5 mar. 2015

Pietrele menționate de Hathori

Imagini pentru hathorii

Așa cum a promis, aș dori să fac referire la pietrele menționate de Hathori. Puteți achiziționa aceste pietre și de la adresa  http://pegasusproductsshop.com sau de oriunde altundeva. Deși s-a vorbit de minerale, voi începe cu esența florilor de Black Cohosh (Vă rugăm să rețineți este vorba despre esența acestor flori nu de tinctura obținută din aceste plante), în conformitate cu Fessflowers.com
Imagini pentru pietre Black Cohosh
Potențialul florilor de Black Cohosh în vindecarea sufletului a fost menționat prima oară de către Matthew Wood în cartea sa  Șapte plante aromatice, plante ca profesori. El a indicat efectul magnetic al plantei care de multe ori a servit obținerii dominației și subjugării voinței indivizilor. Administrat excesiv, poate provoca congestie și creșterea tensiunii. Experiența noastră în utilizarea unor flori din familia Buttercup a arătat ca poate fi asociată cu reacția sufletului și forța psihică. La Cohoshul negru avem de a face cu o polaritate remarcabilă între ceea ce este ascuns sub pământ și ceea ce este iese la lumină. Rădăcina are aspect noduros și întunecat și are efecte asupra stării emoționale și psihice. Prin contrast, floarea este o adevărată explozie de alb pur crescută pe o tulpină verticală. Cu o poziție parcă plină de demnitate, ea stă drept între cere și pământ.   

Utilizarea esenței florilor Black Cohosh, poate accentua individualitatea noastră spirituală, poate avea efecte benefice asupra stării noastre emoționale, transformând energia întunecată cu care eventual ne-am confrunta într-o forță pozitivă, creatoare   
Malachitul:
Imagini pentru malachit
Din cartea “Individual Gem Elixirs by Gurudas” aflăm că este indicat în tratamentul unor boli precum autismul, dislexie, epilepsie, neurologice.

Sub forma unui elixir, stimulează aptitudinile de vindecare ale persoanelor fizice, ajutând la trezirea naturii lor altruiste. Acest lucru crește inspirația vindecătorului în găsirea și indicarea unor remedii. Această însușire se dezvoltă deoarece malachitul deschide chakra inimii, stimulează sistemul circulator și ajută la alinierea câmpului eteric. In plus, a treia chakra (manipura) este echilibrată, ceea ce face să se îmbunătățească starea generală a ființei. Este util mai ales în perioada postului, când predispoziția sufletească a individului spre aspectele spirituale este mai bine pusă în valoare.
Meteoritul:
Imagini pentru meteoritul
 din cartea “Individual Gem Elixirs by Gurudas” aflăm că mulți meteoriți provin din Maldek (Nota C.M.: Maldek a fost o planetă a sistemului nostru solar aflată între Martie și Jupiter. Era locuită de o specie umanoidă. La fel ca planeta Apex, Maldek a fost distrusă în urma izbucnirii unui război nuclear. Asteroidul Belt dintre Marte și Jupiter ar fi rămășițe din Maldek. Această planetă a existat în zona cunoscută în prezent de oamenii de stiință ca fiind centura de asteroizi dintre Marte și Jupiter. Această civilizație atinsese un nivel de dezvoltare tehnologică mai înalt decât cel pe care l-a atins Pământul în epoca de maximă înflorire - perioadă de dezvoltare a Atlantidei. Aceasta ar explica existența unei legături karmice între Pământ și Maldek. Există și o variantă diferită, elaborată de cercetătorul Stikin, pe care o puteți găsi expusă în articolul „Epopeea creării sistemului nostru solar”, de pe ascensiuneaspiritului.blogspot.com).
Ca elixir, această substanță specială, are capacitatea de a stimula comunicarea prin fondul genetic cu civilizațiile extraterestre. Oricum, fiecare individ are origini stelare și multiple vieți anterioare în alte lumi. Meteoritul ajută la acordarea ființelor umane la viețile anterioare de pe alte planete, din diferitele constelații. Purtarea acestui minereu crește nivelul de conștientizare și sentimentul de unitate cu ființele extraterestre. Prin el, oamenii pot învăța să comunice telepatic cu persoane fizice de pe planetă sau cu cele extraterestre, aflate în nave cosmice (OZN) sau pe planete din diverse locuri ale universului. Această piatră îndeplinește rolul de amplificator al gândurilor.
Shungitul: (detalii pe http://meanings.crystalsandjewelry.com /shungite). 
Imagini pentru shungit
Shungitul are proprietăți de conductivitate electrică. Una dintre cele mai notabile utilizări ale acestui mineral este protecție împotriva radiațiilor electromagnetice produse de aparatura electronică (televizoare, calculatoare, cuptoare cu microunde, telefoane mobile etc.)  
Efectul de ecranare asigurat de shungit oferă corpului posibilitatea de a recepționa diferite energii vindecătoare.
Shungitul este folosit de mulți pentru purificarea corpului. Adesea este folosit pentru purificarea apei potabile, sau celei folosită la îmbăierea corpului și vindecarea de diferite afecțiuni. Este, de asemenea, energizant. Era folosit încă pe vremea țarului Petru cel Mare, recunoscându-i-se proprietățile vindecătoare (Nota C.M.: la noi, se poate procura din comerț sub formă de bucăți de lespede de shungit sau filtre de apă în care elementul activ este piatra de shungit)
Shungitul este o piatră excelentă cu utilizare în muncă magicienilor și misticilor. Ajută la curățarea aurei și creșterea luminozității acesteia. Este un foarte bun protector, nu numai în plan fizic ci și în cel psihic. Se spune că are efecte împotriva deochiului și energiilor negative.

Shungitul are efect calmant și relaxant, dacă se află în proximitatea cuiva sau este purtat pe corp. Se explică acest efect prin însușirea pe care o are shungitul de a respinge energiile negative.
Mai este folosit la vindecarea sistemul imunitar, creșterea părului, boli care produc deformații, ca antioxidant, în lupta împotriva radicalilor liberi, a cancerului, artritei reumatice, osteoartrita, tulburări musculo-scheletice, boli de ficat, boli de rinichi, probleme gastro-intestinale, dureri de cap, insomnie, echilibrarea tensiunii arteriale, probleme respiratorii, anti-inflamator, anti-bacterian, ameliorarea durerii, vindecarea rapidă, convalescență. Este considerat de mulți a fi o piatră miraculoasă de vindecare. Energiile și efectul său se transmit în corp prin chakra bazei (Nota C.M.: muladhara, localizată între anus și sex).
Emeraldul.
Imagini pentru pietre emerald
Din cartea " Individual Gem Elixirs by Gurudas " aflăm că acest mineral stimulează mișcarea și ajută acțiunea clorofilei în sânge; este asociat cu liniștea. Prezența lui asigură starea de calm. Unii atribuie acestuia un rol important în combaterea tulburărilor circulatorii și neurologice.
Ca elixir, întărește inima, rinichii, ficatul și pancreasul. Vertebrelor asociate funcțiunilor inimii și pancreasului li se îmbunătățește starea de sănătate și funcționalitate. Inima este întărită pentru a face față creșterii nivelului de toxine care se varsă în sistemul sangvin, în special la eliminarea toxinelor din mușchi. Acesta este motivul pentru care poate apărea o accelerare a pulsului. Rinichii elimina toxicitate mărită atunci când apar sentimente de teamă, de frică.

Emeraldul are efecte benefice în vindecarea bolilor de piele și are un anumit impact asupra sistemului limfatic. Este indicat ca adjuvant la vindecarea bolilor de inima și rinichi, precum și în caz de sifilis, precum și la înlăturarea efectelor produselor petrochimice. Este un bun relaxant.
Echilibrează chakra inimii (anahata), care este poarta prin care acționează în raport cu corpul uman. Ajută la echilibrarea corpurilor eteric, astral și emoțional contribuind la alinierea lor. Prin toate acestea, emeraldul stabilizează personalitatea și echilibrarea câmpurilor onirice. Acesta stabilizează, de asemenea, corpul astral și, în general, crește facultățile psihice și ale clarvederii. Emeraldul echilibrează inima și consolidează meridianele rinichilor.

Citrinele:
Imagini pentru citrin
 Din cartea "Individual Gem Elixirs by Gurudas”, citrinele au fost asociate mult timp cu activarea puterile mentale. Ele ajută la disciplinarea minții, un control mai mare asupra emoțiilor, precum și formarea și elaborarea formelor de gândire. Direct sau indirect, citrinele au o influență asupra inimii, rinichilor, ficatului și mușchilor
 La nivel celular, putem vorbi de stimularea și regenerarea țesuturilor în întregul corp. Nu se poate vorbi de o regenerare completă în sistemul circulator, dacă nu ne referim în special la celulele roșii și albe, cu o ușoară influență și asupra sistemului limfatic și refacerea celulelor țesuturilor creierului. 
Acest elixir elimină, în special toxemia din organism, cum ar fi în cazul de peritonită sau cangrenă. Citrinele poat fi, de asemenea, indicate în toxemia intestinală, atunci când organismul începe, din diferite cauze, să producă toxine.
Citrinele stimulează vindecarea generală a corpului psihic. Toate formele radiației de fond, dar și iradierilor cu radiu, sunt tratabile cu citrin. Nutrienții antitoxici, cum ar fi vitaminele A, C, E, seleniu și zincul sunt mai bine asimilați în prezența citrinelor.
Tentațiile suicidare sunt atenuate de influența citrinului.

Ca un amplificator al gândurilor, citrinul ar trebui folosit în efectuarea meditațiilor care urmăresc întinerirea formei fizice și eliminarea formelor de gândire toxice. Citrinele ajută la restimularea încrederii în sine, cunoașterea adevărului interior, prin intensificarea legăturilor cu Sinele Superior. 
Crește alinierea între corpurile astral, emoțional, mental cu spiritul, prin meridianele nadis. Citrinele ajută la stimularea activării chakrei bazei, a inimii și a gâtului.
Citrinul poate fi purtat oriunde pe organism, dar este cel mai eficient atunci când este ținut în contact direct cu pielea, mai degrabă decât învelit într-un metal.
Vă mulțumesc pentru lectură. Vă iubesc pe toți. La revedere pentru acum.
Anna Merkaba
Sursa:  https://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Niciun comentariu: