18 apr. 2014

Mantre pentru DHARMA lumii

закладка-голуби (341x159, 19Kb)
Marte a intrat in Balanta in februarie si va fi acolo timp de sase luni cu miscare directa si retrograda.Marte, Rahu si Saturn vor turna ulei pe foc. Singura speranta in aceasta situatie este ca Jupiter va aspecta Balanta. Aceasta este speranta pentru intelepciune si mila. Dar conflictele si razboiul sunt greu de evitat in aceasta situatie. Balanta este asociata cu Occidentul, este posibila implicarea Occidentului in conflicte.
Ce pot face oamenii obisnuiti in astfel de situatii
Marte este planeta care da energie  distructiva. Daca este sub conducerea inteleapta a lui Jupiter, ajuta in lupta pentru o cauza dreapta, buna,  pentru legile  Divine. Si este garantata victoria si gloria. In cazul In care Marte nu este influentat de o  planeta dharmicha, situatia poate duce la varsare de sange.
Prin urmare, intr- o astfel de situatie este foarte important sa intelegem pentru ce sa luptam. Si sa nu  confundam Rahu cu Jupiter! Ambele planete dau entuziasm. Jupiter - entuziasmul adevarat, iar Rahu - entuziasmul fals.
Mantra  OM DUM DURGAYE NAMAHA nu numai ca ajuta in a controla energia negativa a planetei Rahu, dar si ajuta in lupta pentru dreptate si adevar - pentru DharmaMantra protejeaza de energie negativa.

Putem lua ascheza timp de 40 sau 108 zile pentru a repeta aceasta mantra sau alte mantre Vedice de protectie.
Putem  face fapte bune si  rezultatele sa le dedicam  victoriei pentru justitie divina, pentru dharma in relatiile, zonele de conflict.

  
In cazul, daca multi oameni vor practica mantrele, se vor intampla  lucruri uimitoare. Shakti va fi aprinsa de la un om  la altul ca niste lumanari si va activa fortele pozitive.
Si, desigur, sa nu uitam despre Jupiter (mantra OM GUM GURUVE NAMAHA), deoarece in aceasta situatie este foarte important sa fim de partea  Dharmei.
Mantra pentru Jupiter  se va citi in coltul  nord-estic al casei.
Inainte de a lupta,  daca lupta aceasta este inevitabila, trebuie sa fim siguri  ca suntem de parteaDharmei si nu de partea emotiilor si ambitiilor.
Invitam pe cei care doresc PACE si ARMONIE IN LUME sa se alature noua in practicarea mantrelor
In fiecare zi la orele 20.00.

VA MULTUMIM.


Niciun comentariu: