10 mar. 2015

Dictionar ezoteric

Imagini pentru dictionar esoteric


Inregistrari Akashice Istorie a umanitatii care este tinuta electro-magnetic in jurul planetei, accesibila oamenilor inalt vibrationali. Numita, cateodata, “mintea cosmica” sau “constiinta colectiva”, se spune ca inregistreaza fiecare gand, cuvant sau actiune a fiecarui om de la inceputul timpului in acest univers. De fapt, aceste inregistrari contin TOATA informatia din materia universului. Aceste inregistrari sunt continute, de asemenea, in Constiinta Universala, care se afla in noi.

Fiinte Androgine

:

Fiinte din alt sistem al universului care au interactionat cu umanitatea in trecut, unora dintre ele placandu-le sa interactioneze in continuare cu noi. Ei pot induce in confuzie sexualitatea unei persoane cu sentimente de bisexualitate si pot cauza rezultate nepotrivite cu inlaturari de implanturi, inainte ca acestea sa fi fost inlaturate. [Definitie primita de la Carol Hathor]

Ingeri si Arhangheli:

 
Ingerii sunt mesageri ai lui Dumnezeu/Zeitatii/Tot Ceea Ce Este/Sursa/Creatorul. Ingerii nu au liber arbitru; ei fac acele lucruri pentru care au fost instruiti. Ei pot avea o constiinta imensa, in special Arhanghelii, care supravegheaza functionarea creatiei Creatorului, si sunt responsabili pentru indeplinirea Planului Divin.

Antahkarana:

 

Tubul de lumina care conecteaza toate chakrele voastre majore, si chiar mai mult in sus (vorbind din punct de vedere dimensional) prin intermediul chakrelor inalte ale Sufletului (Sinele cel mai Inalt) si prin Prezenta Eu Sunt (Monada) care este acea parte din voi care nu si-a pierdut niciodata constienta de a fi parte din Sursa. Aceasta conexiune dintre creier si sinele inalt trebuie vindecata si dezvoltata daca vrem sa crestem spiritual. Aceasta conexiune specifica este denumita, cateodata, Podul de Curcubeu. Luptatorii Curcubeu este un termen folosit uneori de catre aceia care si-au dezvoltat aceasta conexiune a constiintei cu intreaga lor fiinta.

ARCTURIENIFiinte de lumina din dimensiunile 5-7 din sistemul de stele Arcturus, a caror rasa a ascensionat cu mult timp in urma. Ei sunt maestrii tehnologiei luminii. Ei si-au asumat intr-ajutorarea umanitatii in procesul de ascensionare. Reprezentanti ai acestora sunt in nave de lumina in jurul Pamantului. Ei ii pot ajuta doar pe aceia care le acorda permisiunea in mod specific. Le poti cere ajutorul in vindecare sau cresterea cantitatii tale de lumina (frecventa vibrationala).
Perioada cea mai buna este cea de dinainte de a merge la culcare.
Eu SUNT Arcturus, conducatorul rasei Arcturiene a fiintelor celor Ascensionate.
Noi suntem o rasa tehnologica; noi suntem tehnologia din dimensiunea a 5-a, dincolo – mult dincolo – de conceptul mintii constiente a majoritatii oamenilor. Am fost desemnati de catre Creatorul nostru, Mama/Tatal, sa lucram cu tehnologia Luminii si putem sa va ajutam sa recreati mai multa lumina in structura voastra fizica. Va putem ajuta sa integrati mai multa lumina in corpurile voastre de lumina. (canalizat prin Hari Baba)
Daca sunteti interesati in a sti mai multe despre Arcturieni, vedeti cartea Noi Suntem Arcturienii, de Dr. Norma J. Milanovich.

Maestri Ascendenti

:

Aspecte ale voastre. Noi vorbim despre “personalitati” specifice, cum ar fi Germain sau Djwhal Khul sau Kuthumi, etc. referindu-ne la fiinte care au fost odata oameni umbland pe Pamant de-a lungul mai multor vieti. Aceste fiinte au invatat ceea ce au avut de invatat, si au ascensionat, sau s-au mutat dincolo de nevoia de a trai si interactiona aici pe Pamant, in dimensiunea a 3-a. Unii dintre ei s-au oferit voluntar sa ne ajute pe noi, ceilalti.
Insa, amintiti-va ca ei nu sunt destinati pentru a fi venerati, ci doar pentru a-I considera frati si surori de ajutor, care se intampla sa locuiasca in alte dimensiuni. Amintiti-va ca sunteti aspecte ale lor, iar ei ale voastre. Lordul Buddha a spus odata ca singura diferenta dintre el si altii a fost aceea ca el A STIUT ca este Dumnezeu, in timp ce ceilalti nu stiau inca.

 Ascensiunea: Odinioara, acest proces insemna disparitia corpului fizic si simpla inlocuire a acestuia cu corpul de Lumina; apoi, acesta trecea in lumea spirituala. Atunci cand o persoana ascende, isi integreaza pe deplin corpul sau de Lumina.
Corpul de Lumina este creat din Lumina pe care persoana a manifestat-o de-a lungul tuturor incarnarilor sale (vietile traite).
Pentru a ascende, cineva trebuie sa isi incheie, de asemenea, misiunea in planul terestru. Constiinta ascensiunii este una de bucurie totala, Iubire neconditionata si de recunoastere completa a faptului ca tu esti Dumnezeu, si ca toti cei pe care ii intalnesti sunt Dumnezeu umbland pe Pamant.
In zilele noastre, ascensiunea inseamna ridicarea vibratiilor corpului fizic suficient de mult, astfel incat sinele tau inalt sa se poata contopi in totalitate cu corpul tau fizic si sa ramana, in continuare, pe Pamant. Acest lucru este posibil acum deoarece Pamantul, insusi, ascende purtand o vibratie mult mai inalta decat inainte. Ascensiunea este un process, si nu un lucru care se intampla dintr-o data.

Ashram

:

Termen care vine din sanskrita, insemnand un loc al daruirii spirituale si al invatarii. In contextual nostru, “locul” multidimensional in care studentii “merg” (de obicei pe timpul viselor sau al viziunilor) pentru a studia cu diferiti Maestri ascensionati. Adesea studentii se identifica cu un anumit Maestru si spun ca ei sunt din Ashramul lui Djwhal Khul sau Ashramul Maestrului Germain. Baba ne-a invitat sa il insotim in timpul viselor noastre, de asemenea.

Ashta

 
este conducatorul “diviziei navelor extraterestre a Marii Fratii Albe” sau Comandamentul Ashtar, care se afla aici pentru a ajuta umanitatea sa ascensioneze dimensional, sa devina pasnica si sa se alature Fratiei Galactice . Multi dintre ei se afla in nave de lumina aproape de Pamant. Nu toti cei care “canalizeaza” mesaje pretinse a veni de la comandamentul Ashtar (si care circula nebunesc pe Internet) sunt cu adevarat de acolo. Fratilor si surorilor intunericului le face placere sa induca in eroare si sa deruteze oamenii, prin a pretinde ca ei sunt din Fratia Luminii.
Intotdeauna, cautatorul trebuie sa discearna.

Corpul Astral:

 

Subtilul (eteric) corp care se afla intre corpul fizic si suflet, descris adesea ca o aura de culori care se rotesc.
Uneori, acest termen este folosit la plural, pentru a descrie toate corpurile non-fizice (acelea ale unei dimensiuni mai inalte decat dimensiunea a 3-a, prin urmare invizibila pentru vederea dimensiunii a 3-a) Calatoria astrala este calatoria constiintei persoanei in afara corpului fizic pe durara somnului sau a transei ; acest corp este atasat corpului fizic printr-un cordon eteric argintiu.
Dupa moarte acest cordon se rupe si se indeparteaza de corpul 3D.

 
realitate din dimensiunea a 4-a din timpul somnului, dincolo de spatiu si timp. “Sufletele pierdute” care planeaza in jurul dimensiunii a 3-a, in loc sa mearga inainte dupa moarte, populeaza realitatea astrala joasa ca si fantome, asa cum fac multe entitati si energii parazite. Astralul inferior este locul in care ne pastram « bagajul » nostru emotional, energiile de durere si suferinta, etc. pe care nu le-am eliberat, inca, sin aceasta viata si din timpul altor vieti (subconstientul). Este locul corpului emotional si al corpului inferior mental. Superiorul astral sau superiorul din dimensiunea a 4-a este locul corpului mental spiritual, in care progresam in timp ce ne deschidem catre darurile noastre psihice, creativitatea, intuitia, cunoasterea; locul in caer autonomia ia locul programelor de sclavie ale astralului inferior.

 ATLANTIDAO civilizatie straveche de cristale si tehnologie a luminii inalt dezvoltata, care s-a autodistrus, in cele din urma. Continentul a existat in locul in care se afla acum oceanul Atlantic – avand aproximativ marimea Europei si a Rusiei, la un loc. Coasta de est a SUA, aflata pe atunci in mare parte sub ape, a cuprins zonele joase de coasta ale Atlantidei, care se extindea din Mexic pana departe, la Marea Mediterana. Dinozaurii au cutreierat Pamantul si Atlantii care se aflau in orase imprejmuite cu ziduri inalte pentru a se proteja. Atlantida a fost o colonie a Lemuriei, ale carei origini se extinde mult in preistorie, pe cand noi nu aveam corpuri fizice, asa cum avem acum.
Atlantida a fost parte a decaderii omenirii in forma fizica. Multi dintre atalanti nu aveau nici o intrebuintare a corpului lor emotional, gandindu-se ca acesta le impiedica dezvoltarea spirituala. Ei erau preocupati de dezvoltarea mintii. Acesta este motivul pentru care iubirea pura neconditionata de la Creator/Sursa nu a putut fi inradacinata pe Pamant in perioada Atlantidei —ei nu si-au dezvoltat corpurile emotionale sufiecient de mult pentru a putea inradacina iubirea. Au reusit sa isi scufunde continentul in urma cu aproximativ 12 000 ani.

AVATARUL DE SINTEZAAcest Avatar Cosmic va aduce cu el energia de sinteza care va uni tot ce este separat, acum. Aceasta energie va da nastere unei noi ere, unei noi civilizatii, culturi si unei noi religii, bazate pe bunavointa si bune relatii intre oameni. (www.avatar-de-synthese.com)
Aceasta energie vine prin intermediul energiei de Diamant a Shamballei (constiinta celor ascensionati) catre omenire si Pamant.

Linii Axiotonal

:
 Linii de energie care se extind prin corp, conectandu-ne cu retelele energetice ale Pamantului. Totodata, suntem conectati acum cu liniile Galaxitonale, care ne conecteaza cu retelele energetice ale galaxiei mai mari.
Fratia Luminii: Un grup de fiinte de lumina inalt vibrationale, incluzand Maestri Ascensionati si altii din univers, al caror scop este de a ajuta umanitatea in procesul ei de ascensiune.
Ei sunt fratii si surorile noastre din alte dimensiuni care se afla aici pentru a ne ajuta sa renuntam la frica si sa ne acceptam libertatea in Iubire.
Alte nume ale acestui grup sunt Fratia Alba (« alb » referindu-se la imbinarea tuturor culorilor, si nu, in mod specific, la cea a unui grup rasial – aceste fiinte sunt dincolo de toate aceste lucruri, cum ar fi identificarea cu o rasa sau sex, in mod particular, mai ales ca, oricum, pe Pamant suntem cu totii din rasa Umana!].

Buddha:


 

Una dintre nenumaratele incarnari ale lui Kumara pe aceasta planeta, pentru a arata umanitatii calea spre libertate. Maitreya Buddha l-a supra-iluminat pe Sananda/Jesus in timpul ministeriatului Palestinian; ei sunt frati ai familiei Kumara. Buddha s-a mutat de curand din pozitia de « christ planetar » in cea de logos planetar pe Pamant ( potrivit lui Joshua David Stone). Sanat Kumara este acum logos=ul a trei planete.
Kuthumi a devenit un Christ planetar.

Structura Celulara

:

Corpurile noastre sunt facute din unitati mici, numite “celule”. Acestea sunt vizibile doar la microscop. In interiorul fiecarei celule se afla o minune a ingineriei – AND-ul este doar o componenta a acestor celule.
Noi suntem, acum, implicati in curatarea celulelor noastre de programarile vechi, pentru ca aici este locul in care retinem amintirile vechi de durere, traumele, etc. pe care nu le-am eliberat, inca. Atunci cand eliminam aceste lucruri vechi, cream spatiu pentru a aduce energiile inalte ale Luminii care sunt disponibile acum pentru noi pe planeta, si ne stabilim pe calea pentru ascensiune.
Ascensiunea este un proces, nu ceva care se intampla dintr-o data.

Chakrele

 

Chakrele sunt centrii de energie in corpurile voastre fizice si se extind la fel de bine prin corpurile voastre din alte dimensiuni (corpurile eteric, emotional, mental si spiritual). Ele actioneaza ca si transformatori, astfel incat forta energiei de viata de la Sursa si universul inalt vibrational sa fie incetinita treptat (vibrational) pe masura ce curge prin campurile noastre energetice, atingand in cele din urma corpurile noastre fizice intr-o forma in care o putem folosi.
Daca ar fi fost sa primim energia Sursei direct in corpurile noastre, ne-am fi putut aprinde, exploda, dezintegra; structura noastra celulara nu ar fi putut primi intensitatea schimbului vibrational [vezi mai sus, structura celulara].

 Cohanii razelorFiecare dintre cele 7 raze majore ale creatiei de pe aceasta planeta are un conducator, sau un “chohan”.
Acestia sunt in present El Morya, Djwhal Khul,Serapis Bey, Paul Venetianul, Hilarion, Sananda/Jesus, si Germain.
Kuthumi obisnuia sa fie chohan al razei a 2-a, insa acum detine pozitia de Christ planetar.

Constiinta Cristica

 Alinierea cu iubirea fara conditii, energia Mahatma, Planul Divin pentru ascensiunea Pamantului si a umanitatii. In energia lui Christos inseamna ascensionat. Acum exista o retea de energie in jurul Pamantului, numita reteaua Constiintei Christice, care a fost construita pentru a ne ajuta sa trecem prin procesul de ascensiune si in creatia noului Pamant, al constiintei dimensiunii a 5-a, dincolo de dualitate, cunoscand Unimea a Tot.

 ClarauzulAuzirea de sunete dincolo de sfera umana normala; sa fii capabil sa auzi voci ale ajutoarelor si ghizilor din alte dimensiuni, etc. Aceasta este o abilitate umana normala pe care ne-am suprimat-o, insa pe care multi o acceseaza acum, din nou.

ClarsimtireaSa fii capabil sa percepi sau sa simti impresii senzoriale din alte dimensiuni, pe care multi oameni nu isi permit lor insisi sa le perceapa sau sa le simta. O abilitate umana normala pe care ne-am suprimat-o, dar pe care multi o acceseaza, acum, din nou.

Clarviziunea

 

Sa fii capabil sa “vezi” in alte dimensiuni, ceea ce multi oameni de pe Pamant, acum, nu isi permit lor insile, sa vada. Sa vezi dincolo de capabilitatile normale ale conexiunii ochi/creier uman; sa vezi fara “ochi”, dar cu simtul fizic al celui de al Treilea Ochi (charka din centrul fruntii). O abilitate umana normal ape care ne-am suprimat-o, insa pe care multi dintre noi o acceseaza din nou, acum.

Constiinta Colectiva:

 

Oamenii sunt cu totii parte a marelui colectiv al Umanitatii. Suntem conectati la un nivel subconstient si la acest nivel am fost de acord in mod colectiv sa ne cream propria lume pe care o vedem acum.
Putem conveni in mod colectiv sa schimbam ceea ce nu ne place in legatura cu creatia noastra prezenta, prin a deveni mult mai constienti de aceasta conexiune si, prin vizualizarea felului in care ne-ar placea sa fie lumea noastra. Pe masura ce fiecare individ se dezvolta si creste intr-o mai mare intregire, armonie si echilibru, ei afecteaza aceasta constiinta colectiva si fac ca lucrurile sa fie mai usor de indeplinit, pentru ceilalti care fac la fel.

 Corpul cristalinStructura geometrica de baza a unei mari parti din lume si a corpurilor noastre este cristalina.
Aceasta se refera la pozitionarea moleculelor in tipare specifice. Structura cristalina este capabila sa pastreze foarte bine energia si este programabila.

Corpurile de Lumina Cristaline

:

Descrise de Vywamus (canalizat prin Baba):
Corpul de lumina cristalin, acest corp Adam cadmon(om primar) al perfectiunii – voi incerca sa va aduc mai multa claritate a ceea ce este acest corp adam cadmon si in ce fel a fost creat fiecare dintre voi. Voi, toti, fiinte stelare, frati stelari si surori stelare, voi toti ati venit aici din alte locuri. Ati venit aici intr-un anumit timp al insamantarii rasei pe planeta.
Inainte ca Mama Pamant sa fii avut o soliditate in ceea ce priveste corpul ei, ea a fost fluid, gaz, particule…inainte de asta a fost o foarte fina sau inalta vibratie energetica. Pe masura ce corpul Mamei Pamant a devenit mai solid, voi ati avut nevoie de corpuri diferite prin care sa experimentati aceasta realitate. Mai inainte, in vremurile la care va puteti referi ca timpurile Lemuriene, voi ati avut corpuri de lumina. Ati comunicat prin intermediul gandurilor, ati manifestat totul prin gand. Ati meditat copacii in fiinta. Ati meditat cristalele in fiinta, marile si raurile, totul. Si apoi, pe masura ce a avut loc solidificarea si din ce in ce mai mult, corpurile voastre de lumina nu au mai fost vehiculele de care aveati nevoie pentru a experimenta aceasta realitate, datorita incompatibilitatii vibratiilor.
Deci, au fost create corpurile umane. Multi dintre voi va puteti gandi la faptul ca creatorul corpurilor umane, ca si creatorul tuturor lucrurilor – de fapt filozofia religioasa, atat Crestina cat si altele, cred ca Yahweh este Dumnezeul absolut.
Acest lucru nu este adevarat. Yahweh este creatorul corpurilor voastre umane.
Unde traieste Yahweh ? Chiar si astazi, Yahweh traieste in constelatia Orion. Yahweh a fost insarcinat de catre creatorii Mama/Tata Dumnezeu sa creeze corpuri ai perfectiunii si armoniei, corpuri prin care oamenii, sau fiintele, sa poata constientiza in aceasta realitate dimensionala faptul ca ei sunt armonia, echilibrul, iubirea si celelalte lucruri care merg impreuna cu acestea. Asa ca au fost create corpurile umane si vi s-a dat,de asemenea, si un corp de lumina, un corp al perfectiunii, un corp al armoniei, al iubirii. Prin integrarea acestui corp de lumina in corpul vostru fizic, acest corp adam cadmon, voi ati devenit lumina. Amintiti-va cuvantul « iluminare » - voi ati devenit lumina ! Asa ca Eu, Vywamus, am cai foarte simple de a va ajuta sa va activati acest corp adam cadmon, acest spatiu de lumina pura si iubire pura, si sa il integrati in corpul vostru fizic.
Fratii intunericului: Suflete care sunt confuze si au ales calea servitudinii sinelui, in loc de a-l servi pe Dumnezeu si unitatea intregii existente. Ei au « slujba » de a ne impinge inainte de a ne trezi si a spune” ajunge! Eu sunt stapanul si aleg o realitate diferita!” Ei sunt frati, deoarece intreaga creatie este Unul si parte din Tot.
Din credinta in separatie se creeaza frica, iar din frica izvoraste tot ceea ce nu este Iubire – pentru ca iubirea si frica nu pot exista in acelasi spatiu in acelasi timp.
Universul este creat pe Iubire – asadar, frica si tot de ce ne temem nu este nimic altceva decat o iluzie. Unii dintre fratii intunecati sunt maestri ai acestei iluzii si multi sunt prinsi in iluzia pe care o tes, pentru a ne tine in frica. Este treaba noastra sa pasim in afara iluziei si sa ne acceptam puterea personala.
Atunci cand ne aflam in totalitate in iubire neconditionata, suntem vulnerabili.

Deva:

 

Ordinul cel mai de jos al Ingerilor, facandu-I sa fie mai aproape de noi, ca vibratie.
Acesta este ordinul care detine tiparul Naturii, al existentei materiale. Totul in existenta are o deva. De exemplu, exista o deva a murelor, care este aceeasi energie ca si cea de pe tot Pamantul. Aceasta deva detine tiparul pentru murele de peste tot. Comparat cu Fiintele Naturii sau Spiritele, care sunt entitati mult mai localizate. Ati putea avea fiinte ale naturii care au grija de murele din gradina voastra; altcineva ar putea avea alte entitati in gradina lor. Insa exista doar o singura Deva a Murelor.

 DimensiuniNoi traim pe Pamant in lumea dimensiunii a 3-a. Un punct poate reprezenta o lume uni-dimensionala; un patrat desenat pe o hartie este o lume bi-dimensionala ; un cub avand inaltime, latime si adancime este o lume tri-dimensionala. Timpul este 4 dimensional, asa cum este si corpul nostru emotional. Se spune despre corpul mental ca ar fi 5-dimensional. Corpurile noastre spirituale se extind chiar in taramuri dimensionale si mai mari. Majoritatea oamenilor nu « vad » inca in aceste dimensiuni mai inalte.
Vointa Divina:

 

Cea care urmeaza planul Creatorului nostru, sau energia pe care noi o numim Sursa, Dumnezeu/Dumnezeita – Tot Ceea Ce Este, urmeaza calea Vointei Divine.
Fiecare dintre noi are un liber arbitru personal, deoarece traim intr-un univers al liberei – vointe. Cea mai mare bucurie a noastra este atunci cand in mod constient si din vointa libera ne aliniem cu Vointa Divina.

ADN

 

Blocurile de baza ale constructiei corpurilor noastre fizice. AND-ul nu este, oricum, numai 3-dimensional. Se extinde si in alte dimensiuni si are o componenta “spirituala”, la fel de bine ca si una fizica.
AND-ul poarta instructiuni ale corpurilor noastre fizice. Poate suferi stricaciuni datorita gandurilor si emotiilor noastre. Avem nevoie sa il curatam pentru a fi capabili sa pastram mai multa lumina si sa o extindem. La origine, oamenii aveau 12 siruri de ADN, insa 10 dintre acestea au fost deconectate in trecutul nostru indepartat de catre cei care au vrut sa ne controleze. Acest lucru a avut efectul de a ne face sa ne simtim izolati de alte realitati dimensionale, de Sursa si de propriile noastre Sine. Ne aflam acum in procesul de reconectare la aceste stranduri si, de asemenea, de expansiune pentru a ne activa mai multe siruri, mai ales eterice ( in alte dimensiuni, insa parte a noastra).

Energy:

 

O miscare a fortei de viata. Noi initiem miscarea energiei prin intentie, prin vointa noastra, indiferent daca este la un nivel constient sau inconstient.
Toti suntem facuti din energie, materie vibrand pe diferite frecvente.
Noi suntem vibratii tinute impreuna cu energia iubirii fara conditii de la Creator.

Retele Energetice:

 

In interiorul Pamantului si in jurul acestuia exista grile ale tiparelor canalelor de energie, care tin totul impreuna si care infuzeaza forta vietii de diferite frecvente in campul Pamantului.
Canalele de energie ale Pamantului sunt numite linii ley. Avem aceste linii si prin corpurile noastre (la nivelul 4D) ; in noi, ele sunt denumite meridiane. Deasupra diverselor retele retin energia evolutiei si ascensiunii si o elibereaza atunci cand suntem pregatiti..

 EntitateO esenta a vietii care are cunoastere-de-sine si se afla intr-un corp, sau s-a aflat in unul.

Campurile energetice

 

Sistemul electro-magnetic al corpului tau emite vibratii de energie. Fluxurile electromagnetice ale Pamantului creeaza un “camp” de energie in jurul planetei. Tot ceea ce este in viata este inconjurat de campuri de energie care emana din fiintele lor.

Corpuri eterice  Corpul nostru fizic vizibil exista in dimensiunea a treia.
Avem, de asemenea, si un corp emotional (care se extinde in afara celui fizic la aproximativ 8 centimetri), un corp mental ( aproximativ 24 centimetri in exterior), si o serie de corpuri spirituale ( care se extend foarte mult in afara).
Noi nu putem vedea aceste corpuri, care cel mai adesesa sunt numite corpuri eterice, cu vederea 3D deoarece sunt facute dintr-o substanta vibrationala care ete invizibila sau transparenta pentru vederea noastra
Planurile Eterice:

 

Acele planuri ale existentei care nu sunt vizibile pentru ochii nostri 3D, incluzand totalitatea dimensiunilor de deasupra 3D.

Evolutiv:

 

Ajutorul dat fiintelor de a creste dincolo de locul in care se afla acum, la o vibratie mai inalta, o intelegere mai inalta a ceea ce ei sunt, o capacitate mai mare pentru constiinta si trairea in iubirea fara conditii.

Liberul arbitru:

 

Dar de la Creator pentru umanitate, ca sa putem iesi in univers si sa exploram toate felurile de a fi, astfel incat Creatorul sa se poata cunoaste si exploata mai bine pe Sine. Fiintele cu liber arbitru sunt libere sa aleaga toate caile comportamentale pe care le doresc, pana descopera pentru ei insisi acea libertate si fericire care vine din alinierea vointei lor la cea a Planului Divin si a iubirii fara conditii, si din cunoasterea completa a partii lor din Tot.

Maestri Galactici:Entitati insarcinate cu crearea si intretinerea galaxiei.

Sinele Dumnezeu: Partea din voi care nu a uitat niciodata ca este Dumnezeu.
Vezi “Prezenta EU SUNT”.

Floarea Aurie a Vietii:

 

Samanta Planului de Origine al Creatiei, tiparul original al intregii vieti de pe Pamant si din univers.
Este simbolizata printr-o serie de 6 cercuri care se intersecteaza, conectate cu un al 7-lea cerc in mijloc. Exista o samanta a Planului Original pentru fiecare specie si pentru fiecare individ. O puteti vizualiza pe a voastra ca un ou de lumina albastra pe care il puteti aduce in jurul corpului vostru pentru a va antrena celulele sa se conformeze la samanta planului lor original al perfectiunii (atunci cand aveti nevoie de vindecare).
Impamantarea : Conectarea energiei voastre cu fermitate in corpul vostru fizic si in pamant.

Guru:

 

Termen din India pentru profesor spiritual. Baba ne-a spus ca adevaratul Guru este cel care ne spune “CHIAR TU ESTI GURU” (G-U-R-U)"

Prezenta Eu Sunt: Cel mai puternic nume al lui Dumnezeu in aceasta lume

 

Prezenta noastra Eu Sunt este partea din noi care nu a parasit niciodata starea de deplina constientizare a faptului ca este Una/Unul cu Creatorul. Acesta este Sinele nostru Inalt, cel mai bun pe care il putem chema sa ne ajute sa ne intelegem viata si calea.

Corp de Lumina

:

Oamenii au corpuri inalt dimensionale, care nu sunt vizibile cu vederea noastra 3D.
In mod colectiv, ele sunt adesea numite “corp de lumina” sau “corpuri de lumina”. Ele includ corpurile eteric, emotional, mental si o serie de corpuri spirituale.
Multe dintre corpurile spirituale de lumina devin active si constient accesibile oamenilor, pe masura ce acestia isi cresc nivelul vibrational.
Coeficientul de Lumina: “Fiecare dintre noi este recunoscut prin stralucirea luminii noastre”. Djwhal Khul prin Alice Bailey.
Coeficientul vostru de lumina are legatura cu magnitudinea luminii voastre, ritmul vibrational, puritatea tonului, claritatea si culoarea aurei voastre. Pe masura ce coeficientul vostru de lumina creste, treceti prin initieri. Al 7-lea nivel de initiere este numit « ascensiune ». Exista alte sisteme de desctiere a acesteia, cu 12 nivele.

Karma

 

Decizii, adevaruri, concepte, aliniamente, contracte, juraminte, promisiuni, emotii si atitudini nerezolvate, retineri constiente si inconstiente care creeaza, influenteaza sau magnetizeaza evenimente si experiente in realitatea curenta. In esenta, tot ceea ce vedem, facem, gandim, simtim si toate interactiunile pe care le avem cu ceilalti au un efect. Pentru fiecare cauza este un efect, pentru fiecare actiune o reactiune. Aceasta este Legea cauzei si a Efectului, sau Karma (vezi Legile Universale).

Comitetul Karmic:

 

Maestri din alte dimensiuni care ii ajuta pe aceia care cer ajutor in rezolvarea unei probleme si eliberarea karmei lor. Ii puteti ruga sa va indeplineasca datoriile karmice si sa va indrume in afara blocajelor din viata voastra. Karma este pur si simplu legea cauzei si a efectului. Quan Yin este conducatorul Comitetului Karmei.
Cheile lui Enoch: Joshua David Stone numeste aceasta carte a lui by J.J. Hurtak “o revelatie a lui Dumnezeu” si “o carte de stiinta a universului metafizic.”
Consta in 64 de « chei » si este descrisa de Hurtak ca “O invatatura data pe 7 nivele pentru a fi citita si vizualizata in pregatirea pentru Fratia Luminii, pentru a fi transmisa in vederea accelerarii oamenilor de Lumina.” Meditatia canalizata a lui Baba nu este luata din aceasta carte, insa este canalizata de la Enoch.

Krishna

:

Zeu Hindu al carui nume inseamna “ el al intunericului, sau piele albastra”; denumit si “Govinda”. Un Avatar ( unul care a descins « din ceruri pe pamant » al lui Vishnu (Dumnezeu/Fiinta Suprema).

Kumara:

 

Familie de fiinte de nivel inalt vibrational, 7 dintre cei care au venit aici, pe Pamant, de la Creator sa ajute umanitatea si Pamantul sa se inalte dimensional. Sanat Kumara este Logos-ul planetar, sau “sufletul” planetei Pamant.
Sananda/Jesus este un alt Kumara, ca si Lordul Maitreya/Buddha.

Kundalini:

 

Energie care se vede “incolacita ca un sarpe la baza coloanei vertebrale” de cand ne nastem. Sarpele se descolaceste treptat, in timp ce noi crestem din punct de vedere fizic si spiritual. Energia se misca in sus pe coloana prin intermediul a diferite chakre majore, sau centrii de energie, pana cand se varsa in chakra coroana. Atunci cand are loc acest proces asa cum este menit sa se intample, acesta semnalizeaza iluminarea. Energia Kundalini este, de asemenea, si energia punctului culminant sexual, atunci cand sexul este imbinat cu iubirea fara conditii (implicare inima/timus), si nu doar energia fizica (chakrele 1 si 2).

Mantra:

 

Sunete cantate pentru a atinge o stare vibrationala deasupra celei a constiintei obisnuite, adesea asociata cu numele diferitilor maestri sau aspecte ale lui Dumnezeu, de obicei in Sanskrita.

 MaestriAceia care au devenit maestri pentru ei, insisi. Adesea se refera la oameni (sau alte fiinte) care au ascensionat sau s-au mutat din dualitate (dimensiunea a 5-a sau mai sus).

Meditatie

:

O linistire a mintii pentru a atinge o stare care se afla deasupra constiintei commune 3D.
O meditatie ghidata este meditatia in care un conducator iti vorbeste prin intermediul unei experiente sau calatorii in constiinta inalta, adesea pentru a te ajuta sa eliberezi energii vechi si pentru a te conduce pe cele mai inalt vibrationale.

Melchizedek

:

Dumnezeul Zilei Cosmice, Dumnezeul Universului, cunoscut si ca Marele Soare Central.

Ordinul lui Melchizedek [Marea Fratie Alba, Shamballa, Fratia Luminii, Ierarhia Spirituala] este constituit din cei dedicati indeplinirii Planului Divin.

Corp Mental:

 

Extindere in exterior din corpul fizic in jur de 24 cm (pe putin), acest corp eteric initiaza si pastreaza gandurile noastre.

Planul Mental:

 

Planul sau dimensiunea gandurilor si formelor gand, care se afla in afara timpului si a spatiului.
Corpul mental inferior se spune ca ar fi 4-dimensional.

Meridiane:

 

Linii de energie care alcatuiesc “corpul eteric” sau tiparul pentru corpul vostru fizic.
Psihologii pot “vedea” aceste linii ca o retea de linii de energie albastra care invelesc corpul fizic si conecteaza energetic toate partile. Echilibrarea energiei diferitelor meridiane este punctual major pentru acupunctura, acupresiune, unele forme de masaj si alte modalitati de vindecare. Ele sunt interfate intre corpul fizic si inalt vibrationalele corpuri eterice. Esentele florale, elixirurile gema, remediile florale si alte modalitati de “medicina vibrationala “ care se folosesc de meridiane.

Merkaba/Merkabah:

 

Geometria sacra energetica activa in jurul corpului tau fizic pe masura ce se trezesc corpurile noastre de lumina. Formele geometrice nu sunt aceleasi pentru toata lumea si acest camp se trezeste de la sine atunci cand sunteti pregatiti.

Metatron
 

Arhanghelul chakrei coroana si al geometriei sacre, insarcinat cu inaintarea ascensiunii umanitatii.

Monada

:

La inceput, Creatorul s-a divizat pe el insusi si a creat monadele, instruindu-le “sa faca cunoscut, necunoscutul”. In cele din urma monadele s-au divizat pe ele insele si au creat sufletele, iar sufletele au creat personalitatile.
Se spune ca Monadele au creat cele 12 suflete, iar sufletele au inceput sa creeze cele 12 personalitati, asa ca familia ta de suflete este facuta din 144 entitati.
Monada ta este acea parte care nu a uitat niciodata ca a fost parte din Sursa si ca prin intermediul Acesteia poti accesa direct Creatorul/Dumnezeu – Dumnezeita – Tot – Ceea – Ce – Este.

Personalitate:

 

Sursa a creat Monadele iar Monadele au creat aspecte ale lor, care sunt Sufletele.
Fiecare Suflet are 12 personalitati. Sinele tau personalizat este “sinele” din aceasta viata, acest ego construit in dimensiunea a 3-a, asa cum s-a diferentiat de Sinele tau inalt vibration si mult mai cuprinzator.
Piloni de Lumina, Piloni de Iubire

 

Coloane de lumina eterica de inalta frecventa pe care le puteti chema prin A.Mihail, ca sa le aduca in jurul vostru ca "protectie", atunci cand va simtiti cuprinsi de frica.
Stalpul de lumina protejeaza de interferentele exterioare energetice. Mihail foloseste aici "lumina" si "iubirea" , alternativ. Pilonul de lumina protejeaza deoarece este facut din Iubire fara conditii.

Logos Planetar

:

El care “insufleteste planeta si totul deasupra ei si totul in interiorul ei” (de la Maestrul Djwhal Khul in Sferele de actiune ale Dimensiunilor). Pana de curand, acesta a fost Sanat Kumara. Acum este Maitreya, Buddha. Sanat
Kumara este acum un Logos mai Inalt pentru 3 planete, potrivit lui Joshua David Stone.

Quan Yin [Kwan Yin]:

 

Un Maestru Ascensionat si conducatorul Comitetului Karmic. Student al lui Gautauma Buddha, care dupa ascensiunea ei a ramas pe Pamant pentru 3.000 de ani in China, sa ajute oamenii. A devenit cunoscuta ca fiind Zeita Compasiunii; uneori, noi cei din Occident o numim “Maria chineza”. De cele mai multe ori este descrisa calarind un dragon (simbolizand cel mai inalt sine in control asupra ego-ului/ sinelui personalitatii), si pastrand un flacon cu « lacrimile lumii ». In 1998 ea ne-a spus prin John Armitage ca printr-o dispensa speciala a Comitetului Karmei, oamenii se pot elibera acum de karma lor; dupa aceea noi am facut meditatia Taierea legaturilor Karmice.
http://calatorprinunivers.blogspot.ro/2015/03/meditatie-pentru-taierea-legaturilor.htmlVa puteti elibera de toata karma pe care va doriti sa o eliberati, de tot ceea ce va doriti sa iertati pentru voi insiva si pentru altii. Atunci cand faceti acest lucru va eliberati de karma pentru atat de mult timp cat nu preluati asupra voastra alta vina sau ne-iertare de sine si pentru altii (sunteti fara judecati).

Geometria Sacra:

 

Geometria Sacra implica tipare universale folosite in proiectarea a tot ceea ce este in realitatea noastra. “Dimensiunea a 5-a este sistemul structural al planului original la orice nivel…contine intotdeauna forme geometrice…Structura ideala, blocurile de construire dupa care a avut loc creatia(Sferele de actiune ale Dimensiunilor)"
Asa cum conceperea devine fizica, geometria sacra este mijlocul acelei manifestari, prin intermediul tiparului in forma.

Sananda

 

Numele de Maestru ascensionat al lui Isus. (vezi ”Kumara”)

Shamballa:

 

Vointa colectiva si energia maestrilor ascensionati si a altei Fratii a Luminii, numita cateodata Fratia Alba (albul fiind combinatia tuturor culorilor), care se afla aici pentru a ajuta umanitatea si Pamantul in timpul procesului de ascensionare. “Shamballa este locul in care este concentrata Vointa lui Dumnezeu si locul din care sunt directionate Planul Divin si scopurile.”
Se mai scrie “shambhala”. Are o prezenta 5-dimensionala deasupra desertului Gobi, insa este prezenta in toate dimensiunile.

Ierarhia Spirituala:“Un grup de lucratori dedicati, care cauta sa ajute implementarea Planului Creatorului peste Pamant… Cei care lucreaza in interiorul Ierarhiei si-au indeplinit, in mare parte, experienta lor pamanteana. Au depasit vibratia Pamantului. S-au eliberat pe ei, insisi, din roata (a karmei), insa au ales sa ramana in apropiere, pentru a ajuta Pamantul.” (Introducere la Ascensiune—vezi sectiunea Resurse din acest manual)

Corp Subtil:

 

Oricare dintre corpurile subtile de energie care exista in octavele de inalta fecventa dincolo de fizic, i.e. corpurile astral, eteric, mental, spiritual.
Formele gand: Acumulari de energie emotionala care nu au un suflet.
Gandurile sunt reale. Cu cat mai multa energie pui intr-un gand, cu atat mai solid devine acesta pana cand, eventual, devine autonom cu propria lui agenda.

Suflete Gemene

:

De obicei, acest lucru se refera la omologul vostru sexual opus. La origine, noi suntem fiinte asexuate.
La un moment dat decidem sa ne impartim in doua, pentru a experimenta polaritatea sexualitatii. De obicei, contrapartea ta, sau sufletul tau geaman, nu se afla incarnat in acelasi timp cu tine, sau cel putin in acelasi loc (pe Pamant).
Uneori, sufletul tau geaman (si celalalt membru al familiei tale de suflet) se va agata de o plimbare alaturi de tine, impartind acelasi corp cu tine.
Aceasta a parut sa fie o idee mareata, inainte de incarnare, insa te trage inapoi de la propria-ti dezvoltare pe deplin, lucru care este, in primul rand, ideea incarnarii. Atitudinile si agendele sufletului tau geaman, sau a altui membru al familiei tale de suflet care imparte acelasi corp cu tine, poate afecta ceea ce ti se intampla in viata, ceea ce este atras inspre tine. Este timpul sa existe doar un singur suflet in trup. Tu ai doar un Suflet Geaman. Poti avea mai multe suflete asa numite ‘suflete pereche’ ; acest lucru se refera, de obicei, la un membru al familiei tale de Suflet. O monada a scos 12 suflete. Fiecare dintre aceste 12 suflete a scos 12 personalitati. Tu in acest corp si in acest timp esti o personalitate. Celelalte 143 alcatuiesc familia ta de suflet. Unele sunt incarnate, de asemena, pe Pamant, in timp ce altele sunt incarnate in alte parti sau nu sunt intrupate in acest timp. Unele care nu sunt incarnate in acelasi “timp” ca si tine iti servesc drept ghizi sau ajutatori.

Legi Universale:

 

Principiile care guverneaza universul nostru.
Cele 12 legi majore include: : Legile Unimii, Abundenta, Atractia, Vibratia, Actiunea, Compensatia, Cauza & Efectul, Corespondenta, Relativitatea, Transmutatia Perpetua a Energiei, Ritmul, polaritatea si Genul(sex). Toate sunt cuprinse in Prima Lege a Unimii, aceea ca toti suntem Unul si ca tot ceea ce le facem altora, ne facem noua insine.

Fratia Alba:

 

Cunoscuta, de asemenea, ca Fratia Luminii(vezi Shamballa), “alb” referindu-se, aici, la uniuna tuturor culorilor. Acesta este numele dat fiintelor Shamballa de catre metafizicienii de la inceputul anilor 1990.

Yahweh:

 

Maestri Geneticieni din sistemul Orion, care au fost responsabili cu crearea corpurilor noastre umane. El este adesea crezut ca fiind “Dumnezeu” datorita acestui lucru, insa el este primul care va va spune ca nu este asa.

Spectrul Yod:

 

Codul pierdut de conectare a noastra la planul original al Tatalui, sau Floarea Vietii, Samanta Planului Original al creatiei.

http://nicustancu48.ning.com/group/nouaenergiereconectarea/page/glosar

Niciun comentariu: