8 mar. 2015

MOMENTUL PREZENT, CA USA A EXPANSIUNII CONSTIINTEI - PARTEA INTAI


Imagini pentru momentul prezent

Channel Dl. Zeta
Cand accesati constiinta 5 dimensionala, voi gasiti necesar sa va expandati definitia voastra pentru momentul prezent.
Voi ati auzit probabil ca s-a spus ca cheia pentru dezvoltarea constiintei este "a fi aici, acum". Fiind prezent si constient in fiecare moment este o componenta majora a constiintei spirituale. Noi va rugam acum sa faceti un pas inainte pentru a examina scopul momentului vostru prezent. Cine santeti voi in acest moment? Santeti limutrati la ceea ce vedeti in fata voastra sau detineti in interiorul constiintei voastre un vast repertoriu al posibilitatilor pe care le puteti activa in orice secunda? Detineti in interior harti ale constiintei care puncteaza locatii infinite si declara ca le puteti accesa la vointa? Va simtiti trecutul ( din aceasta viata si din altele) ca va este inaccesibil sau va simtiti conectati cu aceste aspecte din trecut si chiar asistati si sustinuti de ele? Santeti capabili sa calatoriti prin usa imaginatiei voastre pentru a va vizita viitorul si a invata ceea ce creati pentru a va acorda fin la momentul vostru prezent? Momentul vostru prezent contine o usa catre un templu interior unde voi comunicati regulat cu ingerii, ghizii si alte aspecte ale fiintei voastre sau momentul vostru prezent contine o zona goala, o camera ca un bordei unde va simtiti singuri si deconectati fata de restul universului si mai rau, fata de parti ale voastre? Perceptia ca momentul vostru prezent este compartimentat si izolat fata de trecut si viitor , va limiteaza abilitatea de a accesa alte aspecte ale constiintei voastre. Aceste aspecte reprezinta parti din voi incarnate de-a lungul timpului , care va pot ajuta sa vindecati trecutul, sa desenati realitatile viitoare si sa accesati o intindere mai larga a abilitatilor si talentelor latente.
FIECARE MOMENT CONTINE POSIBILITATI INFINITE
Noi am inceput aceasta discutie pentru a aduce concentrarea catre infinitele posibilitati care exista in fiecare moment.
Nu este suficient sa spui :" Fii aici si acum". Daca sistemul de credinte al unei persoane nu este suficient de expandat, ea va gasi momentul prezent ca fiind mai degraba plictisitor si neinteresant. Cand anumiti oameni traiesc singuri intr-un "moment prezent" fara stralucire, ei creaza diversiuni exterioare , devin cautatori asidui si chiar dezvolta dependente. Depinzand de programarea timpurie si de credinte, ei isi pot extinde aceasta perceptie a goliciunii spre ei insisi, traind in lipsuri. Multi cautatori asidui se simt la baza goi, fara o furtuna a activitatii invartindu-se in jurul lor. Ei ii tin pe altii la distanta , temandu-se ca le-ar putea percepe senzatia de gol pe care o au, daca acestia ar dori sa se apropie. Dar nu asa ar trebui sa fie. Expandandu-va definitia voastra a momentului prezent, acesta poate deschide o abundenta orbitoare de posibilitati , care nu va vor lasa niciodata sa va simtiti plictisiti, traind in lipsuri sau cu senzatia de gol.

PASI PENTRU EXPANDAREA MOMENTULUI VOSTRU PREZENT

Un prim pas pentru expandarea definitiei voastre pentru momentul prezent este sa va examinati credintele din present despre cine santeti voi. Daca voi credeti ca santeti o fiinta vasta, multidimensionala a infinitelor capacitati, santeti bine pe calea voastra de expandare a momentului vostru prezent. Daca, asadar, voi credeti ca realitatea voastra fizica prezenta este tot ceea ce aveti si santeti limitati la informatia la care ati fost programati , definitia voastra a momentului prezent este foarte ingusta. Cand voi vedeti lumea prin ochiul spiritului este usor sa vezi cum fiecare persoana este spiritul incarnat. Spiritul, in natura sa infinita, are abilitatea de a fi in toate locurile, tot timpul. Cuvantul "omniscient" este adesea folosit pentru a descrie acest potential nelimitat.
Cativa dintre voi ar putea spune :" Dar acesta este cuvantul folosit pentru a-l descrie pe Dumnezeu". Acum, noi ajungem la radacina lucrurilor. Il vedeti pe Dumnezeu ca fiind separat de voi sau ca parte a voastra ? Noi va oferim aceasta definitie holografica : voi santeti pentru Dumnezeu , asa cum picatura de apa este pentru ocean. O picatura de apa are aceleasi proprietati ca si oceanul. Holografic este acelasi lucru ca si oceanul, asa cum si voi santeti aceiasi cu Dumnezeu si aveti aceleasi proprietati si potentiale. Acesta este al 2-lea pas in expandarea momentului vostru prezent - a-l vedea pe Dumnezeu - tot ceea ce este , indiferent ce cuvant alegeti sa descrieti infinitul - ca o parte din voi.
VOI SANTETI O SCANTEIE OMNIPREZENTA A SPIRITULUI
Voi, ca si o scanteie omniprezenta a spiritului, v-ati incarnat probabil de sute si mii de ori. Noi spunem "probabil" , deoarece cateva entitati din acest univers s-au incarnat doar cu cateva ocazii si pentru scopuri precise. Sufletele mai tinere , au experimentat mai putine incarnari decat cele mai batrane. ( faptul ca cititi aceste randuri, inseamna ca santeti un suflet batran).
Voi v-ati incarnat in numeroase fractiuni de timp de-a lungul istoriei, in trecut si in viitor. Poate vi se pare coplesitor sa contemplate posibilitatea ca spiritul vostru s-a incarnat in timpul viitor. V-ati putea mira de ce o fiinta care a experimentat viata in anul 2100 , ar alege sa isi puna in scena urmatoarea incarnare in anul 1950. Exista motive pentru care un suflet avansat alege sa se incarneze intr-un timp "trecut". Voi v-ati incarnat in trecut si probabil ati fost sau veti fi incarnati in timpurile viitoare pe planeta Pamant sau altundeva.
VOI SANTETI INCARNATI SIMULTAN DE-A LUNGUL TIMPULUI
Nu exista "timp" in conceptul expandat al universului. Toate incarnarile voastre se intampla simultan, in diferite realitati.
Daca ati avut o viata in Egipt in anul 550 , acel "voi" este inca viu si bine in propriile sale coordonate energetice din univers. De asemenea, daca un viitor "voi" este incarnat in anul 2550 acasa la voi, pe planeta Betelgeuse, acea fiinta este vie si bine in propriul ei timp energetic. Cateva incarnari se potrivesc mai bine energetic cu momentul vostru prezent decat altele. Acei alti "voi" creaza alte experiente si intelegeri in propriul lor timp, dar ei mentin inca variate nivele ale rezonantei cu "voi" care existati in momentul vostru prezent. Sinele vostru Inalt este acordat cu toate aceste incarnari diferite care au loc simultan. Prin aceasta acordare cu Sinele vostru Inalt , voi invatati despre acesti alti "voi" , incarnati de-a lungul timpului. Asa cum voi invatati depre ei, puteti alege sa ii vizitati in constiinta. In acest fel, voi santeti capabili sa impartasiti informatii, cunoastere si abilitati. Prin invatare si conectare cu acesti alti "voi" , santeti capabili sa intrati total in talentele si capabilitatile latente. Un Mozart sau un Einstein nu a fost creat doar intr-o viata. Adevaratul geniu se dezvolta peste un arc de timp al vietilor si culmineaza intr-o viata , unde individual este capabil sa fuzioneze cu alte aspecte ale sale , pentru a consolida intelegerile si abilitatile slefuite de-a lungul timpului.
Sursa : http://www.celestialvision.com/

Niciun comentariu: