3 mar. 2015

HOLONUL ECHILIBRULUI şi HOLONUL VINDECĂRII

Imagini pentru holonul vindecarii



Mesaj primit de Tom Kenyon de la Hathori
Martie 2005
Mecanica energetică a planetei voastre şi a sistemului solar se accelerează şi, ca rezultat, timpul aşa cum îl cunoaşteţi voi se transformă. Concomitent, se petrec schimbări pe Pământ şi în alte zone, care vă afectează destinul şi deciziile pe care trebuie să le luaţi.
Aceste schimbări se petrec atât de repede încât nu este posibil să fiţi la curent cu ele aşa cum o făceaţi până acum. În consecinţă, vom crea un sistem de actualizare planetară, care va apare în mod regulat pe acest site. Nu putem preciza cu ce frecvenţă sau în ce mod vor apare actualizările. Astfel, vă sugerăm să verificaţi periodic acest site, dacă vă interesează aceste subiecte. Aşa cum concepem acest lucru acum, plănuim să ne adresăm unor evenimente specifice şi să vă oferim unele tehnologii pentru lucrul interior, pe care le puteţi folosi pentru a “merge pe val”.
HOLONUL
Am transmis această informaţie în mai multe seminarii, dar acum simţim că este timpul să o dăruim tuturor celor care sunt interesaţi. Holonul este o formă geometrică specifică, care are o natură tridimensională şi care afectează conştiinţa într-un mod specific. Vă rugăm să înţelegeţi că prin conştiinţă noi nu ne referim doar la mintea voastră, ci şi la toate aspectele sinelui, inclusiv inteligenţa corpului (de exemplu DNA-ul).
Holonul este creat pe tărâmul imaginaţiei sau a minţii voastre, dar el forţează energia să curgă într-un anumit mod. Datorită forţelor puternic perturbatoare ce acţionează asupra Pământului, dorim să vă oferim instrucţiuni simple pentru Holonul Echilibrului şi Holonul Vindecării.
Primul acţionează asupra stabilizării energiei voastre interne, în special asupra emoţiilor, când experimentaţi evenimente schimbătoare ce se petrec în jurul vostru, sau în biosferă. Veţi descoperi că evenimentele care se petrec în alte zone de pe Pământ, vor avea un efect din ce în ce mai puternic. Acest lucru se leagă de percepţia interconectării. Chiar dacă vă place sau nu, devine din ce în ce mai clar că sunteţi o familie planetară, chiar mergem şi mai departe spunând că sunteţi un singur corp planetar. Astfel, evenimentele catastrofale de pe tot globul vă vor afecta direct, în funcţie de nivelul vostru de conştienţă, sensibilitate şi tipurile de limitări pe care le aveţi.
Am spune că cea mai înaltă formă de a „fi pe valul schimbărilor” nu este a vă opune, a vă izola, pentru că astfel de fapt vă extenuaţi. Mai degrabă, permiteţi energiilor schimbării să curgă în jurul vostru şi prin voi, fără să vă ataşaţi de vechile idei sau imagini despre cum ar trebui să fie. Aşa cum am menţionat, primul holon are scopul de a stabiliza energia voastră. Al doilea holon întăreşte sistemul imunitar.
Holonul Stabilizării
Acesta se bazează pe un solid platonic specific – octaedrul. Acesta este format din două piramide cu baza pătrata, la care bazele sunt suprapuse, un vârf fiind îndreptat în jos, celalalt în sus (vezi desenul). Acest corp geometric specific apare în mod natural în forma unor cristale, în unele legături atomice şi moleculare. În mod natural este o formă foarte stabilă. Din punct de vedere ezoteric, este întâlnirea şi echilibrarea polarităţii feminine cu cea masculină, a cerului cu pământul.
Pentru a crea acest holon, simţiţi sau vă imaginaţi o linie care trece prin vârful capului şi coboară prin centrul corpului, prin perineu şi ajunge în pământ. Linia centrală este axa octaedrului.
Simţiţi sau vă imaginaţi baza octaedrului la nivelul pieptului, astfel încât partea superioară a corpului se află în piramida de sus şi piramida de jos include partea inferioară a corpului. Dacă staţi culcaţi, vă aflaţi chiar pe baza comună, vârful piramidei de sus fiind îndreptat spre cer, iar vârful piramidei de jos spre pământ. Nu contează cât de mari faceţi piramidele şi cum orientaţi muchiile. Important este să aveţi tot corpul înăuntru.
Pe măsura ce vă imaginaţi în interiorul octaedrului imaginaţi-vă simţăminte de siguranţă şi confort. Practicaţi păstrarea geometriei holonului, în timp ce evocaţi simţămintele de siguranţă şi confort. Practicaţi acest lucru zilnic, dacă doriţi să-l învăţaţi şi să-l asimilaţi. Creaţi Holonul şi simţămintele de siguranţă şi confort iar apoi intensificaţi-le. Continuaţi până când imaginându-vă doar Holonul, apar aceste simţăminte. Apoi veţi descoperi că puteţi crea Holonul oricând doriţi şi acesta vă va crea simţămintele de confort şi siguranţă. Prin propria sa natură, Holonul va forţa energiile subtile din voi să ajungă la o stare de echilibru.
În comunicările viitoare vă vom oferi sugestii specifice despre cum să „fiţi pe valul schimbării”. Acest Holon este un fel de „colac de salvare”. Nu este modul cel mai puternic sau elegant de a trece prin schimbările care vă ies în cale, dar vă poate fi de ajutor, mai ales pentru cei care nu au învăţat încă cum să se deplaseze în inter-dimensionalitatea fiinţei lor.
Holonul Imunităţii
Datorită distrugerii sistemului vostru ecologic şi a altor repercusiuni ale folosirii defectuoase a tehnologiei voastre, în bacterii şi viruşi se produc într-un timp record mutaţii genetice, apărând noi forme. Acest Holon are un efect puternic asupra sistemului vostru imunitar. Nu este menit să fie un înlocuitor al îngrijirii voastre personale, ci este un ajutor; dacă vă îmbolnăviţi, el vă poate ajuta mult.
În esenţă, este un cilindru care se află în jurul vostru, partea de sus este chiar deasupra capului şi partea de jos este chiar sub picioarele voastre. Partea de sus a cilindrului se apleacă spre în faţă, ca o banană. Partea de jos a cilindrului se apleacă în direcţia opusă faţă de vârf. Astfel încât, dacă îl priviţi din lateral, se va asemăna cu o banană care a fost îndoită invers în partea de jos. Unii îl numesc Holonul delfin.
Simţiţi această formă în jurul corpului vostru, menţinând impresia că este colorată în argintiu. Nu este necesar să vedeţi această culoare ci trebuie doar să vi-o imaginaţi. Se referă în mod specific la proprietăţile anti-bacteriene şi anti-virale ale argintului coloidal. Simţiţi acest Holon în jurul vostru, şi dacă mintea voastră rătăceşte, aduceţi-o înapoi la el. Această geometrie specifică determină ca energiile subtile din voi să fie calme şi în acelaşi timp, să fie energizate într-un mod specific care întăreşte sistemul imunitar. Vă sugerăm să adăugaţi asta la lista voastră de „prim ajutor”.
În final câteva gânduri. Pe măsură ce se măreşte haosul pe Pământul vostru, nu fiţi nefericiţi. Acesta este un proces natural de trecere de la o dimensiune la alta. Măiestria spirituală este abilitatea de a trece prin situaţii noi într-un mod creativ. Orice mai puţin decât asta nu este de ajutor. Trebuie să găsiţi noi moduri în care să experimentaţi viaţa voastră şi ceea ce se petrece în lumea din jur.
Alegerile pe care le faceţi vă vor determina destinul. Este atât de simplu. Pe măsură ce mulţi din jurul vostru cad în disperare şi confuzie, se deschide o ciudată oportunitate. Este posibil să fiţi „pe valul schimbării” în următoarele perioade de haos, prin umor, graţie şi o creştere extraordinară. Puterea de a face asta nu vine din exterior. Vine din interior, dar trebuie să săpaţi, aşa cum o face un miner care caută aur. A găsi comoara care vă va face bogaţi, în ceea ce priveşte calităţile spirituale şi o mai mare posibilitate de a supravieţui acestor vremuri, necesită căutarea voastră în voi înşivă, pentru că deja aveţi ceea ce vă este necesar.
Sugestiile pe care le vom face pe viitor sunt îndrumări ce vă ajută să rezolvaţi ghicitoarea care sunteţi. Să sperăm că, în curând, dacă deja nu hohotiţi de râs, veţi înţelege gluma cosmică şi, cu un oftat de plăcere, vă veţi trezi din somn, veţi ieşi din acest vis şi veţi intra într-unul nou, sau mai bine, vă veţi trezi cu totul.
Hathorii


© 2015 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

You may not use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on You Tube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in any way in any medium.
http://tomkenyon.com/holonul-echilibrului

Niciun comentariu: