17 apr. 2014

Vindecarea cu apa "vie" si apa "moarta"

                                  

In Evanghelie se spune ca, a doua zi dupa ce a fost rastignit Iisus,  Maria si Magdalena i-au dus apa vie pentru vindecare ...
Deci, apa miraculoasa exista inca de demult? Da, exista o astfel de apa in natura. Primul fenomen al aducerii unei energii miraculoase asupra tuturor apelor se intampla de Boboteaza, pe 19 ianuarie, intre orele 24:00 si 03:00 dimineata. Aceasta este apa "moarta".
Aceasta apa are capacitatea de a ucide tot ce este negativ in organism, tot ce il impiedica dintr-o buna functionare.
A doua data in an in care apele capata puteri vindecatoare este in noaptea de Kupala, 06-07 iulie, intre orele 24:00 - 03:00 dimineata. 

Aceasta este o apa "vie".


Cand nu va simtiti bine, simtiti slabiciune in corp, beti putina apa "moarta", iar peste un timp beti apa "vie" si va veti simti mai bine.


Anghina
Timp de trei zile, de trei ori/zi faceti gargara cu apa "moarta". Dupa fiecare clatire beti un sfert de cana de apa "vie". Neaparat  clatiti gura si gatul inainte si dupa ce ati luat masa.

Raceala
Se aplica pe gat o compresa calda cu apa "moarta" si se bea de 4 ori/zi cate 0,5 cana apa "moarta", inainte de  masa. Noaptea, frecati talpile cu ulei vegetal si purtati sosete calde.

Igiena fetei
Dimineata si seara, dupa spalarea fetei frecati tenul cu apa "moarta" iar apoi cu cea "vie". La fel se face dupa ras. Pielea devine neteda, catifelata, se curata de acnee.

Niciun comentariu: