30 mar. 2015

Mesajul Ingerilor pentru luna aprilie

Imagini pentru angels

Ghidare intuitiva pentru luna APRILIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi: Guardian Angel Tarot Cards by Doreen Virtue, Energy Oracle Cards by Sandra Anne Taylor, The Psychic Tarot of the Heart by John Holland.

Atmosfera generala
In aprilie ingerii ne trimit la SCOALA, e o luna de studiu, o luna in care ni se potenteaza calitatile pe care le avem deja. Multi vor incepe munca de vindecare (e nevoie de cat mai multe persoane care sa porneasca pe acest drum). E necesar in aceasta luna sa vezi ce fel de cunoastere mai ai nevoie, cunoastere care sa te sustina in menirea ta aici. E foarte posibil sa fie nevoie in aprilie si deo curatare a unor energii stagnante pe care le duci cu tine de multa vreme, e foarte posibil ca luna aprilie sa fie o luna in care sa te axezi pe eliberare de trecut, pe iertare, pe smerenie. O luna in care poti merge la cursuri, te poti deschide mult spre a primi ceea ce ai nevoie, totul la un nivel foarte concret.
Este o luna in care suntem revitalizati printr-o energie NOUA pe care alegem sa o atragem in viata noastra. Sunt multe schimbari de perspectiva legat de tot ceea ce reprezinta viata noastra in acest moment. Avem sansa sa vedem totul intr-o lumina diferita. E important sa vedem ce fel de emotii hranim, daca sunt pozitive, ele se vor amplica, dar la fel si daca sunt negative. Sa ne axam pe bucuria de a fi aici in aceasta viata, iar daca e nevoie de eliberari, de vindecari, de iertari acestea vor veni natural.

In prima parte a lunii
Pana pe 9 aprilie ne vom confrunta cu cele mai mari frici. O frica care ne da tarcoale este cea a pierderii. Credem ca pierdem ceva: ca e job, o relatie (partener, coleg sau prieten(a), un contract, poate chiar si sanatatea. Insa nu putem pierde ceva ce nu avem. Se lucreaza din greu pe eliberari de atasamente si e bine sa lasam sa se „curete” tot ce nu ne mai serveste.
Mintea ne va juca feste, o sa ne facem mai usor iluzii, o sa creem mai usor scenarite insa in momentul in care le observam, e bine sa facem un pas in spate si sa intelegem ca nimic din afara noastra nu ne poate influenta decat cu acordul nostru. Iar daca ceva nu se intampla este pentru ca nu e menit sa se intample si asta inseamna ca suntem binecuvantati.
E momentul prielnic pentru a face curatenie in casa si a te elibera de trecut. ACUM e momentul sa arunci obiecte, „amintiri” de la oameni a caror vibratie inca iti otraveste sufletul. Roaga ingerii cand te apuci de curatenie si vei stii care sunt acele obiecte. Si cel mai interesant va fi cand vei simti eliberarea de dupa.
E bine sa facem o curatenie a mintii, a inimii si a spiritului prin credinta. Ajuta mai multa rugaciune si gesturi dezinteresate. Ajuta un om sa treaca strada, zambeste cuiva care vezi ca e trist, da o imbratisare etc.
E o perioada in care e necesar sa iti asumi puterea personala, esti un SOARE si orice frici, orice neclaritati se ard si se transform. Asuma-ti asta!

In a doua parte a lunii
Dupa 10 aprile pana pe 22 aprilie intram pe o latura mai emotionala. Vom lucra mult pe echilibrarea energiilor feminine cu cele masculine, vom studia mult, vom intelege mai bine BARBATUL/FEMEIA din noi.
Ne vom indragosti, vom fi si cu capul in nori, vom medita la viitor, la ce ne dorim, cum am vrea sa fie lucrurile. Vom atrage insa tot felul de situatii care sa ne aduca cu picioarele pe pamant si uneori anumite zdruncinaturi nu vor fi placute. Insa e o perioada frumoasa de inflorire, echilibrare si infrumusetare a vietii.
Insa in aceasta perioada e important sa nu facem alegeri IMPORTANTE, pentru ca o sa avem tendinta de a justifica si inflori situatii care nu ne sunt benefice.
 
In ultima parte a lunii
De prin 22 aprilie lucram si mai mult pe energia iubirii... suntem la SCOALA sufletelor. Arhanghelul Chamuel vine alaturi de noi pentru a ne invata iubirea cu adevarat. El ne ajuta sa ramanem centrati in iubire, sa facem totul cu iubire si sa materializam dorinte poate demult uitate. Energia iubirii este fluida, ea doar curge. Va fi o perioada in care vom fi extrem de sensibili, poate vulnerabili, ne vom simti expusi, insa va fi totul pentru vindecare. E o perioada intensa de crestere spirituala pe energia iubirii. Orice vei face in aceasta perioada va avea un efect imediat in viata ta, te vei RENASTE prin iubire. Relatia ta cu tine se va transforma, relatiile cu ceilalti vor trece la un nou nivel de intelegere, iar tu vei putea privi viata prin ochii iubirii.

Asadar sa ne centram in iubire, sa primim cu inima deschisa un nou salt spiritual pe care e necesar sa il facem cu totii. Nu uitati ca ingerii va sunt alaturi mereu si va calauzesc la fiecare pas.




https://www.facebook.com/notes/delia-muresan/mesajul-ingerilor-pentru-luna-aprilie/806603949393435

Niciun comentariu: