19 apr. 2014

Soarele interior

   
Un mesaj planetar Hathor, prin Tom Kenyon (ii multumim Anei Nicolai)
11 ianuarie 2014 
Potrivit Hathorilor, forta noastra vitala (sau sekhem) e „nascuta” in plexul solar (chakra a treia) și, de aici, aceasta forta vitala subtila se raspandeste prin tot corpul, coborand totodata in chakra intai si a doua, unde devine o forta de baza pentru ridicarea constiintei, precum si a  energiei „sexuale”.
Aceasta meditatie acustica va energizeaza plexul solar și va eleveaza cu blandete, calitatea fortei vitale, care are legatura cu constiinta voastra.
La scurt timp dupa ce am aflat ca NASA a confirmat inversarea polilor magnetici ai Soarelui, Hathorii m-au încurajat sa vizitez arhiva acustica si sa ascult o meditatie acustica pe care mi-o dadusera in timpul unui atelier de lucru Hathor Intensiv, din 2009.
Ei m-au indrumat sa elimin partea de inceput si de sfarsit a acestei meditatii, pastrand partea din mijloc, și mi-au spus ca aceste tipare aparte de tonalitate vor fi foarte utile, atunci cand se lucreaza cu plexul solar - in special acum, ca Soarele și-a inversat polii magnetici.
Ideea ca Soarele are un rol esential in transformarea constiintei noastre umane a fost lansata de Hathori, chiar de la inceputul interactiunilor mele cu ei.
Ei sunt de parere ca aceasta schimbare aparte din Soare are implicatii vaste pentru viitorul nostru și ca reprezinta o perioada ideala in care sa lucram cu Soarele nostru interior (plexul solar).
Pentru aceia dintre noi care vor sa-si mareasca forta vitala si sa exploreze interfata dintre corp/minte si spirit, aceasta meditatie acustica este un aliat puternic.
Meditatia Soarele interior
Exista cativa pasi in aceasta meditatie.
1.    Fixati-va atentia in zona plexului solar, aflat sub stern, în spatele stomacului si in apropierea diafragmei. Acesta este un plex nervos important și, de asemenea, locul in care se afla chakra a treia.

2.    Imaginati-va ca in aceasta zona este o sfera de lumina aurie, ca un Soare in miniatura.  Simtiti sfera de foc auriu, in orice fel vi se pare firesc. Nu e nevoie sa „vedeti” nimic.

3.     In timp ce va concentrati atentia pe aceasta sfera de lumina, intrati intr-o stare emotionala coerenta, cum ar fi aprecierea sau recunostinta. Atunci cand va uniti atentia focalizata pe sfera de lumina aurie, cu sentimentele de apreciere sau recunostinta, veti mari intr-o masura foarte mare eficienta acestei meditatii.

4.   Incepeti sa ascultati piesa acustica, care dureaza 4:40 minute. Cand mintea se abate, fie de la sfera de lumina, fie de la sentimentele de apreciere/recunostinta, reveniti cu atentia asupra Soarelui vostru interior si a emotiei/emotiilor coerente cu care ati ales sa lucrati.

5.   Lasati tiparele de sunete sa va „maseze” intr-un mod acustic Soarele interior – sfera de lumina aurie care se afla in plexul vostru solar. In timp ce lasati sa se intample acest lucru, e posibil sa sesizati ca au loc tot felul de fenomene, inclusiv fluxuri intense de lumina aurie ce curg prin tot corpul si transformarea sferei in diverse forme si marimi. De asemenea, e posibil ca Soarele vostru interior sa se extinda si sa va inunde tot corpul. Atunci cand se intampla asta, fiecare celula din corp va fi imbaiata in lumina aurie a Soarelui vostru interior, care are proprietati vindecatoare si transformatoare.

6.   Cand incheiati meditatia, alocati-va cateva momente in care sa fiti cu voi insiva, inainte sa va grabiti sa treceti la activitatile exterioare. Daca ati avut o experienta deosebit de intensa cu meditatia, ar fi o idee buna sa va odihniti catva timp. Si asta, mai ales in cazul in care Soarele vostru interior, sfera de lumina aurie, s-a extins si v-a inundat tot corpul.
Click aici ca sa ascultati si/sau sa descarcati meditatia acustica The Inner Sun/Soarele interior. Va rog sa retineti ca nu exista permisiunea ca aceasta meditatie acustica sa fie postata pe alte site-uri. Daca acest mesaj v-a fost trimis, iar linkul nu poate fi accesat, intrati pe pagina principala, accesati eticheta Hathors, apoi defilati la mesajul intitulat Soarele interior. De asemenea, puteti gasi meditatia pe pagina Listeningde pe website (www.tomkenyon.com).

©2014 Tom Kenyon   Toate drepturile rezervate    www.tomkenyon.com
Aveti permisiunea sa copiati si sa distribuiti acest mesaj, in orice mijloace mass-media doriti, atat timp ca nu il modificati in niciun fel, nu luati bani pentru el, recunoasteti meritul autorului si includeti aceasta nota de copyright. Asa cum am mentionat mai inainte, va rog sa retineti ca nu exista permisiunea ca meditatia acustica Inner Sun/Soarele interior sa fie postata pe vreun site.

Niciun comentariu: