20 iul. 2014

Recunostinbta este declaratia ta de iubire pentru Divinitate

                    
Recunostinta este cea mai frumoasa rugaciune, este calea cea mai usoara si scurta catre Univers si darurile sale. Sa incepi ziua cu un exercitiu de recunostinta, este ca si cand ai accesa "depozitul" bucuriei si prosperitatii, iubirii si generozitatii, pentru ca toate acestea sa curga in viata ta.

Stiu ca ai fost invatat, poate, sa te rogi si sa ceri Divinitatii tot ce ai nevoie, sau ce crezi tu ca ai nevoie. Insa, vezi tu, Dumnezeu nu poate sa-ti dea ceva ce ai deja. Pentru ca orice ai cere, este deja acolo, ai in tine absolut totul. Asa ca, poti primi doar experientele care sa te ajute sa experiementezi acele lucruri pe care le ceri.

Spre exemplu, daca ceri curaj, probabil vei primi o experienta in care sa-ti poti manifesta curajul, pentru a deveni prezent la el. Nu ai cum sa primesti curaj, pentru ca-l ai deja. Doar ca nu esti constient de el. De aceea, primesti doar experienta potrivita, prin care sa poti fi prezent la curajul pe care-l ai. Daca ceri putere, vei primi o experienta prin care sa-ti constientizezi puterea interioara. Si asa mai departe.

Prin urmare, nici nu e nevoie sa ceri. Dar poate fi magic sa multumesti permanent pentru tot ce este in viata ta, pentru tot ce esti tu si pentru orice altceva iti "vine" sa multumesti. De ce sa multumesti? Pentru ca ai exact acum in viata ta tot ce ai nevoie pentru a te experimenta. Pentru ca, in ciuda iluziei ca nu esti unde trebuie si ca nu ai tot ce vrei pentru a fi fericit, chiar esti si ai tot ce ai nevoie in acest moment.
Cand esti recunoscator, cand multumesti neincetat, devii prezent la tot ce esti si ai, iar bucuria este prezenta in inima ta. Te conectezi cu tine, cel care esti cu adevarat, cu fiinta divina. In acel moment, vibratia ta creste, te acordezi cu vibratia Universului, care abia asteapta sa-ti dea alte si alte motive de bucurie si multumire.

Poti multumi chiar si pentru lucrurile pe care tu le consideri indezirabile, nepotrivite, rele. Si de acelea ai nevoie. Incearca! Multumeste! Ia-ti in fiecare dimineata cateva minute pentru a-ti exprima recunostinta. Si apoi fa-o ori de cate ori iti amintesti. Pentru ca recunostinta este calea cea mai scurta catre toate lucrurile pe care ti le doresti! Este declaratia ta de iubire pentru Divinitate!
Recunostinta este cea mai frumoasa rugaciune, este calea cea mai usoara si scurta catre Univers si darurile sale. Sa incepi ziua cu un exercitiu de recunostinta, este ca si cand ai accesa "depozitul" bucuriei si prosperitatii, iubirii si generozitatii, pentru ca toate acestea sa curga in viata ta. Stiu ca ai fost invatat, poate, sa te rogi si sa ceri Divinitatii tot ce ai nevoie, sau ce crezi tu ca ai nevoie. Insa, vezi tu, Dumnezeu nu poate sa-ti dea ceva ce ai deja. Pentru ca orice ai cere, este deja acolo, ai in tine absolut totul. Asa ca, poti primi doar experientele care sa te ajute sa experiementezi acele lucruri pe care le ceri. Spre exemplu, daca ceri curaj, probabil vei primi o experienta in care sa-ti poti manifesta curajul, pentru a deveni prezent la el. Nu ai cum sa primesti curaj, pentru ca-l ai deja. Doar ca nu esti constient de el. De aceea, primesti doar experienta potrivita, prin care sa poti fi prezent la curajul pe care-l ai. Daca ceri putere, vei primi o experienta prin care sa-ti constientizezi puterea interioara. Si asa mai departe. Prin urmare, nici nu e nevoie sa ceri. Dar poate fi magic sa multumesti permanent pentru tot ce este in viata ta, pentru tot ce esti tu si pentru orice altceva iti "vine" sa multumesti. De ce sa multumesti? Pentru ca ai exact acum in viata ta tot ce ai nevoie pentru a te experimenta. Pentru ca, in ciuda iluziei ca nu esti unde trebuie si ca nu ai tot ce vrei pentru a fi fericit, chiar esti si ai tot ce ai nevoie in acest moment. Cand esti recunoscator, cand multumesti neincetat, devii prezent la tot ce esti si ai, iar bucuria este prezenta in inima ta. Te conectezi cu tine, cel care esti cu adevarat, cu fiinta divina. In acel moment, vibratia ta creste, te acordezi cu vibratia Universului, care abia asteapta sa-ti dea alte si alte motive de bucurie si multumire. Poti multumi chiar si pentru lucrurile pe care tu le consideri indezirabile, nepotrivite, rele. Si de acelea ai nevoie. Incearca! Multumeste! Ia-ti in fiecare dimineata cateva minute pentru a-ti exprima recunostinta. Si apoi fa-o ori de cate ori iti amintesti. Pentru ca recunostinta este calea cea mai scurta catre toate lucrurile pe care ti le doresti! Este declaratia ta de iubire pentru Divinitate!

Un comentariu:

Vilhelm man spunea...

Bună,
Vino și ia gratuit Imagini Mișcătoare Gif foarte frumoase pentru blog (ape curgatoare, flori, animale, peisaje, oameni, etc.)
Colțișor de Rai
Animated Gif Free
Te aștept cu drag,
Valy