8 mar. 2015

Cele 12 principii

Imagini pentru principiile vietii

1. Principiul Unitatii, inseamna a vedea Intregul in tot si in toate si a intelege si a trai ca facand parte dintr-un Intreg. Fii cu adevarat Spiritual, fiindca a fi Spiritual inseamna a uni si a te simti unit cu toti ceilalti si cu Intregul Univers.

2. Principiul Adevarului. Din principiu sa traiesti in Adevar, sa cultivi Adevarul si sa Iubesti Adevarul toata Viata ta. Cultiva-ti puterea Discernamantului pentru a putea lua decizii sanatoase si a face fapte bune, astfel vei putea deveni un Om Spiritual.

3. Principiul Vietii. Din principiu Iubeste si respecta Viata si toate Formele de Viata. Accepta Viata asa cum este si creaza-ti o Viata plina de Bucurie, Fericire si Armonie, Constientizand ca Viata este Bunul cel mai de pret.

4. Principiul Iubirii. Daruieste-te total in tot ceea ce faci si fa tot ce faci din tot sufletul tau, din toata inima ta, din tot cugetul tau si cu toata puterea ta, dovedind Intelepciune si Iubire in toate activitatile pe care le desfasori.

5. Principiul Spiritual. Din principiu sa nu judeci, sa nu condamni, sa nu invinuiesti si fii plin de Iubire si Respect pentru tot ce-ti ofera Viata. Fii Spiritual si iubeste Iubirea, fiindca a fi Spiritual inseamna a Trai in Iubirea neconditionata a Intregului.

6. Principiul Creativitatii. Fii Creativ, Visator si Vizionar, plin de Intelegere, Rabdare, Acceptare si Deschis la nou. Invata a invata din tot ce-ti ofera Viata si invata-ti lectiile de Viata pentru a putea creste si evolua Spiritual.

7. Principiul Evolutiei. Cultiva-ti cele 7 virtuti: Credinta, Nadejdea, Dragostea, Chibzuinta, Cumpatarea, Curajul si Intelepciunea si preocupa-te mereu de Desavarsirea ta, impreuna cu semenii tai. Ocupa-te mereu de Evolutia ta Spirituala, fiind permanent in comuniune si comunicare cu semenii tai, pentru a Evolua impreuna cu ei si spre binele tuturor.

8. Principiul Asumarii. Fii Constient de Menirea ta in aceasta Viata si in Univers si asuma-ti rolul de co-Creator in Creatie. Deasemenea, asuma-ti responsabilitatea asupra Gandurilor, Emotiilor, Sentimentelor, Vorbelor si Faptelor tale, dar asuma-ti Responsabilitatea si asupra Sanatatii si a Vietii tale, Constient fiind ca Sanatatea este Bogatia Omului.

9. Principiul Telului. A avea un Tel in Viata si a fi mereu Constient de el este foarte important. Din principiu fii un bun Prieten tuturor si priveste Prietenia ca tel si nu ca mijloc pentru atingerea Telului. Scopul Vietii este folosirea mijloacelor care o fac sa merite traita.

10. Principiul Succesului. Fii Constient ca poti realiza absolut tot ce-ti doresti in Viata, daca traiesti respectand Adevarurile, Principiile si Legile Universale, bucurandu-te de Succes impreuna cu semenii tai.

11. Principiul Demnitatii. Din principiu da dovada de Demnitate, Harnicie si pastreaza-ti Integritatea personala. Orice ti s-ar intampla in Viata, sa nu uiti un singur lucru: sa-ti ramai credincios tie insuti.

12. Principiul Valorii. Invata sa apreciezi Adevaratele Valori in Viata. Pune intotdeauna Valorile Spirituale mai presus de cele Materiale, fii darnic si lauda-i pe ce-i ce au merite si calitati deosebite. Intelegerea Vietii planetare la nivel national, international si mondial, presupune Cunoasterea in detaliu a Problemelor Omenirii la toate nivelele si acceptarea acestora si totodata solutionarea lor prin actiuni Comune, respectand Principiile, Adevarurile si Legile Universale. 
http://floareavie.blogspot.ro/

Niciun comentariu: