27 mar. 2015

ATRAGEREA ENERGIEI ŞI LUMINII CELEI DE A 5-a DIMENSIUNI (3)

Imagini pentru BRING LIGHT ENERGY AND the 5th dimension (3)


Aceasta este pe scurt descrierea corpului vostru mental şi cum veţi lucra cu el în cea de a 5-a dimensiune.
Amintiţi-vă că civilizaţia noastră şi-a asumat sarcina de a vă ajuta să vă conectaţi cele patru corpuri care compun corpul vostru total (fizic, emoţional, mental şi spiritual/ cauzal)  la cea de a cincia dimensiune.
Vom face acum referiri la corpul spiritual (cauzal). Cum veţi proceda pentru a vă conecta acest corp la 5D?  
Noi afirmăm şi vă garantăm că un aspect al vostru există chiar acum în această a 5-a dimensiune, unde intenţionaţi să ascensionaţi cu corpul vostru total deoarece, cândva, aţi mai avut cel puţin o viaţă acolo.
Deocamdată, fiecare dintre voi va putea accede la 5D cu spiritul şi cu conştienţa trează, prentru a aduce de acolo energii ale acelei dimensiuni. (Nota C.M.: Se afirmă în diverse comunicări ale Fiinţelor de Lumină că pentru a trece în dimensiunea a 5-a, fiecare dintre noi va trebui să-şi adune şi să-şi recupereze energiile tuturor aspectelor răspândite în diversele planuri ale universului, aşa cum procedează sufletul după ce părăseşte corpul fizic şi ajunge în Nirvana). 
Omul este o fiinţă multidimensională.
Am comunicat cu voi continuu despre modul în care noi observăm etapele evoluţiei voastre, despre crize şi pericole, despre ce ar trebui făcut ca omenirea să-şi accelereze evoluţia, pentru a accede la următoarea dimensiune. 
Cunoaşteţi, probabil, că pentru ca saltul omenirii să se producă este nevoie ca un anumit procent din ea să se trezească şi să se înscrie pe calea ascensionării [Nota C.M.: Adică să se atingă “masa critică”). Pentru a da un exemplu din lumea animală, amintim de studiul pe care l-a făcut un antropolog asupra unui grup de maimuţe, aflate pe o insulă izolată. El a învăţat un număr dintre ele să aibă un anume comportament pe care nu-l cunoscuseră înainte (de exemplu să spargă sâmburi de fructe cu ajutorul pietrelor sau să spele rădăcinoasele înainte de a le consuma). După ce şi a suta maimuţă a fost astfel instruită, cercetătorul a constatat că, printr-un salt neaşteptat, toate maimuţele au ştiut de a doua zi să facă acel lucru, fără a fi ‘’absolvit cursurile’’]. La fel se va produce şi saltul omenirii în dimensiunea a 5-a.  
Noi suntem conştienţi de faptul că ştiinţa voastră a avansat mai rapid decât spiritualitatea. 
Pentru a ajuta omenirea să-şi accelereze evoluţia spirituală, noi am introdus o nouă paradigmă numită ”Triunghiul Sacru”. Aceasta este o paradigmă spirituală care reuneşte elemente ale gândirii galactice, gândirii mistice şi conceptelor decurgând din ereditatea nativă. Triunghiul Sacru, în vârfurile căruia se făsesc cele trei tipuri de concepte vă va oferi o perspectivă specială pe calea dezvoltării voastre spirituale.
Acest sistem va înlesni unificarea în spititualitate a religiilor Pământului. 
Umanitatea voastră are o sursă bogată de învăţături mistice, în toate religiile de Pământului.   
Multe dintre învăţăturile mistice au provenit din spiritualitata galactică a diferitelor surse. Nu există religie pământeană în care să nu se regăsescă părţi ale gândirii galactice. Vă asigur că fiecare profet autentic al oricărei religii a fost în legătură (telepatică, prin revelaţie etc) cu o sursă spirituală localizată undeva in Galaxie.

Se poate spune că multe conexiuni mistice ale religiilor voastre sunt realizate şi influenţate de spiritualitatea  galactică. În acest triunghi, latura nativă, cu conexiuni puternice cu Terra (energia telurică), are o deosebită importanţă. Triunghiul Sacru vă va ajuta să vă conectaţi mai repede şi mai eficient la dimensiunea a 5-a. Utilizarea acestui concept va ajuta la vindecarea mai rapidă a planetei voastre, atât de afectată în trecut de agresiunea negativităţii.

O modalitate principală de accedere la 5D, este cea oferită de influenţa pe care o vor exercita Oraşele Planetare ale Luminii. Acestea sunt oraşe sacre, divin protejate, unde vor activa lucrătorii din Lumină ajunşi de pe Arcturus (Nota C.M.: inclusiv prin naşterea în corp fizic a unor suflete venite de pe acea planetă).
În prezent, există 42 de oraşe planetare de Lumină care participă la acest proiect  arcturian. 

Alt procedeu care ajuta la mutarea Pământului în a cincea dimensiune se referă la folosirea  cristalelor eterice şi descărcarea Scării Ascensiunii în jurul Pamantului.
Pe scurt, există tehnologii de vindecare planetara, care pot atrage şi ancora energiile celei de a 5-a dimensiuni pe Pământ.
Folosirea aceastor tehnologii planetare este una din principalele misiuni care vă revin, ca seminţe arcturiene ce sunteţi. Voi sunteţi vindecătorii Pământului. V-aţi încarnat pe această planetă având şi sarcina, pe care v-aţi asumat-o la plecare, de a vindeca rănile planetei, folosind tehnologia pe care noi v-o punem la dispoziţie.
Incercaţi să deveniţi conştienţi de aura corpului vostru. Aura apare ca un nimb cu grosime difereanţiată de la om la om şi are nuanţe de culori diferite. Forma ei este a unui ou cu vârful în sus. Aura pulsează şi apare delimitată exterior de o linie, de obicei albastră.  Cei care reuşesc să-şi vadă aura, pot încerca să observe că aceasta poate fi comandată ca pulsaţie, grosime şi culoare, în funcţie de starea de spirit pe care o are fiinţa. Puteţi auzi şi anumite sunete care însoţesc pulsaţiile (ceva în ritmicitatea "Tat, tat, tat, tat, taaa ...."
Când vă deschideţi corpurile fizic, emoţional, mental, spiritual, pulsaţia aurei se modifică, în funcţie de deschiderea fiecărui corp (cea mai mare pulsaţie corespunzând activării corpului spiritual).
Repetăm că saltul în cea de a 5-a dimensiune va putea avea loc atunci când se va atinge pragul minim de fiinţe umane trezite. Abia atunci specia Adamică va sălta în 5D.

Acum, permiteţi-ne să revenim la realizarea unui număr de bază de Oraşe Planetare din Lumină care trebuie edificate.
Să ne amintim că pe planeta voastră (mai precis, în subsol) s-au activat cele 12 cristale. Ele vor ajuta la atingerea a ceea ce eu numesc „coieficientul luminii spirituale” de pe Pământ. Şi acest lucru va ajuta la atragerea energiilor celei de a 5-a dimensiuni pe planetă. 
Şi aici aveţi o sarcină importantă şi anume să contribuiţi la creşterea magnetismului planetei, care înseamnă întărirea propriei aure a Pământului şi restructurarea ei în aşa fel încât să fie în rezonanţă (compatibilitate) cu 5D.
Oraşele de lumină vor deveni centre de compatibilitate cu frecvenţele 5D.
De fapt, foarte pe scurt, totul revine la sarcina de a creşte pulsaţia aurei Pământului. 
Şi cum puteţi face aceasta ? Prin creşterea pulsaţiei aurei voastre şi prin înfiinţarea Oraşelor de Lumină. 
Sunt fericit că putem iaugura primul oraş din această categorie. Aşa cum am mai spus, el se numeşte Nelson Bay, şi este aproape de Sidney, Australia. Sunt mulţi Lucratori intru Lumina care au creat un câmp de energie vibraţională în jurul acelui oraş, şi au lucrat la introducerea în circuitul de lumină a unor cristale în punctele-cheie în jurul oraşului. (Nota C.M.: Asemenea eforturi au loc şi în România unde yoghinii organizează periodic la Bucureşti, Băile Herculane şi Costineşti, dar şi în alte localităţi, spirale yang. Aşezarea în spirală a unui număr cât mai mare de fiinţe umane, de preferinţă evoluate spiritual, crează câmpuri energetice foarte puternice care sunt dirijate către anumite teme, cum ar fi: iubirea de patrie, desfiinţarea nedreptăţilor, creşterea conştiinţei oamenilor, diminuarea actelor antisociale, protecţia faţă de unele evenimente naturale sau produse de om, credinţa în Dumnezeu, etc. Din păcate, asemenea acţiuni extrem de benefice, sunt privite de mulţi cu dispreţ sau ostilitate, considerându-se a fi manifestări ale unor grupuri malefice sau dezechilibrate, care ar urmări scopuri antisociale. Din cauza ignoranţei la nivel individual şi colectiv, yoghinii sunt trataţi ca paria societăţii, şi denigraţi de mass-media, pusă în slujba unor patroni veroşi, şi care îşi găsec adepţi printre oameni cu un nivel de consţiinţă şi conştienţă foarte scăzut).

Cei care nu puteţi ajunge să vizitaţi orasul luminii, Nelson Bay, o puteţi face prin vizualizare, în timpul unor meditaţii. Eu, Juliano, când vizualizez acest oraş, sesizez un coş enorm de energie eterică pe care este aşezată localitatea. Acest coş de lumină este atât de mare încât întregul oraş arată a fi aşezat pe el. Sub acest coş enorm se pot observa mai multe coşuleţe mai mici. În momentul în care se va decide saltul, va avea loc o numărătoare inversă. Când numărătoarea se va fi încheiat, enormul coş eteric se va înalţa cu oraş cu tot până în cea de a 5-a dimensiune.
David Miller
Alte oraşe de pe Pământ îi vor urma. Ele vor deveni Oraşe Planetare de Lumină ale Galaxiei. Toate oraşele de lumină vor fi legate între ele, precum şi cu altele din cuprinsul întregii Galaxii.
Reţineţi şi amintiţi-vă mereu de Nelson Bay ca fiind primul oraş de lumină al Pământului, care se va înălţa în cea de a 5-a dimensiune.
Oriunde v-aţi afla, vă propun să vizualizaţi inelul energetic de lumină din jurul aurei oraşului Nelson Bay şi să încercaţi să vă sincronizaţi pulsaţiile propriei voastre aure cu cea a Oraşului Luminii. Trimiteţi lumina voastră către acest oraş aşa cum fac şi eu în aceste momente. 
Eu sunt Juliano din Arcturus şi-i predau legătura cu voi amicului meu Tomar. Bună ziua!
SURSA: http://www.groupofforty.com.
(C.M.)

Niciun comentariu: