9 mar. 2015

Cum are loc Inaltarea?

Imagini pentru heightening the 5d
 
 
Se inalta planeta Pamant  cu totul?
Se inalta fiecare persoana intr-un anumit moment?
Ne inaltam cu grupul de 40, chiar daca cei din grup sunt in faze diferite de evolutie spirituala?
Ne inaltam si revenim pe Pamant?
 
Copiii care se nasc acum vor avea o conștiință mult mai înaintată decât adulții prezentului. Și ce suflete vor intra în corpurile nou-născuților? Sufletele voastre, dragilor, cei care citiți aceste rânduri. Majoritatea dintre voi veți reveni pe noua planetă pentru a vă bucura de roadele îndelungatului efort pe care l-ați făcut pentru înălțarea voastră și a planetei. Voi veți fi părinții și strămoșii noilor ființe umane care....veți fi chiar voi."
 
 
Am sa iti raspund si eu la intrebarile tale asa cum am primit eu informatiile:
1. Da, ascensiunea planetara este direct si foarte strans legata de ascensiunea umanitatii, amandoua fiind parti integrante al planului divin pentru aceasta galaxie
2. Procesul de ascensiune este foarte individual, exista ascensiuni personale dar si cele in grup, unde
exista avantajul unui camp unitar de grup care face lucrurile mai usoare si ofera o sansa deosebita
de a ascensiona in grup, dar si grupurile vor fi de marimi diferite cred si cred intr-adevar si in existenta unor grupuri largi de ascensiune. In schimb nu sunt de acord cu numere prestabilite ai celor care vor ascensiona pentru ca aceasta depinde de liberul arbitru al fiecaruia in parte si se poate schimba in fiecare secunda.
Grupele se vor crea intr-adevar depinzand de misiunea sufletului sau de gradul de terminare a pregatirilor pentru ascensiune, de exemplu unii vor ramane cat mai mult pe Pamant pentru a ajuta cat mai multi oameni sa faca acest salt desi pot ascensiona imediat, dar este o parte din misiunea lor, iar altii se afla intr-un proces natural de pregatire pentru acest moment, multe suflete fac pentru prima data experienta ascensiunii.
3.La fel, exista suflete care vor sa ramana pe Pamant pentru a construi noua civilizatie pamanteana 5D si de a readuce Pamantul in stadiul paradisiac, multi vor ascensiona cu corpul si vor face trecerea direct, altii
se vor incarna ca fiinte 5D asa cum spune citatul tau. Eu de exemplu voi ramane cat se poate de mult in planul 3D pana in ultimul moment inainte de ascensiunea planetara sau voi trece dimensiunile des ca sa spun asa si apoi voi fi mult timp pe Pamant participand in acest proces. Altii, chiar multi din grupul de 40 vor parasi Pamantul si se vor intoarce "acasa" pe diferite planete si sisteme solare de unde au luat hotararea dinainte sa vine pe Pamant in misiune de seminta stelara, de exemplu multi se vor intoarce pe Arcturus, Antares, Pleiade, Andromeda.
Te incuraj sa participi duminica viitoare la webinar si vei asculta experientele personale ale semintelor stelare de pe aceste planete sau sisteme.
 
Cu drag,
Cosmin S.

Niciun comentariu: