11 apr. 2014

Meditatie de vindecare a corpului fizic

                             
Meditatia de vindecare este asemanatoare cu o tehnica ce o descrie parintele cristalogiei, DaEl Walker, insa putin mai completa. Ea trebuie facuta 33 de zile consecutiv. Pentru o mai buna intelegere, puteti afla detalii despre lucrarile de acest gen, in cartea scrisa de DaEl Walker, Cartea cristaleleor. (V-o pot trimit pe mail)
 Puteti face meditatia pe muzica lui Iovu. Cristalul meu ce mi-a fost necesar in aceasta vindecare, a fost un cristal de jasp. Vedeti ce cristal va este voua util in aceasta meditatie.


                               Meditatie de vindecare a corpului fizic
Aseaza-te comod in pozitia Lotus. Tine cristalul personal in mana dreapta (cu cele 3 degete cu care te rogi) si vizualizeaza acum cristalul tau cum creste mare cat o casa.
Vizualizeaza-i ferestrele, usa frumoasa, primitoare…
Usa acum se deschide. Patrunde in cristal si vizualizeaza podeaua, peretii si tavanul. Mangaie usor peretii interiori a-i acestui hol. Simte-le temperatura, umiditatea, asperitatile si energia.
Respira de cateva ori pt a pentru a percepe mirosul energetic al interiorului cristalului.
Focalizeaza clarauzul pentru a percepe sunetul din interiorul cristalului. 
In apropierea ta se afla niste bucatele mici de cristal. Ia una din ele, pune-o pe limba pentru a percepe gustul energetic al cristalului.  
Toate cele 5 simturi fizice si cele 5 clarsimturi ale tale, comunica acum cu interiorul cristalului. 
Vino la unison cu propriul tau cristal. 
Inainteaza pe acest hol. Treci pe langa mai multe usi. Te opresti in fata uneia pe care scrie Camera Altarului. Usa se deschide, sau poti intra prin ea…
Aici, in aceasta camera, pot fi icoane, cristale si orice alte obiecte. Aici poti cere, orice iti poate induce starea de sacralitate.
Ingenuncheaza si intr-o stare de smerenie, rosteste invocarea luminii, cu forta, focalizare si hotarare.
Invoc lumina Cristului Launtric. Sunt un canal curat si perfect. Lumina imi este calauza.
Invoc lumina Cristului Launtric. Sunt un canal curat si perfect. Lumina imi este calauza.
Invoc lumina Cristului Launtric. Sunt un canal curat si perfect. Lumina imi este calauza.
Dupa ce ai obtinut aceasta stare de sacralitate, iesi din aceasta camera, intoarce-te pe hol si mergi pe el pana ajungi la usa pe care scrie Camera de Vindecare.
Intra in camera de vindecare, unde observi ca podeaua este verde, din cristal. Peretii sunt din cristal albastru, iar tavanul este caramizit cu cristale de o lumina alba, stralucitoare.
Inainteaza in aceasta camera si observi ca in mijlocul ei este o oglinda speciala din cristale de cuart foarte pure. Te uiti in aceasta oglinda si iti privesti propriul corp ca intr-o imagine 3D. Iti vezi propriul corp ca intr-o holograma 3D si incepe sa te misti usor de jur imprejurul tau. Indiferent in ce pozitie te vei afla, iti vei putea privi corpul din fata, din spate… Ai o multitudine de posibilitati si unghiuri de a-ti privi propriul corp.
 Posteaza-te acum in fata proprii imagini holografice tridimensionale si focalizeaza-ti atentia catre zona bolnava. 
Ridica mental mana dreapta in care tii cristalul si vizualizeaza cum din varful cristalului apare o raza de lumina alb stralucitoare, ce pleaca catre zona afectata (raza ce iese din varful cristalului poate avea si alta culori).
Zona afectata poate fi vizualizata, simtita, mirosita, gustata, auzita, din punct de vedere informational si tu insista ca acest loc afectat, sa devina o lumina alb stralucitoare, pana cand vizualizezi ca se lumineaza, pana cand gusti sanatatea acelui organ, pana cand auzi ca iti raspunde ca este sanatos, pana cand miroase a sanatate.
Ai ganduri de multa libertate, ai puterea sa treci in spatele zonei afectate, deasupra zonei afectate, sub zona afectata, in stanga ei, in dreapta ei, Iti permiti orice, tinanad in forma de S aceasta raza de lumina stralucitoare catre zona afectata, pana cand primesti prin toate canalele simturilor tale, raspunsul de echilibru, armonie, lumina si sanatate. 
Stai aici in aceasta camera de vindecare, oricat este nevoie.
Te asiguri privind inca odata zona afectata, ca sa nu mai ramana nici o zona intunecata, nici o zona neechilibrata, nici o celula nearmonizata. Cand te-ai asigurat ca totul este in regula, te contopesti cu imaginea 3D. Intra in propria ta imagine din oglinda 3D.
In acest moment, in intregul corp, in mod special in zona afectata, se simte o stare de bucurie, de reusita, stare de echilibru, stare de sanatate si stare de armonie, date de lumina receptionata cu noul corp iluminat, cu noul organ sau zona vindecata. 
 Iesi din aceasta camera a vindecarii, treci prin holul cu multe usi indreptandu-te catre Camera Altarului.
 Aici abordeaza o stare de smerenie si multumeste cu recunostinta tuturor maestrilor, ghizilor spirituali, entitatilor cristaline care te-au ajutat, insotit, inspirat in aceasta calatorie a vindecarii.
 Abordeaza o stare de multumire pe care o traiesti si o amplifici.
In acelasi timp cand revii in starea de multumire, traiesti si o stare de iubire fara cuvinte.
 A sosit momentul sa iesi din Camera Altarului. Treci in primul hol, iesi din cristal. Il vizualizezi cum se face din ce in ce mai mic si il lasi cu o stare ca si cum te desparti de o fiinta iubita pe care o vei revedea curand.
Constientizeaza corpul fizic, misca usor degetele de la maini, de la picioare, deschide ochii si pastreaza starea de bucurie a vindecarii, cat mai mult timp.”

Niciun comentariu: