5 mar. 2015

Hathorii - profesori interdimensionali

Imagini pentru hathorii

Hathorii sunt profesori interdimensionali care faciliteaza ascensiunea spirituala a planetei prin compasiune, dragoste, sunet si umor. Pentru a avea o experienta directa cu aceste fiinte ale luminii trebuie sa iti amintesti de puterea iubirii, rasului si a respiratiei constiente care misca intreaga existenta. Hathorii sunt reprezentantii fortei Shekinah, forta materna care reprezinta dualitatea in Unicitate si care aduna fragmente ale sinelui.

Hathorii au lucrat intensiv in Egip in anii de formare a civilizatiei, inainte ca faraonii sa vina la putere. In aceasta perioada de inceput, au exista doua divitati primare, si anume Horus si Hathor. Hathor era zeita cerului iar Horus, zeul cerului. Deoarece cosmologia a inceput sa devina complicata, si au existat mai multe forte politice implicate in Egipt, zeita Hathor a fost retrogradata la rangul de zeita a fertilitatii. In general, zeitele au fost retogradate la rang de divinati de pamant. In cosmologia originala, zeii si zeitele care proveneau din aceleasi ceruri au fost considerati egali. Apoi ceva s-a schimbat si dintr-o data principiul masculin a fost asociat cu cerul, iar cel feminin cu pamantul.

Termenul ”hathor” este un cuvant grec, iar in termeni egipteni aceasta zeita se numeste Heru. Hathorii sunt un grup de fiinte intergalactice, care au predat in Egip de milenii. Zeita Hathor a devenit asociata cu fertilitatea, sexualitatea, extazul si fericirea deplina. Cand au venit crestinii in Egipt, acestia au deteoriorat figurile hathorilor deoarece pentru ei era o blasfemie. Acestia nu au inteles modul in care sexualitatea si extazul erau conectate la Dumnezeu. Astfel imaginile hathorilor au fost deteriorate din cartusurile de pe pilonii si coloanele din Egipt.

Contributia Hathorilor in Egipt a fost in acea perioada de formare a cultului zeitei Hathor. Acestia au lucrat la echilibrarea principiilor masculine si feminine, arhetipul soarelui si al lunii, soarele fiind principiul masculin iar luna fiind principiul feminin. Atunci cand acestea doua sunt aduse in echilibru in corpul oamenilor este atras principiul magnetic (feminin) si principiul electric (masculin). Astfel vei obtine o echilibrare a electromagnetismului. Acest lucru nu are nimic de a face cu sexualitatea, ci cu energii subtile din cadrul sistemului nervos.

Hathorii lucreaza in sistemul solar, si sunt aici in mod special pentru a echilibra principiile masculine si feminine. Ei sunt fiinte androgine si au o capacitate imensa de a iubi neconditionat si de a avea cea mai mare viziune pentru omenire. Prezenta lor ne afecteaza intr-un mod pozitiv. Oricine care este in conformitate cu acceptarea neconditionata de sine si o recunoastere a necesitatii de a echilibra principiul masculin/feminin in sine si in societate are influenta Hathor deschisa catre el, indiferent daca o cere sau o recunoaste.


http://www.dezvoltarium.ro/detalii-articol/hathorii

Niciun comentariu: