10 mar. 2015

Transformarea in vid a amintirilor care creeaza probleme


Imagini pentru transformarea in vid a amintirilor      
 
Iată patru (4) procese de rezolvare a problemelor specifice metodei I-Dentităţii de Sine prin Ho’oponopono, care pot fi aplicate pentru a restabili I-Dentitatea Sinelui prin transformarea în vid a amintirilor care se repetă în mintea subconştientă şi creează probleme:

1. “Te iubesc.” Când sufletul tău trăieşte amintiri repetitive care creează probleme, spune-le acestora mental sau în şoaptă: “Vă iubesc, dragi amintiri. Sunt recunoscător pentru oportunitatea de a vă elibera pe voi toate şi pe mine.” “Te iubesc” poate fi repetat în tăcere la nesfârşit. Amintirile nu pleacă niciodată în vacanţă şi nu se pensionează până nu le forţezi tu s-o facă. “Te iubesc” poate fi folosit chiar şi dacă nu eşti conştient de existenţa unei probleme. De exemplu, poate fi rostit înainte de începerea unei activităţi cum ar fi a suna pe cineva sau a răspunde la telefon, sau înainte de a te urca în maşină pentru a pleca undeva.
Iubiţi pe vrăşmaşii voştri, faceţi bine celor ce vă urăsc pe voi.
Iisus, Evanghelia după Luca, capitolul 6
Imagini pentru te iubesc
 
2. “Mulţumesc.” Acest proces poate fi folosit împreună cu sau în locul lui “te iubesc”. La fel ca şi “te iubesc”, poate fi repetat mental la nesfârşit.
                                                                                   
                                             Imagini pentru multumesc

 3. Apă Solară Albastră. A bea multă apă este o soluţie minunată de rezolvare a problemelor, în special dacă este vorba de Apă Solară Albastră. Luaţi un recipient de sticlă albastră cu un capac care să nu fie metalic. Puneţi apă de la robinet în recipient. Puneţi recipientul de sticlă albastră la soare sau sub o lampă incandescentă (nu fluorescentă) pentru cel puţin o oră. După ce apa este solarizată, poate fi folosită în mai multe moduri. O poţi bea, poţi găti cu ea. Te poţi stropi cu ea după ce faci baie sau duş. Fructele şi legumele adoră să fie spălate cu Apă Solară Albastră! La fel ca şi procesele “te iubesc” şi “mulţumesc”, Apa Solară Albastră eliberează amintirile repetitive care creează probleme din mintea subconştientă. Aşa că beţi oricât de multă!
                                             Imagini pentru Solarize water
4. Căpşuni şi afine. Aceste fructe eliberează amintirile. Pot fi mâncate proaspete sau uscate. Pot fi consumate sub formă de gemuri, jeleuri, sau chiar topping de îngheţată!
27 decembrie 2005 (înapoi în anul 2005)
                                                  Imagini pentru capsuni si afine
 

Niciun comentariu: