23 mar. 2015

Meditatia de aliniere cu Maestrii Ascendenti ai Pleiadelor

Imagini pentru pleiadeni

    Aceasta este o meditatie de autoinitiere in misterele marilor maestri ascendenti cu care se lucreaza in toate sistemele Karuna. Recomandam sa faceti aceasta meditatie cel putin o data pe an pentru a beneficia la maxim de efectele ei benefice.
    Incepem prin a ne relaxa cat mai profund.
    Cu fiecare inspiratie aduceti in corpul vostru lumina prin crestetul capului si cu fiecare expiratie eliminati prin centrul talpilor toate rezidurile energetice catre centrul pamantului. Deveniti din ce in ce mai relaxati si din ce in ce mai focalizati catre lumea voatra interioara.
    Inspirati …aduceti lumina prin crestetul capului.
    Expirati…eliminati rezidurile prin centrul talpilor in pamant.
    Inspirati!
    Expirati!
    Ne aflam cu totii aici pentru a profita la maxim de alinierea cosmica dintre Mama Pamant, Soare si stelele Pleiadelor, din care tasneste energia binefacatoare si binecuvantarile Marilor Maestri Ascendenti. Aceasta aliniere este foarte rara si acum avem ocazia sa ne aliniem si noi cu aceste energii de o frecventa si vibratie extraordinar de mare. Este foarte important sa fiti cat mai relaxati si cat mai receptivi, sa simtiti toate aceste daruri si sa multumiti pentru ele. Aceasta meditatie va ofera daruri pe care le pastrati etern, va ofera o conexiune unica cu Marii Maestrii Ascendenti pe care o puteti invoca de cate ori aveti nevoie. Intuitia fiecaruia dintre voi devine mai puternica cu fiecare secunda petrecuta in aceasta meditatie.
    Va rog sa va directionati atentia catre zona aflata la mijlocul distantei dintre sprancene, frecvent asociata cu chakra celui de-al treilea ochi. Pur si simplu focalizati-va toata atentia in aceatsa zona. Transformati mental aceasta zona intr-un ochi care se deschide, el avand un rol de receptionare al energiilor cosmice de frecventa si vibratie inalta. Deschideti-va acesta zona, deschideti-va cel de-al treilea ochi. Puteti vizualiza sau constientiza ca in aceasta zona apare o pleoapa pe care o deschideti cu puterea mintii si obeservati ca deschiderea ei face loc unui ochi de o frumusete extraordinara. Este ochiul celest cu ajutorul caruia puteti vedea dincolo de valul lumesc. Imaginati-va ca priviti cu acest al treilea ochi inspre cer, direct catre Soare si ca, pe masura ce priviti acest astru, el devine din ce in ce mai transparent, astfel ca privirea voastra poate patrunde dincolo de el cu usurinta. Priviti prin Soare, patrundeti cu privirea interioara tot volumul solar si vedeti dincolo de acesta. Privind drept inainte puteti vedea cerul instelat, in mijlocul caruia se afla o mica pata difuza de culare albastra. Este aliniata direct cu centrul solar si va este foarte usor sa o observati. Aveti cu totii intentia sa mariti imaginea, sa reusiti cu privirea voastra interioara sa dati “zoom” imagiii acestei pete albastre. Imaginea acesteia incepe sa se mareasca usor-usor, in nici un caz repede si observati ca acesta pata este un grup de sapte stele mari, stralucitoare si albastre. Este clusterul de stele al Pleiadelor.
Imagini pentru Este clusterul de stele al Pleiadelor  Imagini pentru Pleiades
 Sunt unele dintre cele mai frumoase stele de pe cer. Observati aceste sapte stele si bucurati-va de minunata lor culoare si de aura lor albastra si luminoasa. Aceste stele sunt sediul energetic al principalilor sapte maestri ascendenti. Sunt un centru energetic universal, un loc de o beneficitate incomensurabil de mare, un loc puternic si frumos de unde va veti alimenta, cu totii, cu cele mai benefice energii pentru fiecare.
    Pe masura ce priviti aceste sapte stele deveniti in continuare din ce in ce mai relaxati si mai receptivi, simtiti cum toate structurile voastre, atat fizice, cat si energetice sunt infuzate de energii benefice care provin dinspre aceste stele. Va simtiti minunat.
    Mariti din nou mental imaginea pana ce va focalizati pe una din aceste stele. Puteti sa o vizualizati ca pe un glob mare si albastru, cel mai curat si cel mai frumos albastru pe care l-ati vazut vreodata. Fixati-va privirea interioara pe aceasta stea si invocati mental prezenta Maestrului El Morya.

Imagini pentru Maestrului El Morya

 Puteti percepe instantaneu o prezenta benefica in jurul vostru. El Morya isi face simtita prezenta din toate directiile spatiului si timpului. Este peste tot si totusi il percepeti ca pe o prezenta certa si binefacatoare.
    Fixandu-va toata atentia asupra prezentei Maestrului El Morya, realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

“ Maestre El Morya, eu ( spuneti-va numele mental ) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi oferi vointa, curaj, si incredere, valori al caror protector esti; te rog sa imi oferi protectie in lumea mea pamanteasca, si impreuna cu cel mai apropiat arhanghel al tau – Arhanghelul Mihail – te rog sa ma aperi de tot ceea ce nu este benefic pentru mine pe acest Pamant. Ofera-mi, de asemenea, orice alte binecuvantari crezi tu ca merit si necesit.

    Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simiti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului El Morya. Multumiti-i maestrului, si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea la fel cum ati facut si cu prima. Steaua este violeta si este cea care emite energii caracteristice Maestrului St. Germaine.

Imagini pentru St. Germaine.

 Simtiti in jurul vostru energia Maestrului St.Germaine. El este purtatorul flacarii argintiu – violete si al crucii violete a iertarii. Puteti in acest moment simti in jurul vostru vortexurile de energie violeta ale maestrului care va inconjoara. Fixandu-va toata atentia asupra maestrului St.Germaine, realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

    ,,Maestre St.Germaine, eu (spuneti-va numele mental) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi oferi bunatatea, compasiunea si capacitatea de iertare de care am atata nevoie. Te rog sa ma ajuti sa ma iert pe mine insumi si sa ii iert pe toti cei care mi-au gresit vreodata in aceasta existenta sau in oricare alta. Te rog sa imi protejezi sufletul de orice fel de agresiune pe care as putea sa o am. Ofera-mi, dragule maestru toate binecuvantarile si darurile tale celeste.”
 
    Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului St.Germaine. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea galbena albastruie si este centrul energetic al Maestrului ascendant Serapis Bey.

Imagini pentru Serapis Bey

Simtiti prezenta maiestoasa a acestui maestru peste tot in jurul vostru. Este o prezenta puternica, hotarata, dar in acelasi timp blanda si protectoare. Fixandu-va toata atentia asupra energiilor Maestrului Serapis Bey, realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

    ,,Maestre Serapis Bey, eu ( spuneti-va mental numele ) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi oferi stapanirea de sine, puterea de decizie corecta si discernamantul fata de orice si de oricine de pe acest Pamant, care imi este casa si mama. Ofera-mi, te rog, creativitate si success, ofera-mi capacitatea sa zambesc, sa rad si sa ma bucur, ofera-mi orice dar pe care consideri ca il merit si binecuvanteaza-ma cu energia ta”.

    Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrulu Serapis Bey. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara, la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea de un albastru-argintiu si reprezinta centrul energetic al Marelui Maestru Hilarionpastratorul adevarurilor universale si protectorul celor drepti. Simtiti energia inaltatoare a maestrului Hilarion peste tot in jurul vostru. Va infuzati fiecare celula cu aceasta energie benefica puternica. Fixandu-va toata atentia asupra energiilor Maestrul Hilarion.


Imagini pentru Maestrul Hilarion

    Realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

  ,,Maestre Hilarion, eu ( spuneti-va mental numele ) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi oferi accesul la adevar, sa ma ajuti sa patrund prin valul cenusiu al minciunii si al indoielii si sa ating mereu adevarul in orice situatie de viata. Te rog, de asemenea, sa il trimiti in ajutorul meu pe prietenul tau – Arhanghelul Raphael – vindecatorul trupurilor, mintilor si sufletelor pentru a ma vindeca si pe mine din toate punctele de vedere. Ofera-mi, te rog toate darurile de care crezi ca am nevoie si binecuvanteaza-ma”.

    Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrulu Hilarion. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara, la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea de o frumusete extraordinara, de culoarea smaraldului, verde cu irizatii albastre si deindata ce va fixati atentia asupra ei simtiti o energie extraordinar de puternica ce va curata intreaga fiinta spirituala. Este steaua – centru energetic a Maestrul Ascendent Kuthumi guvernatorul iubirii divine, intelepciunii si intelegerii. Permiteti energiei acesteia vindecatoare sa va inconjoare din toate directiile si fixati-va toata atentia asupra energiilor Maestrului Kuthumi.

Imagini pentru Maestrului Kuthumi.

 Realizati mental urmatoarea invocatie catre acesta:

    ,,Maestre Kuthumi, eu (spuneti-va mental numele) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Te rog sa imi umpli inima si sufletul de iubirea divina, de adevar si intelepciune. Ajuta-ma sa impartasesc iubire peste tot in jurul meu si sa fiu iubit. Inconjoara-ma de iubire si intelepciune si fa ca din mainile mele sa tasneasca lumina si iubire divina. Ofera-mi si orice alte daruri crezi ca merit si necesit eu acum si binecuvanteaza-ma cu pecetea adevarului si intelepciunii lui Dumnezeu“.

    Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului Kuthumi. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea azurie ca cerul de primavara, o stea luminoasa si frumoasa care va umple de un sentiment profund de bucurie si recunostiinta. Este centru energetic al Arhanghelului Metatron – “cancelarul Raiului” – sfatuitor divin si aducator al gratiei divine.

Imagini pentru metatron

 Fixati-va toata atentia asupra acestei energii minunate a lui Metatron si realizati mental urmatoarea invocatie:

    ,,Sfinte Arhanghele Metatron – Maestru Ascendent si purtator al cunoasterii divine, eu (spuneti-va numele mental) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Asterne pe drumul vietii mele bucurie, fericire si implinire. Fa-ma sa ma bucur in sanatate si implinire de fiecare clipa a existentei mele cu trup sau fara trup. Ajuta-ma sa constientizez la maxim prezenta lui Dumnezeu in viata mea in cele mai benefice moduri. Binecuvanteaza-ma sfinte Arhanghele cu toate darurile tale acum”!

    Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului Metatron. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe o alta stea din Pleiade. Fixati aceasta stea cu privirea interioara la fel cum ati facut si mai inainte. Este o stea mare si absolut alba. Este de un alb stralucitor, benefic si energizant. Este centrul energetic al Maestrului Melchisedek – este sfera de protectie, actiune si lumina a lui Melchisedek.

Imagini pentru Melchisedec.

 Simtiti cum energia Maestrului si a stelei va cuprinde in totalitate si va vindeca pe toate planurile. Fixati-va atentia si concentrarea in totalitate asupra acestei energii si realizati mental urmatoare invocatie:

    ,,Maestre Ascendent Melchisedek, eu (spuneti-va mental numele ) te vizitez in aceasta minunata ocazie a alinierii energiilor noastre ca sa te rog sa imi oferi darurile si binecuvantarile tale. Ofera-mi, te rog, curatenie trupeasca, mentala si sufleteasca si curata-ma cu sfera ta de lumina binefacatoare. Da-mi lumina, iubire si cunoastere; ofera-mi protectie si putere; mangaie-ma cu aripile tale de lumina si binecuvanteaza-ma cu energia ta”!

    Asteptati cateva clipe in receptivitate maxima pentru a simti cum primiti toate darurile si binecuvantarile Maestrului Melchisedek. Multumiti-i maestrului si apoi mutati-va privirea interioara pe tot complexul stelar al Pleiadelor. Observati cum toate cele sapte stele sunt inconjurate de o aura perfect rotunda, de un alb stralucitor

    Imagini pentru aura Pleiades

 Este coroana Marii Fratii Albe a Luminii din care toti acesti Maestrii Ascendenti si altii ca ei fac parte. Rugati-i mental pe toti Maestrii Ascendenti sa va ofere aceasta coroana alba, astfel ca sa deveniti si voi membri ai Marii Fratii Albe Universale a Luminii. Observati cum din haloul stralucitor al Pleiadelor se desprinde o raza de lumina care vine catre voi purtand cu ea toate binecuvantarile Maestrilor ascendenti. Din aceasta raza se formeaza o coroana stralucitoare, alba, pura, curata si benefica ce vi se plaseaza pe cap. Aceasta este un semn al apartenentei la Fratia de Lumina a Pleiadelor. Va ofera protectie si lumina. Multumiti Marii Fratii Albe Universale a Luminii, multumiti tuturor Maestrilor Ascendenti si multumiti Divinitatii pentru aceasta ocazie minunata.
    Simtiti cateva clipe toate darurile si binecuvantarile cumulate si apoi incepeti sa reveniti cu privirea interioara inapoi prin Soare, catre Pamant si mai apoi catre voi insiva. Respirati de cateva ori adanc, devenind din ce in ce mai constienti de lumea inconjuratoare si de frumusetea ei, iar atunci cand sunteti pregatiti deschideti cu un zambet usor ochii.
(Risvan Vlad Rusu)
https://lupulalb.wordpress.com/category/meditatiimantremudre/meditatii-text/

Niciun comentariu: