23 mar. 2015

Conferinta GALACTIS - Constanta 4 aprilie 2015

Afis_Constanta

Iată că în seria de conferințe GALACTIS – după Iași (7 martie) și București (22 martie) – s-a înscris de asemenea și orașul Constanța. Ne bucură deschiderea oamenilor față de posibilitatea contactului cu civilizațiile extraterestre benefice și curiozitatea de a afla mai mult despre lumile în care acestea există!
Tot mai mulți oameni înțeleg necesitatea unui astfel de contact și a ajutorului pe care ființele extraterestre minunate, care sunt eminamente altruiste, ni-l oferă pentru evoluția noastră spirituală ce este imperios necesară pentru trecerea umanității la o etapă superioară. Conferințele GALACTIS exact asta își propun: să aducă în conștiința oamenilor această realitate și să prezinte totodată informații și modalități prin care ei pot lua contact direct cu ființele extraterestre benefice. Aceasta ar putea accelera foarte mult progresul spiritual și tehnologic al umanității, care poate fi realizat cu ajutorul direct și nemijlocit al fraților noștri din alte dimensiuni ale Universului.
Organizatorii conferinței ne-au abordat plini de entuziasm, cu inima deschisă și cu dorința sinceră și vie de a oferi orașului Constanța și locuitorilor săi, în mod altruist, o nouă perspectivă, o nouă paradigmă de gândire care să le deschidă conștiința către viața spirituală, către o viață plină de armonie și lumină, așa cum merită întreaga populație a planetei Pământ, după o lungă perioadă de negură, instabilitate și manipulare.
Vă așteptăm, așadar, să veniți cu inimile și cu mințile deschise, să manifestați o vie și debordantă curiozitate, cu multă aspirație, pentru a face din întâlnirea de la Constanța o adevărată sărbătoare a fraternității și trăirii conexiunii cosmice între civilizațiile benefice care există în Univers.
Invitați și totodată cei care vor susține această conferință GALACTIS sunt, ca de obicei, Syriat și Alkesh – care au în mod constant întâlniri directe cu reprezentanții unor civilizații extraterestre (în special cu reprezentanții civilizației foarte avansate din sistemul Sirius A, ai căror ambasadori sunt). Acest eveniment deosebit vă oferă totodată posibilitatea să puneți cât mai multe întrebări profunde, inteligente și corelate pentru a desluși misterele lumilor în care aceste civilizații extraterestre avansate există și își desfășoară activitatea galactică. Sperăm că multe dintre semnele de întrebare care există în ceea ce privește realitatea civilizațiilor ET, precum și a altor aspecte de natură cosmică vor fi astfel deslușite.
Conferința va avea loc în ziua de sâmbătă, 4 aprilie 2015, la Hotel Ibis, sala Prestige, începând cu orele 17:15. Intrarea este liberă.
Pentru informații și rezervări vă rugăm să contactați organizatorii la mobil: 0725 765 131 sau e-mail: succes_d@yahoo.ro

http://www.galactis.net/conferinta-galactis-la-constanta-4-aprilie-2015/

Niciun comentariu: