3 mar. 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 1 Martie 2015

Imagini pentru coridor arcturian


Primit prin Marilyn Raffaele

Venim cu salutări de iubire și grație pentru toți cei care caută schimbarea și o conștientizare mai profundă. Observăm că mulți au realizat acest lucru; ați făcut munca și începeți să vedeți roadele acelei munci.

Pe măsură ce Gaia se ridică în nivele mai înalt dimensionale, mulți încep să experimenteze și să integreze mult mai ușor adevărurile profunde. Concepte care înainte au fost luate ca de la sine adevărate, au devenit inacceptabile pentru un număr din ce în ce mai mare de oameni. Unii dintre cei aflați în poziții de conducere sau celebrități care aruncau confortabil cu minciuni sau acționau în moduri care să le sporească puterea, autoritatea, bogăția și propria grandoare, sunt expuși. Acest lucru se întâmplă pentru că atât de mulți au început să asculte și să acționeze pe baza intuiției lor în loc de a accepta pur și simplu sursele de informare ”cumpărate și plătite” pentru a face acest lucru. Vă treziți din vis.

Ascultați-vă întotdeauna intuiția, dragilor. Chiar dacă la început nu sunteți în stare să aveți încredere pe deplin, faceți o notă mentală la ceea ce primiți. Ghidarea intuitivă și cunoașterea vine de la suflet, ea este voi, și vă va ghida prin fiecare situație a fiecărei zile dacă o conștientizați și îi permiteți. Pe măsură ce evoluați și începeți să aveți mai multă încredere în propria voastră natură Divină, intuiția va deveni pur și simplu normală, nu va mai fi nevoie să fie practicată.

În general, viață după viață, lumea a fost instruită să privească în afara ei înșiși pentru răspunsuri, ghidare, și fericire, lucru care avea sens într-o lume a dualității și separării, pentru că mulți nu-și dădeau seama că s-ar fi putut uita și în altă parte. Cu toate acestea, deoarece dualitatea se manifestă în mod automat ca perechi de contrarii, rezultatele căutării în exterior sunt uneori bune, uneori nu atât de bune.

Cei mai mulți dintre voi nu mai aparțineți acestei energii, ați ”absolvit” și ați ajuns să știți că lucrurile exterioare sunt interpretări ale conștiinței. Mintea este substanța materiei. În conștiința trei dimensională, exteriorul este cel mai adesea format prin efort uman – materie manipulată pentru a o face să funcționeze. Cu toate acestea, pentru că nu există nici o lege care să suțină formele făcute de om, nu există nimic care să le susțină – o lecție pe care mulți o învață acum într-un mod dureros.

Cei care întotdeauna au obținut exact ceea ce și-au dorit, indiferent de cât de mult rău au putut cauza altor oameni sau lui Gaia, descoperă acum, sau o vor face în curând, că aceste metode de manipulare nu mai funcționează, că acest tip de energie se dizolvă. Mulți dintre cei care stau în prezent confortabil pe tronurile făcute din ego și importanța de sine vor descoperi că stau în castele făcute din nisip.

Noile și mai înalt rezonantele energii nu elimină bogăția sau puterea ci servesc la ridicarea lor în forme mai înalte. Abundența este o calitate a Divinului, veșnic prezentă deja în fiecare individ și este infinit susținută de către Legea Divină. Conștiința mai înaltă a abundenței în toate formele sale curge cu ușurință și infinit ca unime, iubire și serviciu – niciodată un instrument pentru egoismul personal. Nu este nimic rău sau greșit în legătură cu abundența financiară. Ca și toate celelalte calități ale Divinului, prin credința în două puteri, abundența a fost greșit interpretată și astfel s-a manifestat în lume fie ca prea mult, fie ca prea puțin. Amintiți-vă că voi sunteți ființe puternice, gândurile și cuvintele voastre crează, și de fiecare dată când spuneți ”Eu nu am”, mintea o interpretează și îi dă formă în experiența voastră exterioară.

Grupul Arcturian dorește să discute despre schimbare. Observăm că mulți se retrag în frică și rezistență ori de câte ori ceea ce le este familiar se dizolvă sau se schimbă. Când vechile forme se dizolvă, să știți că ideea Divină din spatele formei este prezentă încă. Ideile Divine sunt neschimbătoare și sunt menținute pentru totdeauna de către Legea Divină. Din această cauză, forme mai noi și mai bune ale fiecărei Idei Divine iau locul la ceea ce se dizolvă – dacă permiteți acest lucru.

De exemplu: La un moment dat Ideea Divină a Omniprezenței a fost interpretată în conștiința umană ca plimbare, apoi a evoluat la călărie, apoi caii au fost înhămați la sănii sau trăsuri. Apoi a venit modelul T și tot ceea ce i-a urmat – Omniprezența manifestată ca avioane cu reacție, automobile elegante, căi ferate rapide și asta nu se termină aici, nu există un sfârșit. Ideile Divine nu se schimbă niciodată, ceea ce lumea trăiește și vede depinde de felul în care aceste idei sunt interpretate în conformitate cu conștiința consensuală sau individuală. Asta este ceea ce voi ridicați în mai multă Lumină.

Sunt cei care încă își mai bazează sentimentul de sine pe orice fel de calități percepute ca valoare pe care ei le au – cât de frumoși sunt, cât de mulți bani câștigă sau cât de modern se îmbracă. Acest lucru este văzut în venerarea și imitarea lipsită de rațiune a celor bogați și celebri. Persoanele atrase de imitare nu sunt încă conștiente de propria lor Natură Divină, așa încât nu au nici un simț real al valorării sinelui. Această stare de conștiință se manifestă adeseori prin violență pentru că individul se simte lăsat pe dinafară, nevrednic și respins. Ei sunt în mod frecvent atrași de pozițiile de autoritate din care sunt în măsură să acționeze în mod legal.

Unii care au o conștiință a nevredniciei, aleg ca pur și simplu să sufere în tăcere, dar câmpul lor energetic îi atrage adeseori pe cei cu o stare de conștiință ”bătăușă” pentru că ambii poartă aceiași energie a nevredniciei – ce se aseamănă se adună. Agresiunea nu poate fi soluționată prin pedeapsă, ci prin obținerea unui sentiment de prețuire în interiorul individului. Aceste tipuri de probleme sunt în general aduse din experiențele vieților trecute și ele trebuie curățate de la rădăcina lor, nu cu medicamente ci prin adevăr.

Mulți se tem că se vor pierde pe ei înșiși în procesul evoluției. După vieți de infinite experiențe ca ființe umane, fiecare persoană dezvoltă un sentiment personal de sine și este, de obicei, pregătită să îl apere cu orice preț. Când o ființă individuală începe să-și dea seama că trebuie să treacă dincolo de multe dintre calitățile care crede că sunt ea însăși, intră în panică. Aceasta poate fi o experiență terifiantă mai ales pentru cei care au o personalitate puternică și este punctul în care mulți aleg să-și încheie căutarea lor spirituală.

Faima voastră, personalitatea voastră – voi, trebuie să renunțați la ele pentru a evolua?? Cu siguranță nu! Ce va rămâne? Nimic? Acesta este punctul în care mulți dintre indivizii duri, puternici și extrovertiți încep să vizualizeze cartonașele sfinte pe care maicile le înmânau copiilor la școală – bărbați și femei care priveau în sus și cu mâinile împreunate – plictisitoooor. Nah!

Să nu vă temeți niciodată că veți pierde ceva real dragilor, pentru că voi numai eliberați și lăsați în urmă acel fals sentiment de sine pe care l-ați întreținut în legătură cu cine și ce sunteți. Nimic din ceea ce este real nu poate fi vreodată pierdut. Veți descoperi că sunteți tot voi, împuterniciți acum în moduri mai înalte de a vedea și a fi pe măsură ce aspectele reale ale voastre devin mai puternice și mai consolidate. Deveniți o versiune nouă îmbunătățită.

Ca și indivizi evoluați, veți continua să trăiți, să vă mișcați și să fiți în lume, dar veți fi mult mai puțin atinși de ea. Veți descoperi că sunteți capabili să intrați în frecușurile de la locul de muncă, de acasă sau în jocuri fără a fi tentați să vă angajați în ele. Nu mai există nimic care să vă coboare rezonanța energetică sau să se atașeze câmpului vostru energetic, pentru că acesta are acum o rezonanță mai înaltă.

Acesta este Lucrul în Lumină, dragilor. Ați venit să vă treziți, să evoluați și apoi să-i ajutați pe cei care se luptă să facă același lucru. Uitați orice vise pe care le-ați avut despre faptul că ascensionați și apoi stați în spate confortabil ca observatori pentru restul timpului care v-a mai rămas de petrecut pe Pământ sau că vă retrageți la o mănăstire liniștită. Nu, orice Lumină pe care o dobândiți nu este numai pentru voi, ci pentru întreaga lume, indiferent de modurile sau locurile în care vă aflați voi înșivă.

Mulți dintre voi au început să experimenteze tot felul de situații ciudate pentru că voi ați devenit Purtători ai Luminii – Lucrători în Lumină. Nu fiți surprinși sau provocați de experiențele care pot începe să apară în calea voastră, pentru că veți fi trași acolo unde este nevoie de voi iar cei care au nevoie de voi (nu care vă doresc) vor fi atrași către voi. Ca și Lucrători în Lumină, în curând veți afla că orice concepte vechi pe care le-ați mai putea deține cum ar fi ”propriu/personal, demn sau corect” vor fi aruncate pe fereastră dar în același timp veți descoperi în această muncă o iubire pentru omenire de care nu știați că ați fi capabili. Lucrul în Lumină dragilor, constă în a fi Lumina în orice formă este nevoie. Ea merge cu voi oriunde mergeți voi, pentru că ea este voi.

Dacă ați fost în unele situații dificile (acasă, la locul de muncă, în relații) veți începe să observați că  acestea nu mai sunt în măsură să vă afecteze așa cum au făcut-o cândva, pur și simplu pentru că nu mai rezonați cu acea energie sau nu-i mai dați putere. Acest lucru reprezintă de multe ori o încheiere de un anumit fel și de obicei face parte din contractul sufletului. Rezolvarea spirituală a unor vechi probleme karmice îi oferă individului libertatea de a ieși din situație sau s-ar putea regăsi cumva îndepărtat din ea. Cu toate acestea, sunt momente în care aceste situații sunt Lucrul în Lumină ales de o persoană, și asta înseamnă ca acea persoană să rămână pur și simplu în acea situație și să fie Lumină. Întotdeauna cereți Ghidare și aveți încredere în intuiția voastră.

În curând veți începe să vedeți din ce în ce mai multă schimbare pe care o veți recunoaște drept spirituală. Până în acest moment cu toții v-ați întrebat când veți vedea vreo dovadă că toate ideile evolutive sunt reale. Nu vă așteptați ca schimbările să apară ca niște explozii dragilor, dar căutați intuitiv în spatele titlurilor de pe prima pagină a ziarelor și pe fețele și în cuvintele celor din jurul vostru. Examinați ce simțiți voi în legătură cu ceea ce se petrece în lume astăzi față de ceea ce simțeați acum un an sau doi.

Mare parte a violenței din Orientul Mijlociu este o energie foarte veche, antică care trebuie să fie curățată și jucată pentru ca Gaia să se poată curăța pe ea însăși. Focalizarea voastră trebuie să fie pe creșterea spirituală și pe conștientizare și apoi pe trăirea ei, pentru că nu aveți nimic de oferit lumii dacă rămâneți în același sistem de credință universal vechi.
 
Dacă curățați vechile energii și rezolvați situațiile karmice vechi, permiteți ca procesul să aibă loc, dar nu vă lăsați atât de prinși în ele ca să vă petreceți restul vieții clocind pe o canapea declarând că nu puteți face nimic altceva pentru că voi curățați. Dacă sunteți ghidați către astfel de situații, faceți-o. Dacă sunteți ghidați să rămâneți liniștiți și să susțineți energia Luminii pentru unele situații mondiale sau persoane, faceți-o. Este un timp nou în care vechile soluții și reguli nu mai funcționează, astfel încât este inutil să încercați să le faceți să funcționeze.

În acest nou timp și această nouă energie, bucurați-vă dragilor pentru că sunteți foarte aproape de a vedea Noul Pământ.

Noi suntem Grupul Arcturian 3/1/15



Sursa

Traducere Monica Poka http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/2015/03/mesaj-de-la-grupul-arcturian-1-martie.html?spref=fb
 

Niciun comentariu: