1 mar. 2015

Arhanghelul Mihail prin Celia Fenn

Imagini pentru arhanghelul mihail

 
Preaiubită Familie a Luminii, în timp ce vă pregătiți pentru puternicele energii care urmează să sosească în timpul Echinocțiului și Eclipsei din Martie 2015 [20 martie 2015, Eclipsă totală de Soare n.t.], voi simțiți în prezent efectele activității dinamice și a expansiunii Soarelui și a Sistemului Solar. Soarele/Solaris experimentează o ”actualizare” în Câmpul Corpului său de Lumină, pentru a-l aduce într-o rezonanță armonică cu Codurile de Lumină Cosmice/Galactice transmise de Marele Soare Central în centrul Galaxiei. Acest proces este ghidat de către Consiliul Solar al lui Solaris/Soarelui și de către Consiliul Galactic al Galaxiei Roz Aurii (Calea Lactee).

Pe măsură ce aceste ajustări Solare necesare sunt făcute în Corpul de Lumină al lui Solaris/Soarelui, ele vor fi, de asemenea, simțite ca și ”actualizări” similare la nivelul Solar al propriului vostru Corp de Lumină. Acestea vor iniția o recalibrare a frecvențelor în Corpul vostru de Lumină precum și în Corpul vostru Fizic.  

Acesta este un proces puternic pe care îl veți simți în Glanda Pineală și în sistemul nervos, precum și în zona Plexului Solar. Este posibil ca pentru o scurtă perioadă de timp să experimentați tensiune, anxietate, depresie, amețeli, întreruperi ale somnului sau vise intense. Ați putea experimenta, de asemenea, eliberarea unor vechi tipare ale fricii asociate cu deținerea și întruparea de mai multă lumină pe măsură ce vă dezvăluiți mai mult Divinitatea Interioară către lumea exterioară. Aceste simptome se vor diminua dacă procesul de recalibrare este finalizat în pregătirea pentru marile schimbări de pe planetă din luna Martie.

Acest proces îi va permite apoi Corpului vostru de Lumină și Corpului vostru Fizic să dețină și să transmită mai multă Lumină de Diamant care este primită de la Centrul Galactic în Galaxie și prin intermediul lui Solaris/Soarelui pe Pământ. Aceasta vă va permite să deveniți Ființele Cristaline de Lumină Diamant care vor apărea pe Pământ în Noua Realitate.

Flacăra Geamană și Întruparea Divinului Feminin al Marii Mame



Activarea Codurilor Diamant pe Pământ a atins stadiul în care Flacăra Geamănă sau Uniunea Inimii Sacre este de deplin realizată. Aceasta este o uniune interioară în care Divinul Feminin și Divinul Masculin se împreunează într-o Uniune Sacră pentru a crea Noua Realitate. 

În acest moment special, energia Marii Mame este cea care este simțită cel mai puternic. Ca și  Ma’at, Păstrătoarea Echilibrului Cosmic, ea se trezește în mulți oameni. Aceasta este o energie intensă care se exprimă pe sine de multe ori ca un Gol, ca și golul sau nimicul, înainte de Manifestare. Pentru mulți, a trebui să întrupeze Golul, este o experiență înfricoșătoare, în special într-o societate care pune accentul pe activitate și producție.

A întrupa Divinul Feminin înseamnă a întrupa totodată și acest nimic și a fi în pace cu el ca și parte a ciclurilor existenței. Nu vă temeți că sunteți ”blocați” sau că ați fi eșuat. Este pur și simplu momentul în care voi Sunteți Golul/Vidul pentru a facilita nașterea a ceva nou în Lumină.

A fi capabil să deții acest Gol/Vid în echilibru cu Creația și Manifestarea este opera Marii Mame Cosmice. A deține această energie în tine însuți înseamnă să o întrupezi pe Marea Mamă Cosmică.

Ca și Întrupare a Divinului Feminin, voi facilitați Echilibrul întregii vieți pe Pământ. Deveniți în același timp și Quan Yin, canalul pentru Iubire și Compasiune, și podul pentru energia care iubește și hrănește toate ființele vii.

Preaiubită Familie a Luminii, pe măsură ce întrupați această energie a Divinului Feminin, voi ajutați în susținerea, iubirea și renașterea Pământului. Acesta este ultimul secret al Misterului Codurilor Graalului, reînnoirea vieții și a iubirii într-o Nouă Eră prin procesul Alchimic al Sacrei Uniuni interioare. Este o profundă uniune a tuturor aspectelor Sinelui, transmutarea vechilor energii în Noua Lumina Cristalină de Diamant.

Pe măsură ce o întrupați pe Marea Mamă, voi deveniți Graalul, sau Potirul pentru Lumina de Diamant. Ea curge de la voi în crearea unui Nou Pământ și a unei Noi Realități. La momentul potrivit, Divinul Masculin va păși în față pentru a manifesta această Nouă Realitate în Forma Materială.

Procesul Realității Multi – Dimensionale și ” Disonanța Fazei de Timp”




În același timp în care lucrați cu aceste schimbări în Energia Luminii, voi vă familiarizați cu abilitățile voastre de Maeștri ai Luminii Multi – Dimensionali. Acest lucru vă cere să fiți înalt calificați în ceea ce privește schimbarea dimensiunilor, deoare voi schimbați și Linii Temporale și Faze de Timp. Acest lucru dă naștere la un efect pe care îl vom numi ” Disonanța Fazei de Timp”.

Această ”disonanță” apare atunci când Corpul vostru de Lumină trebuie să comute rapid între diferite linii temporale și ritmuri ale timpului.

Pământul vostru este situat acum în cea de-a cincea Dimensiune a Luminii. Cei mai mulți dintre locuitorii Pământului au ales, pentru moment, să rămână în iluzia Dimensiunii 3D, care include dualitate, conflict și participare în ”dramele” emoționale ale abuzului și victimizării. În cea de-a cincea Dimensiune a Luminii, percepția unității și interconexiunii devine mai importantă, la fel ca și crearea unei societăți pașnice și sustenabile. În cea de-a sașea Dimensiune a Luminii, Magia și Imaginația sunt modurile principale de percepție, cu Misterele și Miracolele aflate în centrul atenției, iar în cea de-a șaptea Dimensiune a Luminii intrați în Măiestria/Stăpânirea Tehnologiei Schimbării Dimensionale a Luminii Sufletului.

Chiar acum Preaiubiților, voi învățați cum să stăpâniți această practică. În fiecare zi, s-ar putea să treceți de la 3D la 4D (Spirale de Timp) la 5D și la 6D de mai multe ori. La fiecare trecere, Corpul vostru și Corpul vostru de Lumină schimbă Frecvența Luminii și Ritmul.

3D este o frecvență foarte lentă, dar ea se manifestă la nivel fizic ca o înaltă activitate și stres. 5D este mai lentă și 6 D chiar și mai lentă în ceea ce privește percepția, pe măsură ce vă apropiați de o stare de ”fără timp” și de ACUM care este esența Formelor Mai Înalte de Conștiință.

Schimbarea între o activitate ridicată și o liniște absolută poate crea un sentiment de disonanță și de anxietate. Mulți oameni se simt anxioși, blocați, căutând un motiv pentru care ”nu se întâmplă nimic”, când de fapt, ei experimentează profunda pace a Dimeniunilor Mai Înalte ale Conștiinței.

Mulți dintre voi au ales, la Nivel de Suflet, să continueă să aibă aventuri în 3D, în timp ce trăiesc și crează și în dimensiunile mai înalte. Aceasta este esența Multi – Dimensionalității. Va fi nevoie de ceva timp pentru ca Corpul și Mintea voastră să se obișnuiască cu aceste schimbări ale Fazelor de Timp între nivelele Percepției și Frecvenței.

Vă dorim multă bucurie în Călătoria voastră pe Pământ.

link catre articolul original

Traducere Monica Poka
 http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/02/expansiunea-solara-energia-mamei-divine.html

Niciun comentariu: