8 mar. 2015

Meditatia Focului Violet -Argintiu

Imagini pentru foc violet argintiu

Eu sunt Germain, ctiitorul flacarii violete, sau flacarii violete cu o dimensiune adaugata si anume dimensiunea flacarii violet argintie. Pentru ca timpurile sunt în schimbare si vibratiile se accelereaza, a trebuit sa adaugam si alte culori ca sa le acompanieze pe cele pe care deja le folosesti. Vibratiile crescânde anunta schimbarea timpurilor asa ca avem nevoie de remedii si metode diferite, asa cum este flacara violet argintie. Sunt multe lucruri pe care sa le faci cu aceasta printre care, s-o folosesti pentru a arde sau consuma toate sentimentele negative si emotiile tale, doar trimite lucrurile, sentimentele sau gândurile care te necajesc, trimitele în flacara violet argintie.
    Când simti ca gândurile tale se desfasoara într-o directie diferita si ca întrerup curgerea de energie hristica în trupul tau fizic; când îti dai seama, ce sunt aceste gânduri îti va veni mult mai usor sa le stapânesti prin simpla depozitare a lor în flacara violet argintie. Sunt de asemenea Mantre pe care le poti folosi. Bineînteles ca la mantrele cu flacara violeta poti adauga particica argintie. Dar cea mai folositoare si usor de rostit este urmatoarea:
„EU SUNT O FIINTA DE FOC VIOLET ARGINTIE SI EU SUNT PURITATEA PE CARE DUMNEZEU O DORESTE”.
    Va dau aceasta mantra s-o folositi în viata voastra de zi cu zi din mai multe motive, unul este pentru efectul ei purificator, ai putea spune ca mantrele cu flacara violet argintie sunt antiseptice spirituale. Inundati-va constiintele, mintile si trupurile fizice cu acest antiseptic spiritual si veti deveni curati. Daca recitati aceasta mantra dimineata când sunteti în baie sau stând pe toaleta va veti da seama ca aceasta aduce culoarea violet argintie si energia violet argintie în spatiul în care va desfasurati viata, în casa voastra având un efect de ridicare a vibratiilor mediului înconjurator.
    V-as sugera sa va însusiti acest sistem al recitarii mantrei ca si cum ai înmâna margelele rozariului (mataniile) sau rostirea unui numar fix de mantre în fiecare zi. Daca te angajezi sa rostesti aceasta mantra zi dupa zi va merita efortul.     Folositi mantra în viata de zi cu zi, recitati-o de câteva zeci de ori în fiecare zi si veti observa ca totul începe sa devina violet argintiu. Vibratia culorii va intra în peretii casei, în caroseria masinii, în metalul bijuteriilor, în sistemul tau energetic atât fizic cât si spiritual. Vei începe sa stralucesti violet argintiu.
    Putem sa recitam de mai multe ori mantra pentru a-i simti vibratia: „EU SUNT O FIINTA DE FOC VIOLET ARGINTIE SI EU SUNT PURITATEA PE CARE DUMNEZEU O DORESTE” – spui de 3-4 ori, 5….( spui odata cu studentul). Este bine sa pui accentul pe „eu sunt”, care este cea mai importanta parte a mantrei. Cea mai importanta parte a procesului de ascensiune este sa va dati seama ca voi sunteti prezenta „Eu sunt” (aspectul divinitatii – Sinele Superior). Este bine sa pui accentul pe „EU SUNT”. Folositi aceasta mantra în vietile voastre de zi cu zi. Nu este nevoie sa petreceti foarte mult timp cu ea, nu este nevoie sa o rostiti ore în sir.
    Folositi-o ocazional si lasati-o sa curga în constiinta voastra. Da voie vocii tale sa rosteasca mantra, este mult mai bine sa fie rostita cu voce tare si cu intentie. Pentru ca atunci când ti-o spui tie însuti are efect doar asupra trupului tau fizic si asupra celor 4 trupuri spirituale care formeaza corpul spiritual, dar nu vei obtine un efect asupra mediului înconjurator. Daca ai sti cât de mult serviciu poti aduce creatiei numai prin rostirea mantrelor cu voce tare, pentru ca cel mai important efect al mantrei este vibratia. Prin rostirea cu voce tare a mantrelor vei influenta tot ce te înconjoara. Când întâlnesti situatia în care ai nevoie de protectie, foloseste coloana (stâlp) al Arhanghelului Mihail de lumina si foloseste de asemenea mantra cu flacara violet argintie pentru ca te va ajuta sa ridici vibratiile energiilor din spatiul înconjurator.
    Repet din nou, puteti sa folositi aceasta mantra prin rostire cu voce tare sau veti putea medita cu ea si ea va va concentra mintea asupra meditatiei si apoi, meditati cu flacara violeta argintie. Am cu mine acum câteva ajutoare care ma vor ajuta sa plantez vibratia si energia flacarii violet argintie în locul în care ne desfasuram activitatea. Acum dupa ce am rostit de cîteva ori cu voce tare mantra, multi dintre voi vor începe sa vada cum energia violet argintie se ridica din ce în ce mai mult.
    Luati-va ceva timp sa gânditi aceasta mantra împamântati-o în trupurile voastre si în constiinta voastra si îmbaiati-va în vibratiile ei minunate. La acest moment toti participantii trebuie sa simta o ridicare a vibratiilor în trupurile lor fizice. Din nou va repet folositi aceasta mantra în viata de zi cu zi, folositi-o ca sa anihilati situatiile neplacute din viata voastra. Puteti deasemenea sa lasati flacara violeta în urma voastra în toate locurile unde mergeti. Puteti coborâ acest foc din cer si sa-l instalati în diferite locuri ca de exemplu: strazile orasului vostru, locuinte, puncte energetice ale pamântului. O data plantate flacarile violet argintii vor ajuta la purificarea nu numai a oamenilor ci si a animalelor si a pasarilor. Lucrati dupa aceste instructiuni. Va iubim.
https://lupulalb.wordpress.com/category/meditatiimantremudre/meditatii-text/

Niciun comentariu: