22 apr. 2014

Apa incarcata energetic

                                cristal.jpg
O alta metoda de a percepe fiintele angelice se bazeaza pe o descoperire uluitoare a savantului japonez de renume mondial Masaru Emoto. Experientele sale reveleaza indubitabil existenta energiilor subtile, precum si influenta evidenta pe care gandurile, sentimentele, muzica, imaginile o pot avea asupra materiei. El a demonstrat ca apa este purtatoare de informatie si poate fi foarte usor impregnata cu diferite energii. In experientele de cristalizare a apei, incarcatura energetica benefica (provenind de exemplu de la o muzica armonioasa sau de la o rugaciune) este obiectivata in cristale simetrice, de forme foarte frumoase. Astfel, daca apa e incarcata cu energii malefice (muzica heavy metal, cuvinte obscene), ea nu cristalizeaza deloc sau cristalizeaza foarte putin in forme asimetrice.

Bazandu-ne asadar pe aceasta revolutionara descoperire a doctorului Masaru Emoto, vom expune procedeul simplu de intrare in contact cu ingerii: pe o sticla pregatita in prealabil (care este in mod necesar din sticla si nu de plastic sau din alte materiale), vom lipi o eticheta pe care avem scris numele ingerului cu care dorim sa comunicam (de exemplu: Arhanghelul Mihail, ingerul pazitor) sau pur si simplu numele unei ierarhii angelice (serafimi sau heruvimi etc sau toate impreuna). Aceasta eticheta avem grija sa o lipim cu scrisul spre interiorul sticlei. Vom pune apoi in sticla apa pura (de izvor sau daca nu, apa plata). Inchidem apoi ochii pentru cateva momente si constientizam, chiar vizualizam acea apa si imaginea ingerului sau ingerilor chemati. Aceasta mareste eficienta procedeului. Apoi o lasam astfel timp de minim 24 de ore.

Am obtinut astfel apa incarcata energetic pe care o vom folosi ca apa de baut. Daca vom realiza acest procedeu suficient timp (cel putin o luna) si dupa obtinerea rezultatelor inca trei luni (pentru ca rezonanta obtinuta sa se stabilizeze in interiorul fiintei noastre), vom constata cu incantare apropierea tot mai mare de lumile fiintelor de lumina pe care le-am chemat. Evident necesarul de apa pentru organism poate fi asigurat doar din acest tip de apa daca dorim sa obtinem rezultate cat mai rapide. 

Niciun comentariu: