13 mar. 2015

Cum scapi de monturi - remediu natural




 
 
Monturile sunt de fapt niste depozite de sare cauzate de infectii reumatice si purtarea unor incaltari neadecvate insa pot sa apara si in urma unei gripe, amigdalite, gute, metabolism slab, nutritie necorespunzatoare.

Acestea afecteaza intr-adevar viata de zi cu zi - multi nu sunt in stare sa gaseasca o incaltaminte montaj, este destul de frustrant, si sa nu mai vorbim de aspectul neatractiv.

Iata mai jos reteta minune prin care puteti scapa de monturi :

Mod de preparare:

Se pune in 300 de ml de apa, o lingura de frunze de dafin zdrobite. Este mai bine daca faci asta, seara. Fierbeti amestecul 15 minute si pastrati-l in termos peste noapte.

Strecurati lichidul dimineata si beti intreg amestecul, insa nu trebuie baut tot odata, ci pe tot parcursul zilei.

Procedati la fel timp de 10 zile la rand, si asigurati-va ca veti pregati acesta bautura proaspata in fiecare seara. Repetati tratamentul dupa o saptamana de pauza.

Singurul lucru care poate sa va surprinda este frecventa si aspectul urinarii. Aceasta va fi extrem de concentrata in sare si destul de tulbure, intruct va dizolva marile depozite de sare acumulate in organism.

Ar trebui sa observati imbunatatiri dupa 10 zile de la terminarea tratamentului. Durere comuna va disparea si va veti simti mult mai bine.

Tratamentul cu frunze de dafin ar trebui sa dureze timp de 2 luni, iar monturile vor disparea in cele din urma, definitiv.

Ceea ce v-am relatat este un tratament din “interior” al monturilor, insa va voi dezvalui si unul din exterior :

Zdrobiti foarte bine 5 frunze mari de dafin peste care turnati 100 ml de alcool de 90% concentratie. Lasati amestecul sa stea timp de 7 zile.

Inmuiatai apoi un tifon in amestecul respectiv si aplicati pe monturi, lasand sa actioneze peste noapte.

Pentru rezultate mai bune inmuiati picioarele in apa calda (apa 3 litri si 1 lingura de bicarbonat de sodiu), inainte de a aplica remediul.

Aceasta procedura insotita de cea de mai sus, sunt remediul perfect impotriva monturilor care nu va dau pace.

Acest articol este oferit sub licenta Creative Commons. Il puteti republica oriunde incluzand autorul, sursa si sa lasati toate link-urile intacte.

Despre Autor:

Cristian Iacov este autor pentru Secretele.com . „Imi doresc sa va dezvalui secretul sanatatii naturale pentru cunoasterea beneficiilor asupra organismului uman. Trebuie sa lasam o mostenire fara secrete generatiilor viitoare!”. Pe Cristian Iacov il puteti gasi si pe Facebook
- See more at:
 http://www.secretele.com/2015/01/cum-scapi-de-monturi-cu-acest-remediu

Niciun comentariu: