10 mar. 2015

Ascensiunea

Imagini pentru ascension

Ascensiunea: Odinioara, acest proces insemna disparitia corpului fizic si simpla inlocuire a acestuia cu corpul de Lumina; apoi, acesta trecea in lumea spirituala. Atunci cand o persoana ascende, isi integreaza pe deplin corpul sau de Lumina.
Corpul de Lumina este creat din Lumina pe care persoana a manifestat-o de-a lungul tuturor incarnarilor sale (vietile traite).
Pentru a ascende, cineva trebuie sa isi incheie, de asemenea, misiunea in planul terestru. Constiinta ascensiunii este una de bucurie totala, Iubire neconditionata si de recunoastere completa a faptului ca tu esti Dumnezeu, si ca toti cei pe care ii intalnesti sunt Dumnezeu umbland pe Pamant.
In zilele noastre, ascensiunea inseamna ridicarea vibratiilor corpului fizic suficient de mult, astfel incat sinele tau inalt sa se poata contopi in totalitate cu corpul tau fizic si sa ramana, in continuare, pe Pamant. Acest lucru este posibil acum deoarece Pamantul, insusi, ascende purtand o vibratie mult mai inalta decat inainte. Ascensiunea este un process, si nu un lucru care se intampla dintr-o data.

Niciun comentariu: