Reguli de baza recomandate de domnia sa, a caror respectare, va va aduce cu siguranta o imbunatatire semnificativa a sanatatii si a calitatii vietii.
1. Nu se prajeste absolut nimic, totul se mananca crud sau se fierbe, uleiul se adauga in mancarea fiarta dupa ce s-a stins focul si mancarea s-a racit putin. Nu se consuma paine, aceasta se inlocuieste cu terciurile din cereale.
2. Nu se face mai multa mancare decat se poate consuma la o masa, daca cumva ramane ceva, aceasta mancare se va consuma mai tarziu (dar numai in ziua respectiva) rece, neincalzita (exact asa procedeaza si populatia hunza).
3. Nu este permisa neglijarea miscarii fizice, doamna Schatalova este o adepta convinsa a efectelor benefice ale metodelor de intarire a organismului (sauna, spalat cu apa rece si zapada, etc. - fotografia de mai sus, demonstreaza cel mai bine aceste principii), chiar si pentru batrani si pentru bolnavi (pentru cei gravi bolnavi, exista alte reguli individuale), este necesar un minim de miscare zilnica.
4. Se consuma IN FIECARE ZI usturoi! Pentru obtinerea unui ulei aromatic deosebit de gustos, se pun intr-o sticla cu ulei nerafinat, extras la rece si cativa catei de usturoi.
5. Doamna Schatalova recomanda consumul zilnic de alge, pentru a minimaliza astfel efectele poluarii, de care suntem cu totii foarte afectati (inclusiv poluarea radioactiva!).
6. Se mananca o data, de cel mult doua ori pe zi. Nu se mananca permanent, intre mese. Iar despre cantitatea zilnica de mancare si aportul caloric, este cred deja foarte clar, care este directia recomandata de doamna Schatalova, nu-i asa??? De multe ori nu conteaza atat de mult CE mancam, cat mai ales CAT mancam!!
http://www.liveinternet.ru/users/eutotulpot/post276586899
1. Nu se prajeste absolut nimic, totul se mananca crud sau se fierbe, uleiul se adauga in mancarea fiarta dupa ce s-a stins focul si mancarea s-a racit putin. Nu se consuma paine, aceasta se inlocuieste cu terciurile din cereale.
2. Nu se face mai multa mancare decat se poate consuma la o masa, daca cumva ramane ceva, aceasta mancare se va consuma mai tarziu (dar numai in ziua respectiva) rece, neincalzita (exact asa procedeaza si populatia hunza).
3. Nu este permisa neglijarea miscarii fizice, doamna Schatalova este o adepta convinsa a efectelor benefice ale metodelor de intarire a organismului (sauna, spalat cu apa rece si zapada, etc. - fotografia de mai sus, demonstreaza cel mai bine aceste principii), chiar si pentru batrani si pentru bolnavi (pentru cei gravi bolnavi, exista alte reguli individuale), este necesar un minim de miscare zilnica.
4. Se consuma IN FIECARE ZI usturoi! Pentru obtinerea unui ulei aromatic deosebit de gustos, se pun intr-o sticla cu ulei nerafinat, extras la rece si cativa catei de usturoi.
5. Doamna Schatalova recomanda consumul zilnic de alge, pentru a minimaliza astfel efectele poluarii, de care suntem cu totii foarte afectati (inclusiv poluarea radioactiva!).
6. Se mananca o data, de cel mult doua ori pe zi. Nu se mananca permanent, intre mese. Iar despre cantitatea zilnica de mancare si aportul caloric, este cred deja foarte clar, care este directia recomandata de doamna Schatalova, nu-i asa??? De multe ori nu conteaza atat de mult CE mancam, cat mai ales CAT mancam!!
http://www.liveinternet.ru/users/eutotulpot/post276586899
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu