spiritual”, acest lucru înseamnă că ea conţine ceva mai mult decât nişte simple informaţii. În cazul de faţă, cuvântul mesaj poate fi schimbat cu conceptul de spirit sau de suflet. Altfel spus, Limbajul Sufletului reprezintă un suflet special. El are aşadar un suflet al lui, care face legătura între toate sufletele ce folosesc acest limbaj. Acest aspect al Limbajului Sufletului este foarte important şi nu trebuie uitat.

Rolul şi capacitatea Limbajului Sufletului de a face legătura între toate sufletele care există şi care doresc să comunice unele cu altele este unul foarte special. Aceasta este una dintre cele mai singulare caracteristici ale Limbajului Sufletului, care ne poate ajuta să înţelegem mai bine puterea şi capacitatea ieşite din comun ale acestui instrument de comunicare. Sunetele exprimate în Limbajul Sufletului nu se conectează doar între ele, ci asigură în acest fel şi conexiunea între suflete, întrucât ele chiar sunt expresii ale acestor suflete. Altfel spus, între sufletele care utilizează acest instrument de comunicare se naşte o unitate şi o armonie specifică, extrem de pură şi extrem de autentică.

Printre altele, Limbajul Sufletului promovează această unitate şi această armonie şi datorită faptului că suprapunerile şi confuziile specifice limbajului convenţional nu sunt prezente în cazul lui. Acest limbaj este extrem de pur, fiind complet eliberat de atitudinile şi de convingerile asociate subiectiv cu anumite cuvinte, expresii şi forme particulare de vorbire specifice limbajului convenţional. Aceste atitudini şi convingeri limitatoare sunt complet evitate în cazul Limbajului Sufletului. Aceasta este o altă caracteristică importantă şi absolut specială a Limbajului Sufletului, care nu trebuie uitată.

Ar fi bine să reciteşti de mai multe ori această secţiune din carte, referitoare la faptul că Limbajul Sufletului reprezintă o mantra, care reprezintă ceva mai mult decât un simplu sunet special. O mantra reprezintă inclusiv un mesaj special. Pentru mulţi oameni, ideea că o mantra reprezintă inclusiv un suflet special reprezintă o noutate absolută. Mantrele au capacităţi cu totul ieşite din comun, datorate faptului că reprezintă simultan şi sufletele speciale, înzestrate cu facultăţi ce depăşesc cu mult simplele caracteristici ale sunetelor în sine. Cunoaşterea faptului că Limbajul Sufletului reprezintă inclusiv o mantra specială te poate ajuta să înţelegi mai bine cât de important şi de puternic este acest dar şi de ce reprezintă el cea mai semnificativă expresie a manifestării în noua Eră a Luminii Sufletului. Pe măsură ce vei continua să citeşti, vei începe nu doar să înţelegi mai bine ceea ce ţi-am explicat, ci şi să experimentezi direct această cunoaştere.

http://www.liveinternet.ru/users/eutotulpot/post266471663

Niciun comentariu: