12 iul. 2014

COMUNICARE IMPORTANTA DIN PARTEA FEDERATIEI GALACTICE



COMUNICARE IMPORTANTA DIN PARTEA FEDERATIEI GALACTICE

Dragii mei,

Incep acest articol prin a va comunica ceva foarte  important:

„Acesta NU ESTE un mesaj din partea Federatiei Galactice”.

Imi cer iertare pentru asta. Este un test. Am avut pur si simplu curiozitatea sa vad numarul de vizitatori ai articolului, atrasi doar de titlu.
De ce am recurs la o asemenea metoda? Ca sa demonstrez inca o data, mie insami in primul rand, ca nu am gresit atunci cand am ajuns la o anumita concluzie. Aceasta concluzie este ca oamenii in general alearga dupa senzational si prea putin dupa cunoastere.
In calitate de administrator al acestui blog am posibilitatea de a vizualiza numarul de vizitatori pentru fiecare articol in parte. Am constatat ca tot ce tine de senzational este cu un numar de vizitatori aproape triplu fata de articole ce furnizeaza niste informatii cu adevarat importante pentru dezvoltarea Sinelui. Am expus despre initierile lui Horus si nu a atras mai mult de 120 de oameni. Nici nu va imaginati ce coduri ale luminii se coboara prin aceste initieri. Dar oricum nu asta ne intereseaza pe noi, nu-i asa?
De ce ne miram si de ce judecam atunci, cand aruncam o privire in sectorul presei scrise sau al televiziunii in general? Pe ei ii intereseaza ratingul si se vede treaba ca acesta este mult crescut prin stirile de scandal decat prin niste emisiuni culturale.
Ce isi doresc oamenii de fapt ma intreb eu acum?
Ne dorim schimbare dar nu intelegem ca aceasta, daca nu vine printr-un ajutor extern, ca sa o facem noi, nu se poate decat daca avem si cunoastere. Nu este suficienta pacea sufleteasca si iubirea. E nevoie de mai mult de atat. Iar asta urmeaza sa demonstrez in acest articol.
Vin acum si va spun titlul adevarat al acestuia:

„SECRETUL TRANSMUTARII”

De-a lungul mileniilor, a reprezentat dintotdeauna o provocare aflarea Pietrei Filosofale si a secretelor alchimiei. Piatra Filosofala este acea materie cu proprietati miraculoase de a transforma multe tipuri de metale in aur pur.
Piatra Filosofala este cunoscuta de alchimisti si sub numele de Azoth, iar simbolul de reprezentare este exact simbolul astrologic ai planetei Mercur. Simbolul lui Mercur este simbolul lui Venus completat cu o semiluna. Puteti vedea aceasta mai jos.


Mercur




Venus

 Pentru a afla despre cum se pot interpreta acestea va invit sa vizitati linkurile catre doua articole:



Observam cum simbolul planetei Mercur, cea mai apropiata planeta de Soare, este simbolul planetei Venus, completat cu o semiluna despre care se arata in explicatie, ca semnifica deschiderea sufletului catre adevarurile superioare sau catre cunoastere.
De ce alchimistii au ales pe Mercur ca simbol pentru Azoth si nu pe Venus? Pentru ca ei au inteles ca nu poti gasi Piatra Filosofala decat atunci cand atingi nivelul de cunoastere necesar, iar acesta nu il poti atinge decat daca ai incorporata in tine esenta iubirii pure si neconditionate. Altfel, cunoasterea catre care esti condus, s-ar putea sa nu coincida cu Adevarul Suprem.
Ce trebuie noi sa intelegem este ca in aceste timpuri, ne este dat de la Dumnezeu sa descoperim toate formele materiale mult cautate, intr-o structura noua, doar energetica, eterica.
Piatra Filosofala exista si ea in forma nevazuta si multi dintre noi o detin deja, chiar si daca nu isi dau seama de asta. Acest dar nepretuit ajuta la a face transmutarea, dar este evident ca nu a plumbului in aur, ci a tot ce este negru si intunecat, in lumina pura. Piatra Filosofala materiala actioneaza pe transmutarea materiei, cea eterica pe transmutarea energiei imateriale.
Traim vremuri in care asistam la transmutarea demonilor si a altor entitati intunecate in fiinte de lumina, a simbolurilor intunecate in simboluri de lumina, a anumitor numere sau suite de numere cu conotatie intunecata cum ar fi de pilda 666, in numere de aur.
Cei ce sunt lucratori in intuneric vor avea pe masura trecerii timpului, daca nu or fi avut-o deja, teribila constatare ca au ramas fara instrumente: fara demoni care sa poata fi invocati (in zadar le mai cheama numele pentru ca ei nu se mai gasesc in intuneri), fara simboluri pe care sa le mai foloseasca in diverse scopuri malefice pentru ca vor putea observa singuri ca ele lucreaza si produc efecte exact pe dos fata de cum se asteapta, fara mantre si incantatii pentru ca vor putea vedea ca devin vorbe goale spuse vantului.
De ce a avut intunericul atata putere? Pentru ca cei ce au fost si sunt lucratorii sai au avut acces la cunoasterea superioara gasita doar in scrieri rare si ascunse.
Lumina isi doreste sa biruiasca dar cum sa faca asta? Doar cu inimioare si floricele pe campii nu o sa iasa treaba buna. Sunt absolut necesare si astea dar nu este suficient. Trebuie sa ne dorim mai mult de atat. Trebuie sa SIMTIM si sa VREM sa cunoastem ADEVARURILE SUPERIOARE.
Marius Sumedrea, administratorul blogului „burebista2012”, a ales foarte inspirat pentru postare un articol extrem de interesant despre sistemul de control din MATRIX.
Imagini cu Ingeri minunati cu aripile de aur, vise care mai de care mai ademenitoare si sofisticate si multe alte elemente de acest gen ar putea fi niste rezultate de rutina pentru acest sistem fabulos de control mental. Cred sincer ca nu avem nici cel mai mic habar multi dintre noi, cat de departe au ajuns tehnologiile de manipulare mentala. Erau construite inca de pe timpul celui de-al doilea razboi mondial. Oare unde s-o fi ajuns acum dupa aproape 70 de ani? Va puteti da seama? La unele persoane toate acestea alimenteaza egoul intr-un mod exacerbat. Nu este o noutate pentru nimeni caci cu ego-ul nu te duci mai aproape de Dumnezeu, ci mai degraba te cobori, iar „prietenii” nostri care au sistemul sub control stiu prea bine asta si este tot ce isi doresc.
Ca acest sistem sa nu mai functioneze asa, este necesar sa fie transmutat. Dar transmutarea aceasta nu poate fi facuta fara a pasi in etapa cunoasterii, ce se adauga etapei iubirii absolut necesare si am explicat anterior care este riscul daca se sare peste acest nivel. Etapa cunoasterii este cea care ne ajuta sa descoperim Piatra Filosofala care ne aduce apoi puterea de a transforma totul in lumina.
In final nu pot sa nu amintesc ca iubire pura si neconditionata presupune debarasare de ego. Am vazut deseori scris pe mai multe site-uri, am participat la anumite intalniri si am observat ca exista multe persoane care vorbesc despre ego, chiar dau lectii la acest capitol si omit un aspect elementar: ele vorbesc in permanenta la persoana a II-a plural in loc sa vorbeasca la persoana I plural, adica VOI sa faceti, VOI sa dregeti si nu NOI sa facem. Pai atunci ele unde se afla in aceasta ecuatie? Iata ce contradictie interesanta.
Lipsit de ego INSEAMNA SA TE SITUEZI IN MIJLOCUL MULTIMII. Atunci nimeni nu poate fi atins de sistemul din MATRIX, chiar sub forma in care functioneaza el acum. Atunci chiar exista cu adevarat puterea sa fie transformat.

Toate cele bune!

Un comentariu:

Anonim spunea...

pana la urma a fost un mesaj important