3 mar. 2015

Arta de a sări liniile timpului

Arta de a sări liniile timpului

Un mesaj planetar de la Hathori, transmis prin Tom Kenyon
Desi unora li se poate parea un paradox, linia timpului vostru – viata voastra – este una dintre multe alte posibilitati simultane. Iar acest lucru e foarte posibil si, realmente, e dreptul vostru innascut sa va modificati linia temporala si potentialurile vietii voastre.
Din multiple ratiuni, cultura voastra v-a hipnotizat sa credeti ca sunteti limitati la o singura linie temporala. In acest mesaj ne vom stradui sa discutam despre modul in care intelegem noi liniile timpului si cum le puteti schimba.
Ori de cate ori exista o intensificare a evenimentelor haotice, exista o convergenta de multiple linii ale timpului. Datorita faptului ca planeta voastra a intrat intr-un Nod de Haos, trecand prin niveluri ale haosului tot mai ridicate, exista, totodata, si o crestere a ceea ce noi numim noduri ale timpului/noduri temporale.
Nodurile temporale se produc in momentul in care converg doua sau mai multe linii ale timpului. Ca urmare a apropierii lor stranse, adeseori, efectele oscilatorii au loc in momentul in care realitatile unei linii a timpului se scurg direct sau sunt percepute la nivel fizic, de catre cei dintr-o linie a timpului invecinata. Linii puternice ale timpului pot totodata afecta literalmente posibilitatile si/sau probabilitatile altor linii ale timpului dintr-un nod temporal. Cu alte cuvinte, efecte creative si novatoare se petrec adesea in cadrul liniilor timpului, atunci cand ele intra intr-un nod temporal (apropiat de alte linii ale timpului).
Acestea sunt actiuni evolutive ce detin posibilitati uluitoare pentru evolutie accelerata, daca intelegeti cum sa le folositi. Ca urmare a naturii volatile a evenimentelor de pe planeta voastra, exista multe noduri temporale ce se dezvolta. Aceasta e o chestiune foarte complicata si complexa si ne vom stradui sa o fragmentam, intrucat credem ca aceste informatii sunt de o importanta vitala pentru aceia dintre voi care sunteti angajati in procesul de inaltare si pentru valoare lor reala privind supravietuirea. Haideti sa ne indreptam mai intai atentia asupra tabloului de ansamblu si apoi spre strategiile individuale pe care le recomandam.
Contextul general


Planeta voastra se afla in pragul unei transformari totale. Forma acestei transformari are expresii multiple, iar voi — colectivitatea – sunteti cei ce veti influenta aceste rezultate, intr-o masura mai mare sau mai mica.
Unele dintre aceste rezultate, aceste posibilitati, implinesc profetiile de distrugere si purificare planetara. Alte linii ale timpului, alte expresii, dezvaluie un rezultat diferit. O transformare brusca si neasteptata a constiintei umane i-ar putea ingenunchea pe Controlorii care v-au influentat soarta, intr-un mod atat de negativ. Iar intre aceste doua polaritati exista sute de alte linii posibile ale timpului. In societatea voastra, exista grupuri de interes care doresc ca voi sa ramaneti hipnotizati, care doresc ca voi sa continuati sa traiti in iluzia ca sunteti limitati doar la o linie a timpului, la o singura experienta de viata, dupa cum considera aceste grupuri de interes.
Insa voi aveti, in natura voastra, capacitatea de a schimba liniile timpului si probabilitatile, in ultimul moment al oricarui eveniment – fie el personal sau colectiv. Nu spunem ca acest lucru ar fi „pozitiv.” În realitate, spunem acest lucru in ceea ce priveste potentialul vostru evolutiv. Daca veti atinge sau nu acest potential la nivel colectiv, ramane de vazut, insa calea unui Initiat este sa se ridice spre cel mai inalt potential, indiferent de ce anume s-ar putea intampla, sau nu, in jurul lui. Asadar, in acest mesaj vom vorbi despre ce puteti face si cum o puteti face.
Din perspectiva noastra, destinul vostru colectiv reprezinta insumarea alegerilor individuale pe care le faceti voi, ca persoane. Aceasta se combina cu fortele de evolutie si cele terestre, ce sunt cu mult dincolo de capacitatile voastre si ale confratilor vostri de a le controla. Acest ansamblu de forte implica, de asemenea, tipare cosmice de energie si intentionalitate, din regiuni ale cosmosului aflate dincolo de sistemul vostru solar local, intrucat voi sunteti o parte dintr-o matrice cosmica complexa, care este universul vostru.
Daca ar fi sa folosim o metafora, am spune ca voi, ca omenire, va aflati pe un imens vas oceanic. Insa multi dintre voi sunteti adormiti, iar la cârmă exista cineva care conduce acest vas si care nu ar trebui sa se afle acolo. Din multe ratiuni istorice si trans-istorice, la care nu ne vom referi acum, numeroase fiinte v-au deturnat nava.
Insa, ah, cum se mai invarte roata! Tot mai multi dintre voi se trezesc, chiar daca unii, inca pe jumatatea adormiti, se misca sovaielnic de-a lungul puntii, in timp ce urmaresc furtuna violenta din lumea lor, ce transforma totul in fata ochilor. Controlorii stiu ca multi dintre voi va treziti — prea multi pentru siguranta lor.
Cu adevarat, aceasta e o perioada foarte interesanta in care sa traiesti!
Situatia ecologica actuala din Golf e un exemplu de linii multiple ale timpului. In ciuda efortului consistent al mass-mediei voastre de a trata sumar ce s-a intamplat, multi simt cat de cumplita este situatia si, intr-adevar, exista complicatii in regiunea Golfului, dincolo de suprafata lui, atat in sens real, cat si in sens figurativ.
In mesajul nostru anterior am discutat despre cateva linii posibile ale timpului, pentru acest eveniment. Care dintre aceste linii posibile ale timpului se vor desfasura in realitatea voastra tridimensionala nu e un lucru batut in cuie, ci un eveniment sau rezultat schimbator. In acest mesaj, dorim sa vorbim despre modul in care voi, ca indivizi, puteti sari intr-o alta linie a timpului, intr-un destin diferit, imediat. Acesta poate fi extrapolat si la sarirea liniilor timpului ale civilizatiei voastre, insa acesta e un subiect pentru altadata.
Deocamdata, dorim sa va indreptam atentia asupra voastra, fiinta umana individuala, si asupra modului in care puteti face saltul dintr-o linie a timpului dezastruoasa – de la un rezultat pe care nu vi-l doriti – la ceva mai bun, mai favorabil vietii si incarcat de potential evolutiv.
In mod oficial, exista mijloace tehnologice pentru a sari liniile timpului, insa informatiile noastre prezente au de-a face cu constiinta umana si modul in care voi, prin puterea constientei si intentiei voastre, puteti sari linii ale timpului. Pentru acest efort, aveti deja doua dintre cele mai mari comori inerente naturii voastre—vointa voastra suverana (de a face alegeri) si capacitatea voastra de a simti. Acestea doua, atunci cand sunt combinate adecvat, va vor ingadui sa sariti linii ale timpului dupa cum doriti, fiind mai degraba co-creatori ai realitatii voastre, decat simpli pioni de pe tabla de sah.

Principiul fundamental
Pentru a sari liniile timpului, principiul fundamental implica coordonarea catorva campuri semnificative ale intentiei.
1) Identificati linia timpului in care doriti sa va mutati.
2) Va schimbati starea vibrationala, care sa se potriveasca cu acea linie a timpului.
3) Va mentineti in acea stare vibrationala, astfel ca ea sa nu fluctueze.
4) Intreprindeti o actiune care sa fie o expresie a noii linii temporale.
5) Perseverati.
In cea de-a cincea faza, trebuie sa detineti starea vibrationala a noii linii a timpului pe care ati ales-o, facand alegeri strict legate de ea si perseverand, in ciuda informatiilor senzoriale care spun contrariul.
Aceasta faza din urma este importanta, pentru ca linia voastra de timp actuala reprezinta o insumare a credintelor si intentiilor voastre. In functie de forta acelor credinte si intentii, s-ar putea sa trebuiasca sa acumulati o mare cantitate de energie, pentru a depasi tiparul stabil din viata voastra.
Informatiile pe care le impartasim pot fi folosite pentru a aborda orice linie a timpului sau orice expresie din viata voastra, pana la situatia cea mai lumeasca. Insa, in acest mesaj, vom discuta despre aceasta metodologie de sarire a liniilor temporale cu privire la procesul de inaltare si la modul in care va puteti deplasa in alte linii temporale, diferite de cea specifica culturii in care va aflati la ora actuala.
Pentru unii dintre voi, aceasta este o idee revolutionara; dar pentru noi, ea e pur si simplu un adevar despre natura voastra. Sunteti zei si zeite creatoare, iar aceste informatii pe care le impartasim constituie, pur si simplu, dreptul vostru din nastere. Vi le oferim in acest moment, anticipand si sperand ca multi dintre voi veti face saltul in alte linii ale timpului si veti inclina chila navei pe care va aflati, directionand nava spre ape mai sigure si mai prielnice.
Gata cu metaforele. Acum, haideti sa trecem la detaliile practice privind modul in care sa sariti in alte linii ale timpului.

Înălţarea
Din perspectiva noastra, procesul de inaltare implica energizarea celui de-al doilea corp al vostru – corpul KA – si inaltarea vibratiei lui, astfel incat sa emita mai multa lumina, devenind in final SAHU-ul, Corpul Nemuritor de Energie. Exista multe cai de a va mari vibratia corpului KA. Majoritatea traditiilor voastre spirituale au propriile lor metode pentru a va creste vibratia, insa, din nefericire, multe dintre ele sunt si pline de dogme, de tabuuri si, la modul cel mai sincer, de tipare perturbatoare, rezultate din formele-mentale introduse de cei care nu au dorit si nu doresc ca voi sa fiti liberi si care profita de pe urma intemnitarii voastre.
Si da, e trist sa spunem ca unele dintre traditiile voastre spirituale – in special religiile voastre—constituie capcane subtile, iar daca e sa va indreptati spre inaltarea propriei voastre fiinte, trebuie sa discerneti adevarul de minciuna. Numai voi puteti intreprinde aceasta sarcina, intrucat ea este una dintre cerintele unui maestru. Pentru aceia care au ales inaltarea propriei lor fiinte, aceasta este o limitare artificiala a insasi constiintei. Acestia devin maestri ai adevarului, iar ei nu se abat de la a descoperi minciuna din cadrul realitatii. Ei nu sunt sclavii dogmei. Ei nu ingenuncheaza in fata nimanui, ci doar in fata propriei lor divinitati.
Din punct de vedere energetic, procesul de inaltare incepe atunci cand forta voastra vitala, numita Sekhem de catre egiptenii antici, incepe sa se inalte pe Djed, sau calea sacra a chakrelor. Aceasta inseamna inaltare, in forma ei cea mai simpla. Ea este o extindere a constiintei si constientei. Pe masura ce forta voastra vitala patrunde in centrii vostri superiori din creier si pe masura ce corpul vostru KA devine mai energizat, intrati intr-o alta etapa a procesului de inaltare. In aceasta etapa, incepeti sa metabolizati insasi Lumina. Cand spunem Lumina, ne referim la lumina spirituala, o lumina ce exista in taramurile spirituale. Aceasta lumina hraneste corpul KA, crescandu-i vibratia. Atunci cand corpul KA atinge o anumita amplitudine, forta sau vibratie, fara sa fluctueze, el se aprinde cu un gen de foc eteric, transformandu-l in SAHU, sau Corp Nemuritor de Energie. Acest lucru ar putea fi considerat drept una dintre etapele finale ale acestei forme particulare de inaltare. Insa, ceea ce dorim sa clarificam foarte bine, este faptul ca orice miscare ascendenta in constiinta si orice miscare a fortei vitale in sus, pe djed, indiferent de metoda folosita, face parte din procesul de inaltare.
Dorim ca acum sa discutam despre cateva concepte fundamentale si strategii de antrenare ce va vor face cunoscuta o metoda de baza pentru sarirea liniilor timpului. Ne vom indrepta apoi atentia asupra modului in care puteti crea o noua probabilitate pentru voi insiva, chiar si in mijlocul a ceea ce pare a fi o situatie foarte dificila. Si, cel mai important, vom analiza o oportunitate semnificativa de evolutie, existenta in cadrul nodului vostru temporal actual.
Una dintre sarcinile de capatai pe care le aveti, daca e sa sariti intr-o linie diferita a timpului, este transcenderea fricii. Cea mai mare parte a oamenilor se tem de necunoscut, insa exista un element si mai perfid implicat aici. Controlorii, cei ce doresc sa va controleze destinul si sa profite de pe urma lui, sunt maestri in arta de a proiecta frica, iar ei folosesc mijloace multiple de controlare si hipnotizare a mintii, prin intermediul mass-mediei, pentru a convinge masele de oameni ca exista multe lucruri de care sa le fie frica. Si, desi exista, sincer vorbind, un oarecare adevar in motivele pe care ei le prezinta pentru frica, adevarul mai inalt nu este dezvaluit.
Adevarul mai inalt, dupa cum il vedem noi, este capacitatea voastra de a va schimba realitatea, aptitudinea voastra innascuta de a folosi cele doua comori ale vointei suverane si capacitatii voastre de a simti, drept mijloace pentru a naviga in noi linii ale timpului.
Haideti sa explicam mai concret.
Dupa cum am mentionat mai devreme, tipul de inaltare despre care vorbim incepe cu simpla miscare a fortei voastre vitale in sus, pe djed, sau pe coloana vertebrala, in centrii superiori din creier. Pe masura ce se desfasoara acest proces, rotile energetice din corpul vostru KA, numite chakre, devin activate in noi moduri. Acest lucru deschide accesul spre noi posibilitati si viziuni, iar noi forme de inspiratie si creativitate iau nastere. Insa, daca constiinta e blocata in vibratia fricii, ea ramane captiva in centrii de jos – adica impulsurile pentru supravietuire, sex si putere.
Din nenumarate motive istorice si trans-istorice, dupa cum am spus mai devreme, a existat si continua sa existe o intelegere secreta de a mentine omenirea blocata la nivelul centrilor de jos, de a perpetua frica, acestea fiind mijloace de a-i controla destinul. Asadar, pentru orice maestru ce alege calea ascendenta, unul dintre primele obstacole de depasit il reprezinta Valea Fricii – formele-mentale proiectate din cadrul culturii respective. Apoi, trebuie sa treceti prin portalurile limitarii ce va restrictioneaza, sa recunoasteti minciunile ce au fost transmise din veac in veac, chiar si de religiile voastre cele mai sacre.
Insa, permiteti-ne sa va spunem ca voi aveti curajul si taria sufleteasca de a intreprinde aceasta calatorie si, de dragul de a da un exemplu, mai permiteti-ne sa spunem ca linia timpului in care doriti sa traiti este una a bunavointei: a bunatatii plina de iubire. Iata si cum ati face acest lucru, amintindu-va ca acelasi principiu se aplica pentru orice linie a timpului pe care doriti sa o creati pentru voi insiva.

Pregătire şi antrenare


Primul pas e sa identificati linia timpului pe care doriti sa o creati, in care doriti sa traiti. In acest caz, ea este o linie temporala a bunatatii plina de iubire. Al doilea pas e sa intrati in starea vibrationala specifica liniei temporale. In acest caz, e vorba de starea de a simti bunatate plina de iubire, astfel incat voi insiva sa ramaneti in aceasta stare, cat de mult puteti. Vrem sa spunem prin asta ca veti exprima bunatate plina de iubire, fata de ceilalti si de voi insiva.
Al treilea pas este sa consolidati acest camp vibrational, astfel incat sa nu fluctueze. Acesta e un aspect important in sarirea in alte linii ale timpului, pentru ca vechea stare vibrationala are o viata de sine statatoare. Simplu fapt ca ati ales sa creati o noua linie a timpului si ca ati pasit intr-o stare vibrationala ce se potriveste cu linia timpului, nu constituie o garantie ca linia timpului se va manifesta sau va continua. Trebuie sa consolidati campul vibrational, pentru ca acest lucru e cel ce va sustine in accesarea noii linii temporale.
Primii doi pasi implica vointa voastra suverana. Alegeti o linie temporala pe care doriti sa o traiti. Alegeti o stare vibrationala care se potriveste cu acea linie a timpului. Iar la al treilea pas – consolidarea starii vibrationale – folositi cea de-a doua comoara a naturii voastre: capacitatea de a simti.
Avand sentimentul starii vibrationale in care doriti sa fiti, o amplificati; o faceti mai puternica. Iar daca mai includeti si o stare emotionala coerenta, cum ar fi aprecierea sau recunostinta pentru realitatea vibrationala, ii veti accelera aparitia.
Acest simplu act de apreciere, sau sentimentul de recunostinta pentru noua linie temporala, catalizeaza realitatea ei in moduri ce uluiesc mintea. In acest fel, cele doua comori ale naturii voastre sunt reunite in acesti trei pasi. Urmatorul pas va cere din nou sa va folositi vointa suverana. Trebuie sa perseverati, sa mentineti viziunea noii linii temporale si starea vibrationala, netinand cont de ceea ce va spun simturile. Acesta e punctul in care multi esueaza.
Materializarea unei noi linii temporale in realitatea voastra tridimensionala impune acumularea de energie. Daca perseverati in mentinerea viziunii noii linii temporale, cu campul vibrational (sau sentimentul acestuia), impreuna cu sentimentul de recunostinta ca el deja exista, veti acumula energie.
Sarcina e sa fiti fideli viziunii voastre, in timp ce sunteti atenti la ceea ce va arata realitatea curenta. Nu e vorba de simulare. Este vorba despre a face fata realitatii, asa cum se prezinta ea, mentinand, concomitent, o viziune mai inalta. Cu alte cuvinte, va gestionati realitatea vietii, mentinand, simultan, viziunea unei vieti diferite. Aceasta este arta.
Folosindu-ne de exemplul nostru, daca doriti sa creati o viata de mai multa bunatate plina de iubire, veti intra in acea stare vibrationala, exprimand bunatate plina de iubire fata de ceilalti. Daca ati putea totodata simti recunostinta pentru aceasta stare vibrationala, aceasta ar accelera crearea noii linii temporale.
In realitate, va exista o perioada in care veti recunoaste ca nu toata lumea e capabila de bunatate plina de iubire si, in plus, nici capabila sa o primeasca. Viziunea voastra va fi apoi cizelata de realitatile vietii, iar aceasta maturizare a constiintei voastre se va produce firesc, pe masura ce gestionati realitatile liniei voastre temporale curente, impreuna cu dezvoltarea noii linii temporale.
Un rezultat ce va decurge din aceasta cale este acela ca veti deveni un maestru al bunatatii pline de iubire si un maestru in abordarea celor care nu pot exprima astfel de stari vibrationale. In cele din urma, va veti bucura de o viata mai bogata in bunatate plina de iubire, in care mai multi oameni exprima aceasta calitate, fata de voi si voi fata de ei. Iar atunci cand va intalniti cu cineva care nu poate exprima aceasta calitate, veti putea sa aveti legaturi cu acea persoana, fara ca voi sa va pierdeti aceasta calitate.
Astfel, veti fi semanat noua linie temporala si noua realitate pentru voi insiva.
Permiteti-ne acum sa revenim la linia temporala colectiva.
Dupa cum am spus mai devreme, nodurile temporale sunt puncte de jonctiune in care converg multiple linii temporale, iar voi puteti sari din una in alta, daca intelegeti cum se face acest lucru. Tocmai am explicat principiul fundamental, asa cum se aplica la liniile temporale individuale. Acum, haideti sa vorbim despre modul in care puteti sari intr-o linie temporala diferita, alta decat cea a unei colectivitati anume.
Oricat de paradoxal ar putea parea, e foarte posibil sa traiesti intr-o linie temporala separata, avand o experienta diferita de viata fata de cei din jurul tau.
Haideti sa spunem asta intr-un alt mod. E posibil sa traiesti in rai, in timp ce altii traiesc in chinuri. La nivelul cel mai profund al constiintei, este vorba doar de o simpla alegere.
Recunoastem faptul ca ati fost, si continuati sa fiti, manipulati de forte ce doresc sa va tina captivi. Insa, alegerea noastra din cadrul acestui mesaj e sa va dam chei pentru a sari din acea incarcerare, pentru a nu mai starui asupra istoriei ei, sau a identitatii celor implicati. Pentru ca, in realitate, adevaratii Controlori nu sunt vazuti de voi. Ei sunt Marii Papusari (Puppet Masters).
Pe masura ce se intensifica evenimentele haotice, veti avea multe oportunitati de a sari liniile timpului. Sugestia noastra e sa va amintiti de pasii despre care am vorbit mai devreme. Ati putea face experimente cu aceasta metoda, alegand sa conduceti un astfel de experiment. Alegeti ceva ce ati vrea sa se desfasoare ca realitate in viata voastra si, urmand pasii despre care v-am spus, vedeti ce puteti crea.
Supravieţuirea fizică şi spirituală
Motivul esential al impartasirii acestui mesaj implica ceva ce are mult mai multa importanta decat crearea dorintelor personale. Acest „ceva” are literalmente de a face cu supravietuirea voastra, atat din punct de vedere fizic cat si spiritual.
Pe masura ce se intetesc evenimentele haotice, puterea intuitiei voastre va fi mai importanta decat oricand.
Unii oameni o numesc „presimtiri”. Fara sa stiti cum de stiti ceva, stiti dintr-odata ce sa faceti intr-o situatie data.
Asa lucreaza intuitia. In aceste momente de intuitie, va aflati intr-un punct de jonctiune – un nod temporal – in care puteti sari intr-o linie temporala diferita si ajunge la un rezultat diferit.
Aceasta amplificare a receptivitatii intuitive constituie unul dintre semnele inaltarii personale, sau a elevarii constiintei. O intuitie mai dezvoltata are beneficii clare pentru supravietuirea fizica.
Am spus mai inainte ceva ce unora li s-ar putea parea paradoxal. Am spus ca aptitudinea de a sari liniile temporale are beneficii privind atat supravietuirea fizica, cat si cea spirituala.
Prin asta, am vrut sa spunem ca aptitudinea de a sari intr-o linie temporala, intr-un rezultat diferit, poate duce, in unele situatii, la supravietuire fizica. Prin supravietuire spirituala, vrem sa spunem ca exista amenintari la adresa trezirii voastre spirituale. Daca pierdeti legatura cu propriul adevar, daca pierdeti cele doua comori inerente naturii voastre – vointa suverana si capacitatea de a simti – atunci, la nivel spiritual, va aflati in pericol. Nu pierdeti din vedere aceste comori ale voastre. Odata cu intensificarea evenimentelor haotice – caci acestea se vor intensifica, intrucat se produce nasterea unei noi lumi – Controlorii isi vor spori eforturile. Fiti constienti de manipularea mintii si de orice forma mentala ce va ingradeste vointa suverana sau aptitudinea de a simti, oricare ar fi sursele acestora – chiar daca ele provin din religiile voastre „sacre”.
Ar trebui evitata orice forma mentala, oricat de dichisita ar fi ea, in vesminte sacre sau corectitudine politica, dar care v-ar limita vointa suverana de a face alegeri sau capacitatea de a simti. Aceasta e o cerinta vitala pentru aceia dintre voi care vor sa dainuiasca pe plan spiritual si sa ramana intacti in urma acestei calatorii.
Convergenţa liniilor timpului şi modificarea probabilităţilor


Haideti sa ne indreptam atentia asupra motivului principal al acestui mesaj. Tot ce am spus pana acum reprezinta contextul general si sugestii de antrenare a propriei voastre constiinte, pentru a sari liniile temporale.
Insa acum, ne indreptam atentia asupra liniilor temporale deosebit de semnificative, ce exista independent de creatia voastra. Ele fac parte dintr-o ordine diferita a existentei. Ele nu sunt create in urma alegerii voastre personale. Si ele sunt diametral opuse.
Dupa cum am spus in nenumarate ocazii, voi existati, in mod simultan, in multiple linii temporale si probabilitati. Una dintre liniile temporale in care voi si omenirea traiti in acest moment constituie o implinire a profetiilor privind judecata de apoi si distrugerea la nivel planetar. Aceasta e o linie temporala foarte reala. Insa, aceasta e doar o linie temporala posibila. Va aflati intr-un punct de convergenta, intr-un nod temporal, in care e posibil sa faceti saltul – din probabilitatile judecatii de apoi, intr-un nou tip de Pamant si o noua ordine de viata.
Aceasta linie temporala, pe care noi o numim Noul Pamant, constituie o dimensiune foarte diferita de traire a vietii, fata de realitatea voastra prezenta. In aceasta linie temporala, Pamantul e profund respectat si se bucura de recunostinta intregii omeniri, care intelege si pretuieste adevarul ca intreaga viata este interconectata.
In aceasta linie temporala, Pamantul nu e distrus si exploatat de dragul profitului – in detrimentul propriului sau ecosistem. Tehnologiile au fost transformate, prin inaltarea constiintei umane. Nu mai exista tehnologiile care ameninta viata si mentalitatile daunatoare vietii, ce va caracterizeaza epoca actuala. Razboaiele sunt o amintire. Controlorii care au actionat distructiv asupra destinului vostru, prin manipularea desfasurata in cadrul religiei, economiei si afacerilor internationale, au abdicat de la putere. Viata in sine e pretuita ca fiind sacra, iar omenirea adopta un nou mod de intelegere a sacralitatii materiei. In aceasta noua lume nu exista nici un fel de razboi intre Cer si Pamant.
Sunt mai multe lucruri pe care le-am putea spune despre aceasta linie temporala, insa simtiti si voi, speram noi, diferenta dintre aceasta linie temporala si cealalta, care conduce, intr-un tarziu, la osanda si distrugere.
Mai e un lucru pe care dorim sa vi-l spunem despre aceasta linie temporala pentru Noul Pamant. Este o calitate pe care noi o apreciem in mod deosebit. In aceasta noua linie temporala, vălurile dintre lumi sunt transparente, existand o interactiune mai mare intre oameni si fiintele intergalactice – cum am fi noi insine – si cu ceea ce voi ati numi taramurile devic si spirituale.
Trebuie sa spunem aici ca intentia noastra nu este sa va influentam, caci noi credem in non-interventionism. Nu vom interfera cu liberul vostru arbitru. Totusi, avem libertatea de a va indica lucrurile pe care noi le vedem.
In Egiptul antic exista o zeita numita Maàt, care avea un cantar, iar la moartea unui Initiat, inima acestuia era pusa pe un taler al cantarului, iar pe celalalt taler era asezata o pana. Daca inima era la fel de usoara ca pana, Initiatul era primit in lumile ceresti – insemnand stari mai inalte de constiinta. Daca inima era insa plina de negativitate, regrete si suparare, atunci Initiatul trebuia sa se intoarca in lumile mai joase.
Intr-un mod foarte real, omenirea se afla pe punctul de a se intalni cu Maàt. Orice persoana care crede in linia temporala a judecatii de apoi, a distrugerii si groazei, va contribui la aceasta realitate. Orice persoana care considera ca fiind reala linia temporala a Noului Pamant, va contribui la aceasta realitate.
In aceasta situatie, voi nu sunteti neputinciosi. Detineti in insasi natura voastra puterea schimbarii radicale, pentru voi insiva si pentru planeta – in special pentru omenire. Daca simtiti ca rezonati cu aceasta linie temporala a Noului Pamant si daca alegeti sa traiti in aceasta noua stare de Fiintare, veti contribui, cu greutatea voastra, ca sa spunem asa, si veti ajuta la inclinarea balantei.
Dorim sa spunem ceva ce am spus mai devreme, pentru ca e de o importanta vitala. E posibil sa traiti in rai, in timp ce altii din preajma voastra, traiesc in chinuri. Acest lucru are prea putin de-a face cu locatia voastra in timp si spatiu, insa are mult de-a face cu starea voastra vibrationala.
Daca simtiti adevarul a ceea ce va spunem si alegeti sa va aliniati cu acest Nou Pamant, va intampinam cu bucurie, intr-o noua linie temporala si intr-un nou destin.
Sugestia noastra e sa revedeti pasii cu privire la sarirea liniilor timpului, pe care vi i-am dat mai devreme si sa incepeti marele experiment. Patrundeti in linia temporala a Noului Pamant si pregatiti-va pentru ceva sublim.
In final – lasati Pamantul sa va vorbeasca. Lasati-l sa va mangaie si sa va transmita cunoasterea si intelepciunea lui cea mai adanca. In schimbarile ce urmeaza, el va fi un aliat puternic pentru voi.
Va vom oferi mai multe informatii despre sarirea liniilor temporale si Noul Pamant, in mesajele urmatoare. Insa, deocamdata, speram ca intelegeti lucrurile de baza privind modul in care sa procedati.
Ca intotdeauna, chiar si in mijlocul unor greutati atat de mari precum cele cu care va confruntati, mentinem o viziune mai inalta pentru voi, familia umana. Va vedem maretia ascunsa, chiar daca s-ar putea ca voi insiva sa nu o vedeti. Mentinem o lumina, in aceste vremuri de intunecime. Si acesta e doar un memento despre lumina mareata pe care o detineti inlauntrul vostru. E momentul sa eliberati aceasta lumina din voi. Generatiile viitoare vor fi binecuvantate de inaltarea voastra. Asa sa fie.
Hathorii
3 august 2010



Gândurile şi observaţiile lui Tom



Au fost cateva lucruri care mi-au retinut atentia in acest mesaj. Mai intai de toate, ei au folosit cuvantul trans-istoric, pe care nu l-am mai auzit pana acum. Atunci cand i-am intrebat despre acest termen, mi-au spus ca el descrie un mod de a examina anumite tipuri de influente intergalactice, ce transcend timpul liniar. Prin urmare, influentele despre care vorbeau ei erau generate in afara timpului, asa cum il intelegem noi, dar care au aparut apoi in linia noastra temporala, din epoca preistorica pana in momentul de fata. Nu inteleg pe deplin tot ce spun ei aici. Eu doar le transmit mai departe mesajul.
Intrucat ei au subliniat importanta nodurilor temporale, de atat de multe ori, si au insistat asupra modului in care sa sarim dintr-o linie temporala in alta, i-am intrebat care era durata nodului temporal actual. Potrivit spuselor lor, acest nod temporal e deosebit de important, deoarece el contine convergente multiple de linii temporale posibile/probabile, ce ne vor afecta planeta si destinul la nivel de specie. Doua dintre liniile temporale pe care le-au mentionat in mod specific au fost linia temporala ce implineste profetiile de distrugere si purificare a planetei, care se desfasoara impreuna cu o linie temporala ce conduce spre un viitor nou si mai favorabil, o linie temporala pe care ei o numesc Noul Pamant.
Asadar, cand a inceput si cand se va incheia acest nod temporal? Potrivit Hathorilor, acest nod temporal particular, de destine opuse si polare, a aparut in realitatea noastra 3D in luna iulie a acestui an si va continua, in permutari variate, pana in iulie 2013.
Va rog sa retineti faptul ca ei nu spun ca linia temporala a Noului Pamant a aparut in timpul acestui nod temporal. De fapt, potrivit lor, aceasta linie temporala favorabila se desfasoara de destul de mult timp. Insa liniile temporale opuse si polare – de distrugere planetara, versus renastere planetara – se apropie mult una de cealalta, in prezent (aspectul de nod temporal). Asadar, daca stii cum sa sari liniile temporale, e mult mai usor sa faci acest lucru atunci cand linia temporala pe care o doresti e atat de apropiata de cea in care te afli.
Semnificatia acestui nod temporal e aceea ca omenirea se afla intr-un moment de alegere privind care dintre liniile timpului o va trai ca realitate colectiva. Si, potrivit Hathorilor, realitatea care va prevala este ancorata prin alegerile pe care le facem in prezent – atat ca indivizi, cat si ca un colectiv.
In acest mesaj, Hathorii au impartasit o metoda elementara pentru sarirea liniilor temporale, care, asa cum au aratat ei, constituie, inainte de toate, informatii pentru aceia dintre noi care aleg sa traiasca intr-o realitate diferita si mai favorabila decat realitatea tot mai supra-realista si care neaga viata, in care omenirea traieste la ora actuala.
Partea de Antrenare si pregatire din mesajul lor poate fi cu siguranta folosita pentru procese de materializare la nivel personal. Intr-adevar, cei care aveti experienta in aceste treburi veti considera foarte potrivit aceste informatii ca fiind un Curs introductiv in Materializare (Manifesting 101). Insa simplitatea metodei ii ascunde profunzimea pe care o are. Hathorii sunt maestri in simplificarea conceptelor si tehnicilor complexe, iar cea de fata nu face exceptie. In orice caz, motivul pentru care ei impartasesc aceasta metoda de baza, nu il reprezinta materializarea dorintelor, desi ea va fi eficienta in acest scop; mai degraba, motivul lor e sa ne prezinte o metoda ce ne va permite sa transformam radical realitatile la nivel de planeta – daca nu pentru marea colectivitate a familiei noastre umane, atunci, macar pentru noi insine.
Mi-a placut metafora pe care au ales-o ca sa infatiseze situatia noastra actuala – o nava oceanica. Intr-adevar, situatia noastra imi aminteste de ceea ce s-a intamplat pe Titanic, in timp ce acesta se scufunda. Vasul se ciocnise de un iceberg, iar nivelurile de jos ale navei erau inundate cu apa. La inceput, au incercat sa tainuiasca prezenta pericolului fata de cei aflati pe puntile superioare. Asa ca petrecerea a continuat, sustinuta de orchestra, pana ce deznodamantul a devenit evident.
In mass-media manipulata si excesiva din cultura noastra obsedata de consum, putini sunt cei care atrag atentia asupra faptului ca vasul nostru, Civilizatia Occidentala se inclina serios intr-o parte, sau ca se afla periculos de adanc in apa.
Hathorii cred ca daca un numar suficient de oameni face saltul in alta linie temporala, parasind linia temporala de distrugere planetara si intrand in realitatea mai favorabila, care afirma viata, si pe care ei o numesc Noul Pamant, multe dintre profetiile funeste cu privire la planeta noastra nu se vor implini.
Totodata insa, ei spun clar ca daca colectivitatea nu face tranzitia la un destin mai inalt, ceva remarcabil se va intampla pentru aceia dintre noi care avem curajul sa traim intr-o realitate diferita fata de cea care ne e bagata in cap de cultura noastra curenta. „Este posibil sa traiti in rai, in timp ce ceilalti din preajma voastra traiesc in chinuri”.
Mai exista ceva in acest mesaj, pe care eu il consider a fi de o importanta vitala – in special pentru aceia dintre noi care vor incerca, cu adevarat, sa sara liniile temporale. Iar acest „ceva” are de-a face cu capacitatea noastra omeneasca de „gandire magica”. In cazul in care nu sunteti constienti de acest termen, gandirea magica e o tulburare de gandire, in care persoana crede ca doar prin simplul fapt de a gandi ceva, acel lucru e deja real sau poate fi determinat sa fie real, fara ca persoana sa faca vreun efort.
Dupa parerea mea, exista un element deosebit de nociv in gandirea New Age, care incurajeaza negarea ca pe un mijloc de a face fata anumitor greutati din viata (adica, gandirea magica). Si, intr-adevar, multora dintre noi le este tot mai greu sa faca fata la nebunia curenta, ce se extinde in lumea noastra. Insa, daca cineva care citeste aceste randuri considera ca negarea este o metoda acceptabila de a face fata realitatilor din linia noastra temporala curenta, doresc sa va atrag atentia asupra faptului ca Hathorii spun exact contrariul.
O parte din arta de a sari in alte linii temporale e sa mentinem viziunea si amprenta vibrationala a liniei temporale pe care dorim sa o traim. Insa, in acelasi timp, trebuie sa fim atenti la realitatile concrete din linia temporala in care ne aflam. Acest lucru inseamna sa traiesti intre lumi, iar acesta e genul de maiestrie la care Hathorii ne invita.
Banuiesc ca multi dintre noi, care aleg sa sara liniile temporale (inclusiv eu) vor intalni o curba a invatarii, in care nu vor reusi sa fie in stare sa sara in noua linie temporala si/sau nu vor reusi sa o sustina. Acest lucru e absolut normal, atunci cand inveti o deprindere noua – si da, aceasta este in esenta o noua deprindere, chiar una extraordinara. Asadar, sfatul meu pentru noi toti, saritori neofiti ai liniilor temporale, este sa fim blanzi cu noi insine, sa lasam deoparte judecata de sine si sa patrundem in acest gen de experienta de invatare, cu un dezvoltat simt al umorului. La urma urmei, cel putin dintr-o perspectiva, toata treaba asta este o mare gluma cosmica.
Modul in care navigam prin realitatile unei civilizatii in curs de transformare (unii ar spune muribunde), in timp ce inima si mintea noastra se concentreaza asupra liniei temporale in care dorim sa traim, vor deveni indubitabil o forma de arta.
Si astfel … confratilor mei, Artisti ai Misterului cel Viu, acelora dintre voi care indragesc aceasta viziune si care au cutezanta de a sari, inchin cupa in cinstea voastra.
Va dau onorul, voua si maretei actiuni in care urmeaza sa ne angajam, care nu e altceva decat inaltarea spre calitatile noastre cele mai inalte, ca fiinte spirituale ce traiesc o experienta umana.
Binecuvântări, voua şi celor iubiţi,

Tom Kenyon


© 2015 Tom Kenyon All Rights Reserved www.tomkenyon.com

You may not use my music with any video, graphics, meditation or copy placed over it. You may not post my music on You Tube or any such media. The message itself may be copied and shared, but not my music. I hold copyright on all my music, and it may not be used, distributed, or copied in any way in any medium.
http://tomkenyon.com/arta-de-a-sari-liniile-timpului

Niciun comentariu: