20 apr. 2014

Apa noastra cea de toate zilele

Stim! Corpul nostru fizic este apa in proportie de aproximativ 70%. Ne nastem 78% apa, dar ne "ofilim" odata cu vremea, putand sa ajungem la doar 55%. Toate functiile corpului nostru necesita apa. Cu ajutorul ei aducem in organism nutrientii necesari si eliminam materiile care nu ne mai sunt de folos.
Ne uitam la apa cu ochiul liber, si pare a fi mereu la fel, dar sub un microscop se observa diferente cruciale intre apa provenita din diverse surse. Poate nu stiati, dar: APA este VIE! Sau cel putin asa ar trebui sa fie pentru a-si indeplini functiile cu brio. Captiva in sticle de plastic ori silita sa parcurga kilometrii intregi prin tevi de metal, deseori ruginite, apa isi pierde din supletea si proprietatile sale vitale datorita agresiunilor la care e supusa! agresata la propriu!.. si mai mult decat atat: apa are memorie! Studiile lui Emoto Masaru nu lasa loc de indoiala in aceasta privinta. Deci nu-i apa chiar atat de "chioara" :-D

Calatoria apei inceputa in norii cei pufosi si finalizata in paharul nostru este esentiala. O apa traumatizata si cu o structura moleculara deficitara va fi incapabila sa sustina viata.
Odata ce-am acceptat acest lucru e usor de inteles cat de important este sa acordam apei respectul maxim. Suntem precum niste vase umblatoare de apa si bine-ar fi sa fim cat mai vigilenti in ceea ce priveste calitatea apei ce-o consumam pentru ca ea ne influenteaza in mod direct calitatea vietii.
Avem un filmulet pentru tine! O sa-ti placa cu siguranta!

 

Iar daca nu locuiesti (deocamdata :-D ) langa un izvor de munte.. iata cateva idei ce ti-ar putea fi de folos:
- nu consuma apa direct de la robinet, foloseste un filtru de apa;
- pastreaza apa doar in vase ceramice sau de sticla;
- adauga putina zeama de lamaie sau un praf de sare naturala (pt minerale);
- adauga apei o frunza de menta sau chiar un fir de iarba (pt energie);
- adauga un cristal de quart (pt structura);
- adauga un strop de argint coloidal (pt purificare);
- las-o sa sada in lumina soarelui macar cateva minute;
- apei ii place sa se invarta! Uita-te la orice fir de apa din munti si vei vedea asta cu usurinta! Pentru a imita miscarea naturii creaza un vortex cu ajutorul unui betisor sau o lingurita. Ori mai bine, foloseste un aparat care imbunatateste structura moleculara a apei printr-un sistem magnetic.Si chiar de nu iti e mereu la indemana sa faci cele de mai sus, nu uita ca ai la dispozitie cea mai miraculoasa unealta: gandul tau!! Vorbeste cu apa! :-D Incarc-o cu gandurile tale bune! Roag-o, frumos :-), sa fie BUNA! multumindu-i si fiind sigur ca de fiecare data ea te asculta intocmai.Mi-e sete! :-D

Niciun comentariu: