8 mar. 2015

Coventina


Imagini pentru coventina


Coventina este o zeita celtica, ce vegheaza asupa spiritelor si nimfelor apelor. Este o zeita a ploii, a raurilor, lacurilor, iazurilor, marilor si oceanelor si a tuturor creaturilor care depind de apa. Coventinei ii plac papura si frunzele de nufar de pe malurile raurilor. Ii vindeca pe cei care inoata in timp ce o invoca pe ea. De asemenea, ajuta la cresterea vegetatiei in jurul plajelor, raurilor lacurilor si insulelor.
    Datorita relatiei sale cu apa Coventina poate “inota” in domeniile paranormale si poate ajuta cu inspiratie, capacitate paranormala, vise si profetii. Este asociata cu purificarea si curatenia si o puteti chema pentru un botez spiritual, pentru a va elibera de tendintele de a judeca si de a va face griji si pentru a va ajuta sa va abtineti de la unele substante nesanatoase sau care creaza dependente.
    In vremurile de demult, oamnenii aruncau monezi intr-o fantana considerata asociata cu Coventina, pentru a-i cere sprijinul.(Aceasta se crede ca ar fi originea “fantanii dorintelor”). Datorita multimii monezilor, Coventina reprezinta abundenta in toate privintele. Legenda o mai asociaza pe Coventina si cu pestii zburatori, iar astazi ea poate fi invocata pentru a zbura in siguranta si fara teama cu avionul.
    Cum Coventina este considerata in primul rand o divinitate britanica (desi ajuta oameni si alte fiinte din intreaga lume), cel mai potrivit era sa vorbesc cu ea la stravechiul templu circular din piatra de la Stonehenge, din sudul Angliei. Ea mi-a spus: “Voi ajuta pe oricine este implicat in protectia mediului, in special in pastrarea apelor curate, protectia apelor si a fiintelor care traiesc in ele, dar si a problemelor legate de lipsa resurselor de apa. Ma ocup de protectia balenelor, a delfinilor si altor cetacee.”
Ajuta la:
• Abundenta
• Delfini si alte cetacee
• Protectia mediului
• Vindecarea cu apa
• Capacitatile paranormale si profetie
• Purificare si curatenie
• Inot
• Curatarea apelor si aprovizionarea cu apa
INVOCATIE
    Coventina lucreaza cu noi in visele noastre, daca o chemam inainte de a ne duce la culcare. Ea va aduce alaturi de noi eu-rile superioare ale delfinilor si balenelor. Impreuna, ele va vor da mesaje de inalt nivel, pe care sa vi le puteti aminti in dimineata urmatoare, dar ale caror informatii vor fi incorporate in mintea dumneavoastra subconstienta, unde va vor ajuta dandu-va raspunsuri si calauzire. Deci, inainte de culcare, spuneti-i:
    “Coventina, va rog pe tine si pe insotitorii tai, delfini si balene, sa intrati in visele mele in aceasta noapte si sa ma duceti deasupra planului tridimensional, in locul in care sa gasesc raspunsuri si intelepciune. [Puneti-i orice intrebari la care ati dori sa primiti raspunsuri in timpul noptii]. Multumesc pentru ajutor si pentru sustinerea puternica.”
https://lupulalb.wordpress.com/category/ortodoxie/arhangheliingeri/

Niciun comentariu: