1 mar. 2015

Schimbarea Muzicală

Imagini pentru note muzicale wallpaper

Înaltul Consiliu de pe Orion
Primit prin Holly Hawkins Marwood

Salutări dragilor,
Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion.

Astăzi vom continua canalizarea noastră anterioară și vom vorbi despre modul în care să lucrați mai conștient și mai conectați cu câmpul vostru vibrator, lucrând la crearea unei noi realități pentru voi înșivă prin acea experiență. Vă vom vorbi despre ceva ce v-am mai spus și înainte, dar întotdeauna este bine să reîmprospătezi și să-ți amintești conștientizarea și conștiința în legătură cu felul în care sunt multe lucruri aici pe planeta voastră și în sfera voastră și pe care le puteți folosi pentru a vă susține.

Astăzi ne-ar plăcea să discutăm despre muzică. Muzica este total vibratorie, nu-i așa? Puteți simți acest lucru atunci când sunteți la un concert și difuzoarele merg tare și puteți simți acea vibrație prin tot corpul vostru. Vibrația muzicii, în toate formele sale, poate fi foarte subtilă și poate fi foarte puternică. Rezonanța voastră cu diferite tipuri de muzică se poate schimba în funcție de locul în care vă aflați, cum vă simțiți și de cine sunteți în mod inerent. După cum știți, fiecare persoană este atrasă de, iubește și răspunde la diferite alegeri muzicale. Frumusețea este că există atât de multe tipuri diferite de opțiuni muzicale în dimensiunea voastră cu care să vibrați!

Da, știm că există multă judecată în legătură cu faptul că muzica este ”de vibrație mai înaltă” sau ”de vibrație mai joasă”. Nu abordăm acest lucru în acest moment. Ceea ce dorim să abordăm este modul în care puteți folosi muzica pentru a vă insipra, înălța și expansiona modul în care vă simțiți, dar ceea ce faceți de fapt este că vă schimbați tiparul vibrațional. În momentul în care faceți acest lucru începeți să experimentați aceste momente mai înălțătoare. Poate că începeți să simțiți speranță, iubire, încredere, inspirație, bucurie, pace și calm, centrare, entuziasm, energie!

Așa că, atunci când vă gândiți la diferitele moduri în care să lucrați cu atât de multă sârguință în aceste zile pentru a vă transforma viața, pentru a vă crea o cale mai ușoară, fie din cauza faptului că vă confruntați cu o serie de provocări, fie că aveți acel minunat scop în fața voastră sau că vă străduiți să atingeți noi culmi, vă invităm să începeți să alegeți în mod conștient muzica care se potrivește vibrației la ceea ce doriți să obțineți. Care este muzica care vă face din punct de vedere vibrațional să ajungeți din ce în ce mai aproape de ceea ce vedeți în viitorul vostru ca fiind al vostru? Aveți această viziune? Dacă o aveți, atunci care este muzica care se potrivește cu acea viziune? Care este muzica din viața voastră care poate contribui la susținerea acelui portal de energie pe care voi îl deschideți prin viziunea voastră, prin visele voastre, prin setarea scopului vostru în așa fel încât să vă împingă înainte, din ce în ce mai aproape de el?

Dacă sunteți o persoană fără foarte mari înclinații muzicale, în sensul că nu ascultați foarte multă muzică sau că nu o simțiți drept inspirațională, vă invităm să căutați și să găsiți acea muzică care vă face fericiți. Zâmbiți când o auziți. Sau poate că vă aduce într-o stare de profundă relaxare. Muzica pe care o alegeți să vă ducă mai departe către ceea ce doriți în acest moment va fi foarte specială, unică pentru voi. În timp ce ascultați muzică și simțiți că rezonați cu o melodie sau alta observați-vă sentimentele și energia voastră atunci când o ascultați. Vă invităm să alegeți muzica care vă aduce în acea stare elevată care vă poate face să simțiți că absolut tot ceea ce vă doriți poate fi posibil. Nu contează că este muzică clasică sau spirituală sau contemporană. Este vorba despre vibrația a cine voi sunteți și despre ceea ce vă susține în călătoria către vibrația viitoare pe care o doriți și o manifestați în acest moment.

Fiți binecuvântați.



Noi suntem Înaltul Consiliu de pe Orion

© 2015 Copyright Holly Hawkins Marwood
Acest mesaj poate fi reprodus în întregime cu condiția să fie păstrat în forma sa originală, să nu fie schimbat sau modificat în nici un fel, fiindu-i atașat autorul și un link către www.AkashaHealigStudio.com afișat în mod clar, așa cum se arată mai jos.  
Author: Holly Hawkins Marwood           www.AkashaHealingStudio.com


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu: